Wpisy 1 431 364 – 1 431 463
6 marca 2013 22:16 → 6 marca 2013 22:33, 100 wpisów
Panowie Marysia oprócz nóg ma jeszcze dołki w policzkach ponoc są też sexi
marysia ma bialutkie nogi jak piekarz
gdyby wojsko polegało na dyscyplinie i porządku to by każdy szedł, ale u nas polegało na syfie i pokazywaniu kto rządzia na wojnie siedzą w okopie i nie wychylą się
amour....i tu się mylisz.....przez całą służbę stałem na granicy...żebyś ty mugł spać spokojnie.....bo ja pilnowałem żeby ruskie i inni....przemytów nie robili...lepiej się nie wypowiadać
hehe
znajomości znajomości, mieszkanie z rodziną/rodzicami jest tańsze, kryzysy w PL i nie tylko wiele jest czynników garnuszkowych z rodzicami heh nieraz jest się do tego brutalnie mówiąc zmuszonym.
Użytkownik multipasko dopisał wyniki multi multi
03,06,07,10,13,14,16,26,27,28,29,32,33,40,44,47,48,57,61,70
Plusem jest liczba: 70
03,06,07,10,13,14,16,26,27,28,29,32,33,40,44,47,48,57,61,70
Plusem jest liczba: 70
halapek, a co ma twoje stanie na granicy do spokoju RP? od tego to jest kontrwywiad i wywiad hehe
halapek: Ktoś musi tak czy siak pilnować granic , porządku publicznego itp.
data urodzin lub data ślubu propozycja na Jokera a może data rozstania z dziewczyną
amour.....to poco nam granice i innym krajom....czemu istnieją????
Użytkownik multipasko dopisał wyniki jokera
Wylosowany Joker to: 25, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 1,12,31,37
Wylosowany Joker to: 25, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 1,12,31,37
halapek, bo wyznaczają administracyjny podział każdego państwa tak jak granica województwa, łatwo to zmienić ponad głowami samych zainteresowanych np w Jałcie
Użytkownik multipasko dopisał wyniki KASKADY - 5,6,8,9,10,12,13,14,15,20,22,24
Ten joker będzie się kumulował i kumulował jeszcze z kolejny rok.
lila, nie byłem w wojsku nie wiem, jak jest na poligonie, ale wiem jak wygląda wojsko, praktycznie go nie ma hehe
lila, sorry, że Cię pytałem o tego limaxa, żart to był, przepraszam raz jeszcze
amour......to pomyś sobie co by było gdybyśmy nie mieli granicy z ruskimi
Asterka
lika ... kto ma choroby ..nie przejmuje do wojska ..tak jest dokładnie
W jakimś państwie kobiety tez mają obowiązkową służbę wojskową chyba Izrael ...
hej
buzi
buzka
słabym jak niemowle po pracy
buzi
buzka
słabym jak niemowle po pracy
amour , jak nie byłeś to nie wiesz jak wygląda ! , to nie tylko poligo , to służby , zajęcia a najważniejsze !!! przebywanie z tymi samymi osobami non stop !!!!
halapek ale co ma pobór do granicy z ruskimi?
mój ojciec był w wojsku na wierzy kontrolnej w lotnictwie, pilotem nie został, ale mówi, że był ok, ale to były lata 70 chyba 77 - 79 to wtedy było dwa lata
mój ojciec był w wojsku na wierzy kontrolnej w lotnictwie, pilotem nie został, ale mówi, że był ok, ale to były lata 70 chyba 77 - 79 to wtedy było dwa lata
co wy wiecie o zabijaniu
halapek
deki...
Deki.Dobranoc
jackwar, ok ale powiedź mi jedną rzecz jaką ty masz wiedzę o wojsku np o podejmowaniu decyzji taktycznych, operacjach w ramach nato, wiesz ile zwykły żołnierz z tego ma? Ma rozkaz
fiolka...dobranoc
Syria czeka heh a na facebooku jaki znalazłem obrzydliwy profil gdzie zdjęcia są z wypadków i innych. wnętrzności, mózgi, itp i oczywiście przez araba założone. Oni to są bezwzględni zabiją za wszystko skur...
amour...ja też byłem 18 mies.......i wojsko było jakie było....ale było.....teraz mamy je takie somo...jak policję....1/5 po szkole policyjnej a reszta z łapanki
irak
iran
awganistan
iran
awganistan
eeeta wojsko to czego jest wojsko ..cała świata tez jest wojsko i czekają na wojna..to jest zabawa śmierc ..dorosłych jest chore sprawy...i dibra i=uciekamm
Fiolka dobrze.
trafione 6/10 i 4/5, ale zapomniałem wpisać liczby w profil, grałem te same co o 14.00
tera wojsko to przeczkole
liliusia ....
liliusia ....
ulala...
halapek, ale to nie chodzi o to, żeby było jakie bądź, ale żeby było profesjonalne, ze sprzętem, teraz wojne toczą rakiety, samoloty bezzałogowe itd, a nie ludzie hehe
Ulala
ulala
amour....nie ludzie toczą wojnę? To dziwne bardzo co piszesz? Dlaczego w takim razie tylu ludzi zginęło na wojnie?
amour,,....ale my rozmawialiśmy o wojsku jakie było kiedyś....a kiedyś takiego uzbrojenia i techniki jak teraz niestety nie było
dziecko do ciebie podchodzi z granatem i pyta czy chcesz
i co szczelisz
i co szczelisz
Jano.
Dobrze,że napisałeś Ulala,bo moglabym pomyśleć,że mnie się kłaniasz.
Dobrze,że napisałeś Ulala,bo moglabym pomyśleć,że mnie się kłaniasz.
...amour...ale ludzie muszą mieć wiedzę jak tym sprzętem sterować
co tyy kawa twarz wiesz o zabijaniu
amour....to poco amerykanie wysyłają tylu ludzi na wojny??? mogli by tylko samoloty
fiolka, od tego jest inżynied od spraw..... a nie szeregowy kowalski
za duzo filmów sie naoogladałes
a miales kałasza przy skroni
a miales kałasza przy skroni