Wpisy 1 432 064 – 1 432 163
7 marca 2013 10:52 → 7 marca 2013 12:36, 100 wpisów
Spacerek z pieskiem
ale ładnie lodyyxx.. i to wszyskoo i naraa
Pasko po prawej musisz zrobić korekte i dodać kuleczke pod niedziele dla kaskady
gratulacje wygranych.chcialam dodac komentarz na temat mojej wygranej wczorajszej uzytkownik 13max33 zlozyl gratulacje!!!a do jednego barana niewiem ,ktory napisalze jak niewidyiales to po co mu gratulujesz,, TO DO CIEBIE ODPOWIEDZ,,JAK JUZ TO JESTEM ONA,A NIE ON,A POKAZYWALAM JAK BYLAM MALA WREDNY POLACZKU,BYM CI ODPISALA WCZORAJ,ALE OBLEWALAM Z PRZYJACIOLMI NIEMIALAM SILY ODPISAC CI!!!!!,,INNYM UYTKOWNIKOM ZYCZE MILEGO DNIA I WIELKICH WYGRANYCH,,NA TYDZIEN ROBIE PAS Z MM
ja zawsze 5 na5stawka jeden,a mama akurat wysylala swoje i mowi angela wpisze ci stawke razy dwa bo ciekawe liczby i wpadlo 1400pln po 14.00
ale czemu takie ostry wystapienie a?? wredny polaczku???ja bym sie obraziła
jandzia..
a bo mnie wkurzyl jakos glupim komentarzem,ja mu moge pokazac,niepowiem co,,niejestes bogiem,,
creative...ja sam nie warto wierzę ..i no gdzie mam patrzeć twoja wygrana i miałaś wkleje twój profi foto kupony i to wszystko i spokoo...
creativeciesz sie kochaniutka ze wygrałas, a nie nerwuj
ja Ci gratuleje i powtorek życze
ja Ci gratuleje i powtorek życze
lika..
trisetum dzieki dzieki ,ale ile to juy od stycznia poszlo kasy na to,,ha ha,i w dzien w dzien bylo to po dwa trafienia lub gora trzy
lika..ja troche rośnie 25 procent śmiechu
i dobra znikam..
creative..i no za dłuuugoo nie chce pokazać co miałaś wygrana ..ty uczciwa ..ja barany ok tak jasne
creative..i no za dłuuugoo nie chce pokazać co miałaś wygrana ..ty uczciwa ..ja barany ok tak jasne
Lila.Witaj
Dzisiaj rozdają w żb.tulipany.Nie czy z okazji dnia kobiet,który jest jutro?
Wolałbym wyjść z forsą.
Wolałbym wyjść z forsą.
Torsan
nie wiem
To może dzisiaj do zdrapki-srebro złoto,bo taką kupiłam
Pisanie mi się pierniczy.
z rana jutro skoze do żb moze do siostry mi daja kwiatka to zostanie wiecej na granie
trisetum...ale faciom nie dająbędziesz jednak musiał wybulić na kwiatka i bombonierę
Lila.Też dostałaś?
trisetum..na dzień chłopaka,uprzedź siostrę ,żeby kupiła 10 zakładów na chybił trafił bilans musi wyjść na zero
zresztą ja nie lubię ciętych kwiatków pewnie bym nawet nie wzięła .
Może kolektorka lubi cięte kwiaty.
emerytko..u mnie żb prowadzi taki świr ,że przed wejściem do niej mam napady śmiechu i staram się jak najszybciej stamtąd wyjść
a w ogóle te wszystkie DNI to mnie rozwalająDzień kobiet,dzień chłopaka,dzień ziemi,dzień ognia,dzień wody,dzień dnia i jeszcze karwa co
praktycznie dziennie jest "dzień ,,,czegoś" taki program był na tvn nawet jest dzień kioskarza
lila dzień teściowej był ze trzy dni temu razem z dniem dentysty
trisetum...brak słów już do tych dnidzień kobiet,dzień jak co dzień tylko,że dostaną kobitki kwiatka albo coś tam innego.Trzeba czekać aż do tego dnia żeby dostać coś od swojego chłepa? Szok
Lila.
To jak będzie dzień świra to wręcz Mu prezent.
To jak będzie dzień świra to wręcz Mu prezent.
Sorelka
Amour
Amour
sorelka..nic z tego,prezenciki dostaje ode mnie prawie codziennie,nie potrzeba mi do tego dnia teściów.
poszukuję pani,która zna się na wiejskiej robocie.
Konie,psy i pielęgnacja ogrodu.
Konie,psy i pielęgnacja ogrodu.
lika...jeszcze kto bedzie wymyśli ..dzien świeto zboczuchowe ..jak japonia jest ..tu PL nie ma i ide tam..
Amour.
Ale wiejskie kobiety są silne,a to ma być właśnie pani.
Ale wiejskie kobiety są silne,a to ma być właśnie pani.
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Kalendarz_%C5%9Bwi%C4%85t_nietypowych