Wpisy 1 435 952 – 1 436 051
9 marca 2013 19:51 → 9 marca 2013 20:17, 100 wpisów
w ubiegłym roku centrum obsługi, które zaopatruje Belweder i Pałac Prezydenta w alkohol, wydało na procentowe trunki prawie 142 tysiące złotych. Czyli miesięcznie w gościnie u Bronisława Komorowskiego pije się za prawie 12 tysięcy złotych.
Kancelaria Prezesa Rady Ministrów od początku kadencji, czyli od 18 listopada 2011 roku do 31 grudnia 2012 roku wydała na napoje wyskokowe 75 tysięcy złotych , wypito 912 sztuk różnych alkoholi. W tym, jak informuje se.pl: 654 butelki wina, 122 butelki koniaku, 61 butelek whisky, 60 butelek likieru oraz 15 sztuk innych trunków.
Kancelaria Prezesa Rady Ministrów od początku kadencji, czyli od 18 listopada 2011 roku do 31 grudnia 2012 roku wydała na napoje wyskokowe 75 tysięcy złotych , wypito 912 sztuk różnych alkoholi. W tym, jak informuje se.pl: 654 butelki wina, 122 butelki koniaku, 61 butelek whisky, 60 butelek likieru oraz 15 sztuk innych trunków.
fiolka.....wszystko musisz widzieć,a daj jej spokój i nie rób siary.Idź do kina karwa na nocny seans z meserszmicikiem
dzikus
po prostu zapytaj Ją o drogę,kierunek?
reszta samo się potoczy...
po prostu zapytaj Ją o drogę,kierunek?
reszta samo się potoczy...
13max33
nie wiem,widzę to teraz i jeszcze trochę.
potem będzie lepiej niż myślisz.
zmęczyło mnie to.
dobranoc
nie wiem,widzę to teraz i jeszcze trochę.
potem będzie lepiej niż myślisz.
zmęczyło mnie to.
dobranoc
MAX..pomogę Ci zbiwraća karwa niezłej fury się z tych puszek dorobiłeś.Trochę porysowałam lusterko boczne ale chyba to nie problem?
MAX..lecą pisma karwa i będę Ci musiała rakietę z szamunkiem wysłać
ksings ..ale lody to poczatek ..potem awansuje bedziesz rozdawał różową beze bedzie lepiej niz myslisz
A pamietam ma jakieś dziwne imie to arab na bank ..Ismael czy jakoś tak
13max33
ten się śmieje...
właśnie skończyłem ogromny szyld na dachu "Arab Bank" na wyspie Cypr.troszkę siana za to wyrwę chyba.
ten się śmieje...
właśnie skończyłem ogromny szyld na dachu "Arab Bank" na wyspie Cypr.troszkę siana za to wyrwę chyba.