Wpisy 1 429 532 – 1 429 631
5 marca 2013 22:50 → 5 marca 2013 23:19, 100 wpisów
Lila...no to super
lila, zamówię za tydzień po teraz bierze antybiotyk a teraz przemywam takim płynem jakimś od veta
Lila...@
po zabiegu ściągania kamienia, miał ropę pod zębem i dosyał tylko dwa zastrzyki i teraz wróciło miał ropę pod zębem znowu ale już jest ok ale dziąsło ma podrażnione
deki...
deki...jest lia
Kumulacja Lotto: 3 000 000 zł
Lila...
Dobry Wieczór
skończyłam projekt.
Jutro jeszcze muszę go rano przeczytac by uniknąc jakiś głupich błędów, potem podetknąc komu trzeba do podpisania i niech się dzieje wola boża.
skończyłam projekt.
Jutro jeszcze muszę go rano przeczytac by uniknąc jakiś głupich błędów, potem podetknąc komu trzeba do podpisania i niech się dzieje wola boża.
aktualizacja długo oczekiwanych dopiero w sobotę a co do aktualizacji map to nie wiem anzu o co Ci chodzi bo sie na to nie czeka po losowaniu...
medea76....
Pasko..Ty nie kombinuj tylko wracaj bo na kanarach zawieruch,loty odwołane,(wszyściusienkie),fala 7 m nadciąga
lila, mam nadzieję, że nie będę musiał z tego powodu przyjedzać do Ciebie, ale jak coś to na pewno skorzystam
Typowałam na wariata w przerwie na herbatkę zaglądam na profil a tu 6/10 a realu bida z nędzą
unhappy...
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 160 000 zł
anzu mapy sa rowno z dopisaniem losowania i sie automatycznie buduja z dostepnych losowan wiec jesli jest nowe losowanie to i mapa je pokaze... nie wiem czemu piszesz o 22:30
Lila..dobranoc
lila tzn chodzi mi o to, że wolę z innego powodu przyjechać hehe a nie z konieczności leczenia psa
Faktycznie Lila ostatnie 2 dni nieciekawe ale dzis juz ok. Gdzie wyczytalas o tym? mowili gdzies?
Unhappy.
Jestem
Jestem
panoramix
Jak jutro zostanę wolnym człowiekiem ... wolnym od pisania wniosków przynajmniej na jakiś czas to jeszcze w lidze typujących zamieszam
Lila
Jak jutro zostanę wolnym człowiekiem ... wolnym od pisania wniosków przynajmniej na jakiś czas to jeszcze w lidze typujących zamieszam
Lila
Med... ale dwa trafione to się liczy z obokami na ciut ciut do wygranej
Dopisano wygrane lotto - BRAK głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane lotto plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane kaskada - padła główna wygrana w wysokości 250 000 !
L....
Dopisano wygrane mini lotto - padło 4x 70 491,40 zł
miłej nocy życze
Lila..
Deki.
Dobranoc
Dobranoc
panoramix.....
panoramix bądź człowiekiem niektórzy muszą iśc spac by rano wstac
idę zaraz w kimono
no i spitalam spać narka do jutra
No ja niestety wypluta jestem dokumentnie o odmóżdżeniu wskutek myślenia żargonem unijnym nawet nie wspomnę Zwijam się lulu
siemka wszystkim