Wpisy 1 440 566 – 1 440 665
11 marca 2013 21:59 → 11 marca 2013 22:13, 100 wpisów
ulexxaa ..ok
co jeszcze potraficie tu na necie jakiś numer popisowy takich mocarz nie spotkałam tu jeszcze
wszystkim nie witanym
wszystkim nie witanym
Fiolka
PLAYER..hahaha pewnie wygląda już jak swój własny portret pamięciowywiesz,nie doje aleza to dopije
Ulexx... angielski jest prostu przyklad
gulasz angielski,ziele angielskie
przykłady mozna ....
gulasz angielski,ziele angielskie
przykłady mozna ....
idiotko napisałam ci już raz,wypierdalaj ode mnie i nie pisz mojego niku.Czaisz bluesa czy masz ś***o za daleko do mózgu?
13max33-pamiętasz o mnie??Sroda u mnie losowanieLiczę na ciebie,bo na siebie juz liczyc nie moge
Dioti..plisss jak naprawde chcesz sobie wyrzucic wszystko..napisz do mnie..zobacze co sie da zrobic..
nie mecz juz tych ludzi co nie chca tego..ja to chyba przetrzymam wszysto..mam nadzieje..
nie mecz juz tych ludzi co nie chca tego..ja to chyba przetrzymam wszysto..mam nadzieje..
13max33-jak cos masz mozesz dzisiaj zaraz moge zapisac a jutro juz moge wysłac,a losowanie w srode,musze wysłac do 20 czasu twojego
a gdzie pasko ? ? ?
Jak ja bym to robił kilka wpisuw i ban a tu masakra kilka godzin już to
Jak ja bym to robił kilka wpisuw i ban a tu masakra kilka godzin już to
13maxa ...idiotka ma połozyc w łózku i juz naga i co jeszcze opowiadasz
amour
To wołanie na puszczy dopóki ktoś z nas nie da się sprowokować
To wołanie na puszczy dopóki ktoś z nas nie da się sprowokować
franek ty nie rozumiesz - oni tego potrzebują oni tym żyją ich to napędza aja mam dobre przynajmniej tutaj mogą bezkarnie
sorci Wam.."przylatywam" tu doskokowo i zanim wpisy Wasze odczytam..ciutke trwa
halapek-6 losują,ale wygrana najwieksza za 5 numerow,tylko musisz wszystkie trafic.5 numerów--130000funtow,4 numery-7000funtow,3 numery-450f,2 numery-40f,1 numwr 5 funtow
idiotka ..co ty pindo wypisuje sama nie wiesz co piszesz jak ciebie tu nie ma jest spokojnie i jest tylko wejdziesz i zaczynasz a potem kulisz pipe i uciekasz i wielce cię skrzywdzili
wszystkim
MAX...a ja myślałam,że zwłoki się zakopuje albo kremuje a one tak SE leżą?
lika...13maxa łobuzaki bedzie chciał pintol jeden raz na lody idiotka i do domu wróci
Lilus..mysle ze tak..nowe zycie nowy swiat..wszystko nowe..moze ma stresa..ale jest przeswietny..wytrzypior taki
powodzenia
wszystkim
przed
losowaniem
wszystkim
przed
losowaniem
Lila mam pomysł na m77. Zadzwonię jutro do Pasko może by się zgodził na takie usprawnienie na czacie. Napisze potem o tym w temacie gr.B