Wpisy 1 438 338 – 1 438 437
10 marca 2013 21:53 → 10 marca 2013 22:10, 100 wpisów
ulexxa...sąsiadowi wypadało by ryjek skopaćkarwa wasza mać
sorki ze pisze tak bezimiennie..ale chce Wam w skrocie opisac dlaczego?co?i jak....
Lila...racja nasza mać
lila...karwa chyba przejdę sie tami wpintole jednemu i drugiemu, bo trzeci ucichł coś
jeszcze to przed losowaniem http://www.youtube.com/watch?v=bcnWysA9gxo
Lila..trza mu chyba buzkę pogłaskać
Lila....nnnnnnnooooooooooooo!!!!!!!! tak racja
..trafilysmy tam w koncu..pytam o psa..facio mowi ze o godz.10 byly 2 babki z de. i go zabraly....ufff kamien z serca ze pojechal do de. naprawde wiem ze tam ludzie dbaja o zwierzeta..nie zobaczy sie na ulicy psiaka...sa zadbane
13max33 ok rozumiem a ja dziesiątkę
Lila.....pewnie ze tak karoseria i jej remont
Lila...tak skarbie kumam
Lila..po***ło mi się coś
gdy podeszlysmy do klatek..ii zobaczylam to biedactwo..nie moglam sie oprzec..
multi ...na 10 to gram z gr. B ...za mała staweczkę bo cos tam sie rusza raz na 2 dni maja przebłyski
Ola...to ja wejdę tez do klatki ..jestem biedactwem ..przygarniesz maxia
jjjjjjjjjjeeeeeeeeesssssstttttttttteeeeeeeeeeemmmmmmmmmm
gotowy na przegląd fiolki
gotowy na przegląd fiolki
..ii wzielam.........ajej wiecie jak teraz lezy..ha ha..pupcia w koszyczku..a pyniu na podlodze..ide go wysciskac..
ulexxa....no to gdzie sąsiad mieszka
ulexxa..nic już nie rozumiem co z tym psem się stało.Jakie dwie z de go wzięły.Ty mogłaś go wziąć
na chwilę uciekam będę po losowaniu
aa najgorsze jest to ze nie wytrzymalam i wygarnelam dzis sasiadowi.......
ulexxa...musisz mu dac poczucie bezpieczeństwa,on się boi,że wywalisz go tak samo jak ten *** za***ny,dlatego chodzi krok w krok za Tobą
Lilus nie moglam..bylo za pozno..my z sioetra bylysmy tam o 14..a on zostal wziety o 10 rano juz...
Coś mi się obiło ze Mergiel dziś losuje
Lilus..bylam pierwszy raz w schronisku..wyryczalam sie jak......ojej do dzis przesladuja mnie te mysli ahh
Lila ..czytam tak czytam i nie wiem czy ma psa czy kota czy chomika ta nasz Ola
fiolka...to 100 razy lepsze niż moreno
fiola....zawieszonko w porządku.......tylko.....coś.....jakaś rysa na masce z tyłu.....duża rysa
Lilka
max
ulexxa....niedaleko mnie też jest schronisko i jak tam kiedyś byłam to myślałam że nie wyrobię jak patrzyłam na te biedne psiaki
halapek
Lilus..tamtego pieska juz tam nie bylo...ale poszlysmy do klatek z innymi psinciami..zobaczylam jak gryza 2 psy te mala psine..ii stalo sie...zawladnela moim sercem..wzielam ja..to suczka..
Na nie --1,10,19,22,34,45,47,50,68,78,80--