Wpisy 1 430 733 – 1 430 832
6 marca 2013 20:34 → 6 marca 2013 20:55, 100 wpisów
MAX....zaraz wstanę,pójdę do pokoju obok i nakopie Ci do zadka delikatnie
Mam fajna Książkę absurdy PRLU
Do "Samu " przychodzi klientka i rozglada się ,co mozna kupic.Ponieważ wybór jest niewielki, wszczyna kłótnię z kierownikiem,Od slowa do słowa i robi sie awantura,Kobieta wreszcie krzyczy:
-Pocaluj mnie Pan w dupę!
-Szanowna pani zapomina , ze jest w sklepie samoobsługowym -odpowiada kierownik
Do "Samu " przychodzi klientka i rozglada się ,co mozna kupic.Ponieważ wybór jest niewielki, wszczyna kłótnię z kierownikiem,Od slowa do słowa i robi sie awantura,Kobieta wreszcie krzyczy:
-Pocaluj mnie Pan w dupę!
-Szanowna pani zapomina , ze jest w sklepie samoobsługowym -odpowiada kierownik
fiolka..nie słuchaj maxa,nie ssij tylko od razu gryź i rozgryzaj na drobne
Lila ..nie obiecuj bo i tak tego nie zrobisz ..tylko dasz mi buziaka
lila, sezon motorowy prawie się zaczyna, co ciekawe jeden kolo z niedaleko położonej miejscowości, żeby nie powiedzieć wioski ma motor z tym bocznym dodatkiem, że może druga osoba wleźc, nie wiem jak to się nazywa, ale koleś nie dość, że jest potężny jak dwóch chłopa to założy kask, google i czarny skórzany płaszcz długi do kostek, posępną minę i wygląda jak SS man z Leibstandarte SS Adolf Hitler hehehehe
Czarownica ..hej więc jak to było ..że tu sie nie bedziesz rozpisywac bo chłopaki wietrza podstęp
amour..no prawie się zaczyna ale ja w tym roku to za dużo sobie nie pojeżdżę
Max nie wracam do przeszlości , chodzilo chyba onicki
lila, a kupiłaś nowy motor, bo coś tam się nosiłaś z zamiarem zakupu nowego? czy to nie ty? hehe
13maxa ...ja i ty mamy twarda R i jedziemy nie ma czasu na lodyxxi znikam..
------
https://www.facebook.com/fanzmarsa
------
pekna niunia ..nie wazne mało mózgu niunia
------
https://www.facebook.com/fanzmarsa
------
pekna niunia ..nie wazne mało mózgu niunia
amour....ja..nie kupiłam bo stwierdziłam,że w takiej sytuacji czy nowy czy stary i tak sobie za wiele nie pośmigam
mógłby ktoś zorientowany wytłumaczyć koledze, co znaczy 'eskaesik' ?
lila...kiedyś z dziećmi jechałyśmy na wycieczkę rowerową tomeserszmitek podwiózł mnie samochodem z rowerem w bagażniku na miejsce zbiórki, kawałek ujechałami i musieli mnie przywieź znowu autkiem, a rower odebrałam po roku
deki...nie śmiej się karwa klucz gdzieś położyłam i zapomniałam gdzie
fiolka..trening czyni mistrza gdybyś częściej jeździła to by nie było tak źle
Z raportów milicyjnych
Denat wziął stołek , wszedł na niego i powiesił sie
Na tylnym siedzeniu samochodu siedział nieznany mężczyzna,Miał spodnie spuszczone do kolan i juwenalia na wierzchu.
W czasie jazdy patrolowej zauważyłem dwóch mężczyzn bijących sie na jezdni i trzeciego leżącego obok.Ta sprawa wydała się mi więc podejrzana,
Denat wziął stołek , wszedł na niego i powiesił sie
Na tylnym siedzeniu samochodu siedział nieznany mężczyzna,Miał spodnie spuszczone do kolan i juwenalia na wierzchu.
W czasie jazdy patrolowej zauważyłem dwóch mężczyzn bijących sie na jezdni i trzeciego leżącego obok.Ta sprawa wydała się mi więc podejrzana,
dziwne to by było, bo by trzeba było od pasa w dół nago jeździć??
Cześć Halapek
Amour tą są autentyczne przypadki z PRLU
amour ..fiolka to moja ziomalka prawie bo z L ale jej to wybaczam
lila, nago? nie, max mówi, że fiolka jeździ bez siodełka no to jak? hehe