Wpisy 143 398 – 143 497
10 sierpnia 2010 09:51 → 10 sierpnia 2010 11:52, 100 wpisów
JA WCZORAJ MIAŁAM 3/10 PORAŻKA

wysłałem 5 kuponików na łączną sume 13,50zł. jak wrocilem do domu miałem w zakładce 2 kupiniki warte 6,25zł 
wroocilem do kolektury i usłyszałem "ja Panu dawałam na pewno wszystki" - "ale niech Pani sprawdzi jeszcze dokładnie" - "nie nie ma - dawałam Panu" - ja wychodze z kolektury, szukam w aucie - a nagle wybiega baba - "znalazłam!, spadły pod stolik!"
- nie komentowałem.

wroocilem do kolektury i usłyszałem "ja Panu dawałam na pewno wszystki" - "ale niech Pani sprawdzi jeszcze dokładnie" - "nie nie ma - dawałam Panu" - ja wychodze z kolektury, szukam w aucie - a nagle wybiega baba - "znalazłam!, spadły pod stolik!"
- nie komentowałem.
na 14-ta kupie zdrapki, jak cos bedzie zagram za to, wczoraj z 30 zdrapek po 1 zl mialam 11zeta
kuponiki wysłałem o 10 równo - a 10:25 szukałem ich w kolekturze!
Witam
Bardzo Was proszę
powiedzcie mi gdzie znajdę wyniki keno oprócz stronki Klub keno ...Bo mi diabelstwo nie daiała...

Bardzo Was proszę
powiedzcie mi gdzie znajdę wyniki keno oprócz stronki Klub keno ...Bo mi diabelstwo nie daiała...
zainstaluj to
http://get.adobe.com/pl/flashplayer/?promoid=DAFYL
i to
http://www.java.com/pl/download/
http://get.adobe.com/pl/flashplayer/?promoid=DAFYL
i to
http://www.java.com/pl/download/
Hmmm.Ok sprawdzę czy mam . Czy te programiki są płatne? Dzięki za poradę 

tak tak kolektorka znalazla gdzies pod lada. to juz nie pierwszy raz!
OOOOO co ja widzę na tej stronie reklamuje się TS
Chyba już wiem skąd wiedzą jak myślimy i co obstawiamy
Ciekawe ile płacą za taką reklamę

Chyba już wiem skąd wiedzą jak myślimy i co obstawiamy

Ciekawe ile płacą za taką reklamę

majklasz wczoraj placilam 500-setka, nie wiedzialam ze byly sklejone bo bralam akurat z bankomatu, od razu oddal
majklasz >>> nie skomentowałeś ?
Masz bardzo dobre serduszko - ja to bym od razu babie kazała iść do okulisty i foniatry.
Nie dość,że TS leci z nami w kulki to i jeszcze ich "pracownicy"
Masz bardzo dobre serduszko - ja to bym od razu babie kazała iść do okulisty i foniatry.
Nie dość,że TS leci z nami w kulki to i jeszcze ich "pracownicy"

Echhh
pracownicy kolektur NIE SĄ PRACOWNIKAMI toto
a sprawdzić , co się trzyma w ręku - zawsze polecane
pracownicy kolektur NIE SĄ PRACOWNIKAMI toto
a sprawdzić , co się trzyma w ręku - zawsze polecane
dlatego też jest cudzysłów "pracownicy" Echhh - tak na marginesie dla tych,którzy niedowidzą ...

pozdro od tych co niedowidzą
ale i tak będę się upierał - trzeba patrzeć,co się ściska
Robal_36 >>> a Ty zawsze patrzysz co "ściskasz" - nigdy na wyczucie nie lecisz
Jakoś nie chce mi się w to wierzyć ...
Jakoś nie chce mi się w to wierzyć ...
a ja tez nie pomyslalem bo babka dała mi zbitek blankietów i kuponów i wsadziłem to do zakładki i odjechałem zamiast sprawdzic - człowiek uczy sie na błędach 
hose186 - mag.. milczy

hose186 - mag.. milczy
Wieczorem kiedyś pacynkę kuponów słałem, i nie miałem wyliczonego co i jak, grzecznie zapłaciłem WSADZIŁEM w etui i pomknełem na losowanie - miałem dwa razy ten sam kupon puszczony na 3 skreślenia, a 10-ka smutno na mnie spoglądała...
od tamtej pory mimo, że niedowidzę - SPRAWDZAM, co ŚCISKAM
od tamtej pory mimo, że niedowidzę - SPRAWDZAM, co ŚCISKAM
No OK a gdzie w takim razie zaufanie?
Przecież z powodu jednego "głupiego razu" nie można tracić zaufania i ciągle oglądać co się ŚCISKA
Przecież z powodu jednego "głupiego razu" nie można tracić zaufania i ciągle oglądać co się ŚCISKA

*pecynę - kilka tych kuponów było
Majklasz>>
To jedyny chyba wypadek, że można się ucieszyć, że NIE PRZYSZŁA
Madzia77>>
zaufania, to ja nie mam nawet do SIEBIE
Majklasz>>
To jedyny chyba wypadek, że można się ucieszyć, że NIE PRZYSZŁA
Madzia77>>
ale mnie się to zdarzyło 2 razy
jak wparowałem pierwszy raz do kolektury to w drzwiach usłyszałem "czy to nie pańskie kupony na mini lotto?" nie zdążyłem nawet wejsc. a dzisiaj ta sama kolektura i podobna sytuacja 
jak wparowałem pierwszy raz do kolektury to w drzwiach usłyszałem "czy to nie pańskie kupony na mini lotto?" nie zdążyłem nawet wejsc. a dzisiaj ta sama kolektura i podobna sytuacja 
tak to jest jak lottomat jest gdzies ukryty pod ladą wraz z blankietami 

a u mnie w kolekturze siedzą dwie miłe Panie zawsze jak pójdę wysłać kupony to się zgadam
majklasz >>> więc w Twoim przypadku można to podciągnąć pod "pecha"
Robal_36 >>>
Madzia77>>
to Ci współczuję - przegwizdane jak się nie ma nawet do siebie
Robal_36 >>>
Madzia77>>
to Ci współczuję - przegwizdane jak się nie ma nawet do siebie

a najlepsze jest to ze ta smieszna kolektura jest w monopolowym czynnym do 24:00 a "totolotek nieczynny od 21:30 - bo nam blokują, może na jakiejś stacji benzynowej Pan spróbuje." 

juz mi sie smiec z tego chce
wczoraj wysyłałem jokera to babka powiedziała my czegos takiego nie mamy
ale to Wam juz mówiłem wczoraj 
wczoraj wysyłałem jokera to babka powiedziała my czegos takiego nie mamy
ale to Wam juz mówiłem wczoraj 
majklasz >>> no to teraz już wszystko jasne - dlaczego w tej kolekturze,gdzie przy okazji jest monopolowy - dochodzi do takich "ekscesów" 

Madzia77>>
Do siebie, to nie mam specjalnie pretensji, bo to wszystko przez tego Niemca
Do siebie, to nie mam specjalnie pretensji, bo to wszystko przez tego Niemca
madzia77> haha w domu jak to opowiedziałem to tak samo skomentowali 

YO, nie gram w multi multi, ale gdzieś wyczytałem, jak wygrać na 100%... należy skreślić 1 liczbę... jeśli przegramy to potroić zakład na tą samą liczbę i że w do 4 losowań ta liczba powinna paść... warte jest to jakiegoś zachodu? jaka jest wygrana np za 1 liczbę za stawkę 20zł? można tak w ogóle?
Robal_36 >>> wybacz ale nie nadążam za Twoimi skrótami myślowymi,a pochopnych wniosków nie będę już więcej wysuwać ...
Jak coś to proszę do mojego "niższego" poziomu - może wtedy zaskoczę
pozdrawiam.
Jak coś to proszę do mojego "niższego" poziomu - może wtedy zaskoczę
pozdrawiam.
ja Wam powiem jaką dostałem trójkę na chybił trafił na 14 i 22:
34,39,48 - dwie powtórki
34,39,48 - dwie powtórki

a za jeden zakład mini lotto ile trzeba dać? jak głównie gram w lotto... kiedyś tylko w zakładach bukmacherskich jak było to grałem... bo bardziej się opłaciło niż w kolekturze...
Hejka. za parę minut idę wysłać moją 10 co jest w typowanich (powrót so 10) i mini.

podział wygranych wygląda bardzo fajnie:
jeżeli padnie 5/5:
- 5/5: 50%
- 4/5: 20%
- 3/5: 30%
jeżeli nie padnie 5/5:\
- 5/5: 0%
- 4/5: 40%
- 3/5: 60%
jeżeli padnie 5/5:
- 5/5: 50%
- 4/5: 20%
- 3/5: 30%
jeżeli nie padnie 5/5:\
- 5/5: 0%
- 4/5: 40%
- 3/5: 60%

nie no janush szczerze Ci powiem, że to moja ulubiona gra 
gahanjoanna>

gahanjoanna>

majklasz WITAJ

przeważnie wysyłam sobie 1 zakład na 10 losowań taki głowny
a jak jest np wtorek i wieczorkiem przewiduje losowanie to sobie jeszcze dziabne ze 2 zakładziki 
a jak jest np wtorek i wieczorkiem przewiduje losowanie to sobie jeszcze dziabne ze 2 zakładziki 
majklasz na pewno łatwiej trafić 5 liczb z 42 niż 6 z 49... mimo, że wygrana mniejsza przy ewentualnym prawidłowym skreśleniu 5 liczb... ale za 10 zakładów mini lotto mamy 4 zakłady lotto... no to chyba od dziś się skuszę na mini 

a w mini też są kumulacje? bo coś mi się nie wydaje, tzn nie słyszałem żeby np. przez 3 kolejne losowania ktoś nie trafił 5?
dokładnie tak janush
ostatnio udało mi się ustrzelić 3/5 to dostałem 42zł więc nie jest to droga zabawa a radość przy trafieniu choćby "głupiej" trójczyny jest bezcenna 
a bawicie się moi drodzy w systemy? od czasu do czasu przynajmniej?
ostatnio udało mi się ustrzelić 3/5 to dostałem 42zł więc nie jest to droga zabawa a radość przy trafieniu choćby "głupiej" trójczyny jest bezcenna 
a bawicie się moi drodzy w systemy? od czasu do czasu przynajmniej?