Wpisy 1 430 146 – 1 430 245
6 marca 2013 14:12 → 6 marca 2013 16:44, 100 wpisów
Wiosna działa.
franio ale sie odkułeś...
e46 a co wygrałaś? na wiosnę?
Deki.
Islandorka
To nie chodzi o mnie.
A wygrałam
To nie chodzi o mnie.
A wygrałam
franiuś jjaa tu chata nie bede podawał pewniaki ..ty mokre czolei znikam..
Niestety muszę znikać, bo jeszcze trochę zaległości do nadrobienia jest
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 170 000 zł
ja mam 4, choc wolalem 14, ale jak zwykle nie moglem sie zdecydowac
obserwatorzy z teesa
jest tu może który ? zamiast naganiać, czy pintolić jakie smutki, to skrobnijcie może słowo, o tych wczorajszych czterech piątkach w mini, czy samo kreślone, czy się co rozregulowało w generatorze
Może być ze dwa zdania tylko, i czy prywatnie napiszecie, czy służbowo - wszystko mi jedno
jest tu może który ? zamiast naganiać, czy pintolić jakie smutki, to skrobnijcie może słowo, o tych wczorajszych czterech piątkach w mini, czy samo kreślone, czy się co rozregulowało w generatorze
Może być ze dwa zdania tylko, i czy prywatnie napiszecie, czy służbowo - wszystko mi jedno
robal, paczac na liczby tez od razu pomyslalem, ze jakas stubka musiala sie poluzowac
Liczby w mini no ,,,jak rano je zobaczyłem to w zyciu bym nie powiedział ze tyle 5/5 padło
achtung!
az 13 liczb mm ma statystycznie istotna roznice w czestosci wystepowania w poludnie i wieczorem
to sporo
az 13 liczb mm ma statystycznie istotna roznice w czestosci wystepowania w poludnie i wieczorem
to sporo
jutro moze zagram w lotto, choc male szanse na 6/6, a i pula mniejsza niz w jokerze
unhappy
Są trzy rodzaje kłamstw: kłamstwa, wierutne kłamstwa i ...
trisetum
większość z grających /moim zdaniem/ bańki jednorazowo może nie zobaczyć
Są trzy rodzaje kłamstw: kłamstwa, wierutne kłamstwa i ...
trisetum
większość z grających /moim zdaniem/ bańki jednorazowo może nie zobaczyć
u mnie tez posucha... juz od 5 losowan nie mialem nawet 4/10
ale w pore sie zorientowalem i teraz nie gram
ale w pore sie zorientowalem i teraz nie gram
trisetum z
gadza się - robal ma zawsze szczęście, czy jakoś tak
gadza się - robal ma zawsze szczęście, czy jakoś tak
Gracz z miejscowości Warszawa wydrapał wysoką wygraną w zdrapce Kółko i krzyżyk
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Chociaż - nie zawsze - wczoraj mi w budzie centralnie - kupon zajumało - zawirowanie delikatne było - nie wziąłem od razu, wróciłem za kilka minut - wsiąk , no trochę nerwa miałem... A, że z trafiłaa - to paczyłem z niepokojem - gdzie, i c z y są - główne wygrane
ale o dziwo ostatnio trafiam plusy w mm... 7 na ostatnich 20 zakladow tyle ze nie wysylalem plusa
nie mialem... o to raczej trudno, a ja z plusem wyslalem sporo ponizej 50 zakladow... nie pamietam... chyba 30
ale mialem taka sytuacje, ze mialem 1/10+, tyle ze z plusem niewyslanym
trisetum, unhappy - zostawiam Wam dobrego trafnych
prawie
samych maksymalnych
prawie
samych maksymalnych
trisetum, moze kiedys sie zdarzy... ale nie bede wtedy raczej rozpamietywal niezaznaczonego plusa... plus mnie po prostu nie pociaga
widać ze wiosna idzie bo zaczynaja drogi remontować,,,,czyli pierwszy etap <>znak 30 km/h i napis "Brak powierzchni na odcinku 3,5km"
na ja tez wiosne czuje... i dobrze, bo sie troche pochorowalem ostatnio
ja sie nigdy nie szczepie i poza okresem odwilzy na nic nie choruje... nie wiem, moze to ta roznica temperatur?
ale grypa to nie jest, wiec szczepienia by nie pomogly chyba
ale grypa to nie jest, wiec szczepienia by nie pomogly chyba
pamietam, ze w podstawowce dostalem jeden jedyny raz po lapach wlasnie za wyjscie ze szkoly na przerwie... bylem wtedy w drugiej czy trzeciej klasie... ale dlaczego wtedy oberwalem, nie wiem do dzis... a bolalo mocno, bo narzedziem tortur byla taka drewniana metrowa linijka
te linijki były najlepsze nasza wychowawczyni to taka metrowa miała ale jak wyczaiła ze pod spodnie na tyłek my książki se dawali aby mniej bolało to zaczeła tez po łapach walić
no ladnie
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13514755,Od_jutra_znowu_zimniej__Ujemne_temperatury_i_snieg.html
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13514755,Od_jutra_znowu_zimniej__Ujemne_temperatury_i_snieg.html
jeden z klasy wpadł na pomysł że w trakcie lotu tej linijki aby nie dostac w dupe zrobić zwrot i przyjąć cios w przednia częśc ciała ale szybko sie przekonał że długo bedzie pamietał te uderzenie