Wpisy 1 439 338 – 1 439 437
11 marca 2013 14:06 → 11 marca 2013 14:32, 100 wpisów
gała ..a nastepnie los ..ty nie wiesz jak złapać 5/5 i kogo nicki i co
Pasko zrób coś żeby mozna było puszczać te typowania na żywo hehe nigdy nie wiadomo czyje puszczać hahaha
ja 73..1/1 i dobra muszę znikać
tutaj też pod rząd dwa razy 3/3 http://www.multipasko.pl/typowania/polon/multi-lotek/trojki/ ale ludzie mają szczęście.
Teraz zapewne jak się puści ich typy na żywo to nic nie siądzie.
lika..
idiotka: no statystycznie jest to mało prawdopodobne, że trzeci raz będzie np 5/5 w tak krótkim czasie.
zuza8 nic tam nie ma po za jakąś białą damą i księgą- czy o to chodziło?
ale natrzaskałem w tym miesiacu pkt ,dziś 11 a ja 44pkt qrwa ślepy kret by więcej uzbierał
Test MM na NIE.....5/20.
..........................
..........................
kondi z ulą dobra forme mają aby w realu trwała jak najdłużej i kasiore przynosiła
Najgorsze na tej stronce jest to, że każdy mógł posłać te dobre typy a zapewne nikt tego nie zrobił
Pawcio ale wybierz z tyle osób typujących tą własnie osobe która wytypije np 5/5 tez trzeba mieć szczęście
Gała nom ale niby wystarczyło z tych najlepiej typujących hehe kurde...
chłopaki, za bardzo chcecie wygrać - powiedziała mi to kiedys tutaj jedna ulala
Szansa na trafienie 5/5 w Multi Multi - 1 do 1550
Szansa na trafienie 5/5 w Multi Multi 2x pod rząd - 1 do 2 404 263
Szansa na trafienie 5/5 w Multi Multi 3x pod rząd - 1 do 3 727 974 904
Podsumowując. 5/5 w Multi Multi 2x pod rząd jest 6 razy łatwiej trafić niż "szóstkę" w Lotto 6/6.
3 razy pod rząd jest 266x trudniej trafić niż "szóstkę" w Lotto 6/6
Gdyby ***69*** trafił 3-ci raz pod rząd 5/5, to nie byłoby to już wogóle możliwe i wskazywałoby raczej na spoglądanie w przyszłość lub inne nadprzyrodzone zdolności.
Szansa na trafienie 5/5 w Multi Multi 2x pod rząd - 1 do 2 404 263
Szansa na trafienie 5/5 w Multi Multi 3x pod rząd - 1 do 3 727 974 904
Podsumowując. 5/5 w Multi Multi 2x pod rząd jest 6 razy łatwiej trafić niż "szóstkę" w Lotto 6/6.
3 razy pod rząd jest 266x trudniej trafić niż "szóstkę" w Lotto 6/6
Gdyby ***69*** trafił 3-ci raz pod rząd 5/5, to nie byłoby to już wogóle możliwe i wskazywałoby raczej na spoglądanie w przyszłość lub inne nadprzyrodzone zdolności.
Pawcio nie tylko Ciebie,ja pauze zrobiłem bo mnie tak kulki zakręciły że czuje sie jak bąk w tulipanie zakręcony
Kurde gdyby się zrzucać tutaj na wykupienie kuponu najlepiej typujących poprzez przelewy itp tak dla jaj i te osoby co by się złożyły to dzielić wygrane ale to koszta znowu byłyby itp za dużo zmian.
***69*** ale ładnie wiecej punktów profil
ale ludziska jednak mają szczęście to może jednak na prawdę wygrywają te miliony wbrew różnym teoriom?
Pawcio, ja tam nie widze aż takiej możliwości, zeby nie trafił 3x z rzędu
lika...on ***69***..dzisiaj bedzie upadłość ..tak jest bedzie i znikam...
Ciekawe czy ktoś kiedyś będzie na 1 miejscu we wszystkich typujących z muli multi dla pewniaków, parek, trójek piątek i dziesiątek oraz innych gier hehe.