Wpisy 1 429 546 – 1 429 645
5 marca 2013 22:53 → 5 marca 2013 23:52, 100 wpisów
po zabiegu ściągania kamienia, miał ropę pod zębem i dosyał tylko dwa zastrzyki i teraz wróciło miał ropę pod zębem znowu ale już jest ok ale dziąsło ma podrażnione
deki...
deki...jest lia
Kumulacja Lotto: 3 000 000 zł
Lila...
Dobry Wieczór
skończyłam projekt.
Jutro jeszcze muszę go rano przeczytac by uniknąc jakiś głupich błędów, potem podetknąc komu trzeba do podpisania i niech się dzieje wola boża.
skończyłam projekt.
Jutro jeszcze muszę go rano przeczytac by uniknąc jakiś głupich błędów, potem podetknąc komu trzeba do podpisania i niech się dzieje wola boża.
aktualizacja długo oczekiwanych dopiero w sobotę a co do aktualizacji map to nie wiem anzu o co Ci chodzi bo sie na to nie czeka po losowaniu...
medea76....
Pasko..Ty nie kombinuj tylko wracaj bo na kanarach zawieruch,loty odwołane,(wszyściusienkie),fala 7 m nadciąga
lila, mam nadzieję, że nie będę musiał z tego powodu przyjedzać do Ciebie, ale jak coś to na pewno skorzystam
Typowałam na wariata w przerwie na herbatkę zaglądam na profil a tu 6/10 a realu bida z nędzą
unhappy...
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 160 000 zł
anzu mapy sa rowno z dopisaniem losowania i sie automatycznie buduja z dostepnych losowan wiec jesli jest nowe losowanie to i mapa je pokaze... nie wiem czemu piszesz o 22:30
Lila..dobranoc
lila tzn chodzi mi o to, że wolę z innego powodu przyjechać hehe a nie z konieczności leczenia psa
Faktycznie Lila ostatnie 2 dni nieciekawe ale dzis juz ok. Gdzie wyczytalas o tym? mowili gdzies?
Unhappy.
Jestem
Jestem
panoramix
Jak jutro zostanę wolnym człowiekiem ... wolnym od pisania wniosków przynajmniej na jakiś czas to jeszcze w lidze typujących zamieszam
Lila
Jak jutro zostanę wolnym człowiekiem ... wolnym od pisania wniosków przynajmniej na jakiś czas to jeszcze w lidze typujących zamieszam
Lila
Med... ale dwa trafione to się liczy z obokami na ciut ciut do wygranej
Dopisano wygrane lotto - BRAK głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane lotto plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane kaskada - padła główna wygrana w wysokości 250 000 !
L....
Dopisano wygrane mini lotto - padło 4x 70 491,40 zł
miłej nocy życze
Lila..
Deki.
Dobranoc
Dobranoc
panoramix.....
panoramix bądź człowiekiem niektórzy muszą iśc spac by rano wstac
idę zaraz w kimono
no i spitalam spać narka do jutra
No ja niestety wypluta jestem dokumentnie o odmóżdżeniu wskutek myślenia żargonem unijnym nawet nie wspomnę Zwijam się lulu
siemka wszystkim
medusia ..trzeba było sie uczyc a nie palić skręty teraz bys nie musiała rano wstawać bo ja tam zawsze paliłem głupa i tak mi zostało
13maxa ..mówisz i masz nie ma spania ..lipa niuna nie chce mieć lizaki ..ja juz ide dziida..
13max...
krzysio ..dobra dosyc na dzisaj xxx nic ciekawego na Livie nie było kiepskie niunia dzisiaj ..może jutro zobaczymy
13maxa ..dobranoc
nie zapomnij to www
-------
http://www.youtube.com/watch?v=Bd9VOeKySqI
----
nie zapomnij to www
-------
http://www.youtube.com/watch?v=Bd9VOeKySqI
----
dakota
ide w mapy wytypować
miłego