Wpisy 143 698 – 143 797
10 sierpnia 2010 18:01 → 10 sierpnia 2010 20:58, 100 wpisów
no jeden się znalazł
co dziś gramy?
co dziś gramy?
jacol900 jak Twoja metoda 5/10?
ja dziś znów zagram swoje ósemki..

Witam Wszystkich.
Miłego dnia.. .
Miłego dnia.. .witam,moja 12 na 5losowań w systemie na 6skreśleń;
15,4,44,70,47,20,35,77,18,41,75,67
pozdrawiam
15,4,44,70,47,20,35,77,18,41,75,67
pozdrawiam
36 osób śledzi czat. Zamieniając to na liczby otrzymamy takie coś: 03, 06, 09, 36, 39, 63, 72.
Pozdrawiam.. . Miłego dnia.. . Wracam o godz. 21.
Pozdrawiam.. . Miłego dnia.. . Wracam o godz. 21.
Darku, mam prośbę, czy jesteś w stanie poprawic ten swój systemik na 10skreśleń 10zakładów 20liczb, w którym pisałem ci w emailu że wkradł ci się błąd?
szczeruś on po prostu się rozpisał ,ale poprawię nie ma problemu
to fajnie, ale nie interesują mnie duże systemy, już pare takich mam, jak na 80 zakładów, kiedyś korzystałem z systemów z laser studio, ale powiem że mają ciekawy system w mini lotto na 10liczb 30 zakłądów z gwarancjami,
szczerus11@wp.pl
143710. szczerus11 2010-08-10 (18:39)
Darku, mam prośbę, czy jesteś w stanie poprawic ten swój systemik na 10skreśleń 10zakładów 20liczb, w którym pisałem ci w emailu że wkradł ci się błąd?
=========================================================================
"pisałem ci w emailu" ???????????????????????????????????????????????
========================================================================
szczerus11?????? to jak pisałeś do Darka jak dopiero teraz mu e-mail podajesz????????????
================================================
szczerus11@wp.pl

=========================================================================
"pisałem ci w emailu" ???????????????????????????????????????????????
========================================================================
szczerus11?????? to jak pisałeś do Darka jak dopiero teraz mu e-mail podajesz????????????
================================================
szczerus11@wp.pl

darku, ale to nie ten systemik, ten gdy pisałemci że wkradł ci się bład i zamiast 10skreśleń było 12, w tym widzę że jest na 25liczb, ale ok, może być, opłaca się grac przy ilu trafionych zwrot, dzieki serdeczne. Darek ma mój email bo prawie codziennie ranop wysyła swoje typy an email, prawda dareczku
mag nie jesteś w temacie więc pokiwaj sobie komuś innemu. pewnie zaraz będą spekulacje że dariusz witkowski i szczerus11 to ta sama osoba, dla rozwiązania tematu niech pasko sprawdzi kto z jakiego ip pisze, ja jestem z opolszczyzny-krapkowice
a co to mag??
Dariusz?"Tak zagram przez tydzień z plusem"na forum którym grałeś pierwszym czy drugim??Pytam z czystej ciekawości...
))
))darku napisz jakie sa gwarancje w tym sytemiku, widze że każda liczba 4razy sie powtarza , więc jeszcze można zagrać
Dariusz?"Tak zagram przez tydzień z plusem"na forum którym grałeś pierwszym czy drugim??Pytam z czystej ciekawości...
mag to do mnie czy do darka, bo nie kumam co piszesz
mag to do mnie czy do darka, bo nie kumam co piszesz
szczerus11.. co Ty zaraz tak się "podniecasz"
zapyta już nie można?
takie to dziwne jeśli Darek pisał do Ciebie to ma Twój e-mail, z kolei Ty mu go podajesz, czy to nie
zapyta już nie można?takie to dziwne jeśli Darek pisał do Ciebie to ma Twój e-mail, z kolei Ty mu go podajesz, czy to nie

szczerus11 to było do mnie mag pytała o systemy jakimi gram.No i mam wpis nr 1500!!
a tak dla ciekawskich, jeśli ktoś lubi grać w menadzera, zapraszam na stronkę http://www.wygrajlige.sport.pl
warto się pobawić w stworzeniu własnej drużyne z zawodników ekstraklasy i grać o pieniążki, każdego roku gra nas mnóstwo kibiców, ciekawe nagrody, można stworzyć własna ligę regionalną, my w pracy bawimy się grupką 10osób, skarbnik zbiera po 30zł, i na koniec rundy pierwsza trójka bierze wygraną , dzielona propocjonalnie, warto, ciekawa stronka,
warto się pobawić w stworzeniu własnej drużyne z zawodników ekstraklasy i grać o pieniążki, każdego roku gra nas mnóstwo kibiców, ciekawe nagrody, można stworzyć własna ligę regionalną, my w pracy bawimy się grupką 10osób, skarbnik zbiera po 30zł, i na koniec rundy pierwsza trójka bierze wygraną , dzielona propocjonalnie, warto, ciekawa stronka,
Gosik nie denerwu się na szczerusa11 każdy czyta i nie każdy wie czasami o kogo i do kogo jest to co się pisze.Proszę to Dla Ciebie

Darek zapytam jeśli nie będziesz chciał to nie odpowiadaj, ok?Pracujesz w resocjalizacji?
Dobra ja idę sprawdzić sprzęt zakupiony będę przed losowaniem lub jutro rano pa
olerci gdzie Ten hose na gwałt mi tu potrzebny
*gwałt(szybko) nie mylić z...
co kupiłeś Darku?

*gwałt(szybko) nie mylić z...

co kupiłeś Darku?
jest taki kawał jak to "misiu zjąca i na odwrót motorkiem wiózł

Darku, nie widzę Ciebie na takim motorze

Darku, nie widzę Ciebie na takim motorze

żeby życie miało smaczek...
wysłałem dziś na ch-t 10 skreśleń stawka x2
też TAK się Wam zdarza ?
wysłałem dziś na ch-t 10 skreśleń stawka x2
też TAK się Wam zdarza ?
Przy tych stawkach, przy takich możliwościach, i generalnie - wynikach itd, to nawet specjalnie się nie dziwię...
jacek1550>>
odpuściłeś totalnie ?
jacek1550>>
odpuściłeś totalnie ?
kiedyś, jak mi nie "żarło"
też spauzowałem...
...potem było lepiej
też spauzowałem...
...potem było lepiej
taa, wiem
tylko nie wiadomo
KIEDY
pzdr
Sochaczew
i pozostałych ...
płatników podatku od...
tylko nie wiadomo
KIEDY
pzdr
Sochaczew
i pozostałych ...
płatników podatku od...
Dzięki za pozdrowienia dla Sochaczewa, przekaże je pozostałym 40 000 osób z tego miasta 

taaa, jutro
jutro to będzie ...
kurdebalas, Facet - wszyscy tam gracie ????
jutro to będzie ...
kurdebalas, Facet - wszyscy tam gracie ????
przekażesz pozdro - no to, taki żart - wszyscy Tam gracie...
i prawie wszystkie 3/6...
i prawie wszystkie 3/6...
nie mam pojecia ile osób gra ale kolektur jest kilka, ale myśle że grają bez większych sukcesów...
istotnie...
Sochaczewa, jako miejsca trafienia sobie nie przypominam...
może Kolega, coś zmieni, po pauzie, w tym temacie...
Sochaczewa, jako miejsca trafienia sobie nie przypominam...
może Kolega, coś zmieni, po pauzie, w tym temacie...
Ahoojj