Wpisy 1 429 933 – 1 430 032
6 marca 2013 12:53 → 6 marca 2013 13:43, 100 wpisów
medea dzieki
Lila
No zagnać do intelektualnej harówy nad liczbami ewentualnie w braku chęci współpracy przywiązać jak Ferdziu Kiepski rodzinkę do kanapy kablem do żelazka i trochę pogłodzić do czasu uzyskania informacji zwrotnej z liczbami
No zagnać do intelektualnej harówy nad liczbami ewentualnie w braku chęci współpracy przywiązać jak Ferdziu Kiepski rodzinkę do kanapy kablem do żelazka i trochę pogłodzić do czasu uzyskania informacji zwrotnej z liczbami
tommek
Lila
Mój Muminek ukochany bo jedyny to Byk i wiem, że z tymi racjonalistami to się ciężko dogadać w sprawie hazardu
Lila
Mój Muminek ukochany bo jedyny to Byk i wiem, że z tymi racjonalistami to się ciężko dogadać w sprawie hazardu
cześć medea
medea....trzeba się będzie udać do jakiegoś małego szantażu albo liczby albo embargo na wszystko
hehe
To co się dzieje naprawdę nie istnieje
Więc nie warto mieć niczego tylko karmić zmysły
Więc nie warto mieć niczego tylko karmić zmysły
im dłużej człowiek przebywa w osobności tym droga dzieląca świat zmysłów i świat duchowy bardziej się zwęża, aż wreszcie człek stąpa po nitce, a na końcu...
ula, wczoraj poleciał ciąg, na ktory stawiałem wczesniej 32,33,34,35
tyle, że ja dałem go z 66 wiec byłoby 4/5, ale...66 wtedy weszło. Gdybym natomiast puścil to z Twoją [1,65] jak to uczyniłem w typowaniach - byoby 6/10
ula, warto odnotować w annalach naszej grupy to, iż przez chwilkę ty byłaś I w pewniakach a ja w 10
jest tu gdzies andruska, mam dla niej możliwą parkę na jutro. Dla Ciebie ula trójkę o wiele trudniej złapać
juz typowane profil..nie gram realne.. iteraz muszę znikam..
oglądam filmy wampir ...Saga Zmierzch Przed Świtem Część 2 ...
i poowwo
oglądam filmy wampir ...Saga Zmierzch Przed Świtem Część 2 ...
i poowwo
siemanko
Lila...
torsan
U mnie miało być słonecznie ale zimno no prawie się ugotowałam w zimowej kurtce
U mnie miało być słonecznie ale zimno no prawie się ugotowałam w zimowej kurtce
ulala...
lika..dzien dobry ...
andro....
medea76....
u mnie jest słonecznie i w miarę ciepło
12,21,33