Wpisy 1 430 739 – 1 430 838
6 marca 2013 20:35 → 6 marca 2013 20:57, 100 wpisów
fiolka..nie słuchaj maxa,nie ssij tylko od razu gryź i rozgryzaj na drobne
Lila ..nie obiecuj bo i tak tego nie zrobisz ..tylko dasz mi buziaka
lila, sezon motorowy prawie się zaczyna, co ciekawe jeden kolo z niedaleko położonej miejscowości, żeby nie powiedzieć wioski ma motor z tym bocznym dodatkiem, że może druga osoba wleźc, nie wiem jak to się nazywa, ale koleś nie dość, że jest potężny jak dwóch chłopa to założy kask, google i czarny skórzany płaszcz długi do kostek, posępną minę i wygląda jak SS man z Leibstandarte SS Adolf Hitler hehehehe
Czarownica ..hej więc jak to było ..że tu sie nie bedziesz rozpisywac bo chłopaki wietrza podstęp
amour..no prawie się zaczyna ale ja w tym roku to za dużo sobie nie pojeżdżę
Max nie wracam do przeszlości , chodzilo chyba onicki
lila, a kupiłaś nowy motor, bo coś tam się nosiłaś z zamiarem zakupu nowego? czy to nie ty? hehe
13maxa ...ja i ty mamy twarda R i jedziemy nie ma czasu na lodyxxi znikam..
------
https://www.facebook.com/fanzmarsa
------
pekna niunia ..nie wazne mało mózgu niunia
------
https://www.facebook.com/fanzmarsa
------
pekna niunia ..nie wazne mało mózgu niunia
amour....ja..nie kupiłam bo stwierdziłam,że w takiej sytuacji czy nowy czy stary i tak sobie za wiele nie pośmigam
mógłby ktoś zorientowany wytłumaczyć koledze, co znaczy 'eskaesik' ?
lila...kiedyś z dziećmi jechałyśmy na wycieczkę rowerową tomeserszmitek podwiózł mnie samochodem z rowerem w bagażniku na miejsce zbiórki, kawałek ujechałami i musieli mnie przywieź znowu autkiem, a rower odebrałam po roku
deki...nie śmiej się karwa klucz gdzieś położyłam i zapomniałam gdzie
fiolka..trening czyni mistrza gdybyś częściej jeździła to by nie było tak źle
Z raportów milicyjnych
Denat wziął stołek , wszedł na niego i powiesił sie
Na tylnym siedzeniu samochodu siedział nieznany mężczyzna,Miał spodnie spuszczone do kolan i juwenalia na wierzchu.
W czasie jazdy patrolowej zauważyłem dwóch mężczyzn bijących sie na jezdni i trzeciego leżącego obok.Ta sprawa wydała się mi więc podejrzana,
Denat wziął stołek , wszedł na niego i powiesił sie
Na tylnym siedzeniu samochodu siedział nieznany mężczyzna,Miał spodnie spuszczone do kolan i juwenalia na wierzchu.
W czasie jazdy patrolowej zauważyłem dwóch mężczyzn bijących sie na jezdni i trzeciego leżącego obok.Ta sprawa wydała się mi więc podejrzana,
dziwne to by było, bo by trzeba było od pasa w dół nago jeździć??
Cześć Halapek
Amour tą są autentyczne przypadki z PRLU
amour ..fiolka to moja ziomalka prawie bo z L ale jej to wybaczam
lila, nago? nie, max mówi, że fiolka jeździ bez siodełka no to jak? hehe
dekuniu..Ty już tam nie rozrabiaj bo już raz jak zapukałeś to drzwi do środka wpadły
lila, można, na ramie, ale do ***ów zły dostęp będzie hehe
fiolka, nie pamiętam Peerelu, bo ja 87 rocznik jestem hehe
fiolka, nie pamiętam Peerelu, bo ja 87 rocznik jestem hehe
fiolka jak Ty jeździsz na rowerze to odcinki specjalne zaliczasz np.górskie