Wpisy 1 428 732 – 1 428 831
5 marca 2013 19:21 → 5 marca 2013 20:21, 100 wpisów
dobra ide ..i kropka chata..
oczekujesz że dostaniesz liczby które wymienisz na kasę?
Nikt Ci nie da bo sam nie ma.
Ogarnij się jeśli potrafisz a jeśli robisz sobie jaja to już zbastuj.
Żenujące to co robisz.
Nikt Ci nie da bo sam nie ma.
Ogarnij się jeśli potrafisz a jeśli robisz sobie jaja to już zbastuj.
Żenujące to co robisz.
aga31 a tak miedzy nami to szkoda kasy na ten program ktory generuje i tak duzo kombinacji lepiej samemu pilnowac liczb ktore chodza ze soba
sorelka mialaś zly dzien czy ktos cie wkoorwil?mowie ze na goldlotto sie udzielasz
MOnet
tak na szybko - są jeszcze ze dwie - trzy możliwości...
- 'konkurencja' /znowu/ grasuje i podnosi poziom
- może znajdzie się jaki głupi i takie kwękanie "kupi'
...
vektor
z ciekawości - a po ile tombak teraz chodzi ?
tak na szybko - są jeszcze ze dwie - trzy możliwości...
- 'konkurencja' /znowu/ grasuje i podnosi poziom
- może znajdzie się jaki głupi i takie kwękanie "kupi'
...
vektor
z ciekawości - a po ile tombak teraz chodzi ?
Vektor z tym się zgadzam. Ale jeśli się wytypuje co najmniej 10 z 20 na losowanie na godz. 14 i 22 to można jego wygrać
no i co z tego ze sie udzielam . jest jakis zakaz zeby sie udzielac i tu i tu?
chyba ty masz zły dzien bo nawet mnie nie znasz a atakujesz
chyba ty masz zły dzien bo nawet mnie nie znasz a atakujesz
Robal_36 złoto głupców jest dla głupców ludzie jedyna strona ktora was nie naciaga na kase to multipasko.pl
robalniaku..dzien dobry panie za 2 dni nie byłeś tu i juz ide tam
vektor
ciiiiiiii, bo znowu będzie zaklinał spoko, spoko - tylko pytam - po ile teraz strzyżenie leleni ...
ciiiiiiii, bo znowu będzie zaklinał spoko, spoko - tylko pytam - po ile teraz strzyżenie leleni ...
sorelka czytaj ze zrozumieniem to co pisze nie bedziesz miala problemu ze Ciebie atakuje stwierdzam fakty i tylko Ty mozesz okreslic co jest warty program który sprzedaja za ok250 zlotych naiwnych nie brakuje a jakis myslacy zrobil sobie niezly dochod i z tego zyje na dobrym poziomie
krzysio744
byłem, byłem - robaki są zawsze
miałem jakiegoś problemy z łącznością
byłem, byłem - robaki są zawsze
miałem jakiegoś problemy z łącznością
vector nigdy nie zamieniłam z Tobą ani słowa. Ty wszedleś dziś na czat i piszesz ze grasuje..... co tu jest do zrozumienia albo do nie zrozumienia. Ja tu nikogo nie wyzywam.
A jesli chodzi o program to trzeba się go najpierw nauczyć i umieć z niego korzystać żeby wydać jakąkolwiek opinie.Łatwo jest powiedziec ze to szajs bo nie podaje pewnych pewniaków. wszystkie gry są grami losowymi . wiec nawet jak program pokaże ci prawdopodobne liczby to trzeba podejsc do tego z dystansem. nikt ci nigdy nie da ani liczb ani programu dającego 100% 20 liczb. A jak w to wierzysz to Twój problem
hej
miłego wieczoru
Ciekawe, że jednym pytaniem można wywołać burzę w szklance wody. Więcej nikogo już o nic nie zapytam i znikam
sorelka zebym jeszcze Ciebie obrazil to bym przeprosil ale jak nic nie mam sobie do zarzucenia to niezrobie tego wygranych zycze
grasuje to złodziej człowiek wyjęty z marginesu grasuje na ludzkiej krzywdzie taka definicja
wiesz ja sie nie obrazam bo cie nie znam i nie mam zamiaru sie z Toba zadawac skoro nigdy nic do ciebie nie napisałam a ty od razu odpalasz ze grasuje. nikomu nic nie ukradła ani nic w tym stylu.
nie znasz programu albo nie umiesz z niego korzystac to nie opowiadaj ze szajs .
nie znasz programu albo nie umiesz z niego korzystac to nie opowiadaj ze szajs .
albo np..
Bandyci grasują
Bandyci grasują
własnie franek.... po pierwsze z marginesu nie jestm a po drugie na czyjejś krzywdzie sie nie wzbogacam ani nic takiego.
jest i taka definicja.
grasować - ... synonimy: panoszyć się, szerzyć się, rozszerzać zasięg,
I chyba o to vektorowi chodziło.
grasować - ... synonimy: panoszyć się, szerzyć się, rozszerzać zasięg,
I chyba o to vektorowi chodziło.
od nikogo nigdy zadnych liczb tu nie chciała
m wręcz przeciwnei czasami cos podam chocby temu przemkowi
m wręcz przeciwnei czasami cos podam chocby temu przemkowi
u janosika grasowali , normalnie banicja
na MP jestem dłużej niz na Golden.... i ani tu ani tu nikomu krzywdy nie zrobiłam
ale skoro tak bardzo vectorowi przeszkadzam to bede uwazac zeby nie pisac jak on jest bo jeszcze bede winna jego dolegliwościom
nawzajem sorelka
vektor to prawda tutaj jedynie można kilka "ś***"wyłapać od uprzywilejowanych jednostek
sorelka jestes jak male dziecko jak ma focha to pokazuje ech milego wieczoru
sorelka juz nie bede sie udzielal bo zaraz wymyslisz ze Ciebie wyzywam na forum ech nie rozumiesz tego co pisalem
zgadzam się
idiotka w sumie niewarto wypowiadac sie o czyms bo zaraz sobie dodadza cos czego nie wypowiada sie
wiesz vector..... mysl sobie co chcesz. zaczepiłes mnie pierwszy. skoro jestem jak dziecko to fakt nie rozumiem co dorosły dojrzaly facet mówi do tego dziecka ide po butelke z mleczkie, pampers i spac. cześć
hej
na jakim kanale mecz
borussi
na jakim kanale mecz
borussi
hehe
pewniak 32
dobra juź buzi buzi
i niech spokój będzie
i niech spokój będzie
michellex a tak apropo zadymy napisalem ze sorelka grasuje na Goldlotto.pl i zrobila afere ze ja wyzywam
ja też dziękuje
kurde potrzebuje 20zł
jakie tu liczby wybrać
jakie tu liczby wybrać
karwa !
20zł
20zł
michellex aga31 zapytala sie o ten system z goldlotto to napisalem ze sorelka grasuje po tej stronie to jej doradzi co jest warty i focha zrobila mala sorelka
idiotka tego to juz niewiem w sumie wirtualnie kogo to interesuje
mnie też nie
interes *uje
interes *uje
michellex mnie tylko wkoooorwia to ze ktos wyrywa moje slowa pojedyncze i tworzy inna wypowiedz
vektor...no i właśnie po co się wkur...niektórzy własnie tak uwielbiająolej to
w sumie na necie pełno idiotów,którzy z nadmiaru czasu? rzucają w/w epitetami hi hi pewnie jakieś braki w realnym życiu.
to samo ja miałem jak ktoś zdania wyrywał dodawał muwie znajdz wpis a tu takiego niema
bakopisarze
i farmazony
bakopisarze
i farmazony
można się poprawić, wytłumaczyć w razie nieporuzieniaale jak ktos nie chce przyjąć tego do wiadomości to się mowi trudno
vektor..przestaj szukaj zaciepka niunia.. masz złe
idiotka czasami tak bywa ze ludzie uciekaja w wirtualny swiat realny sie nie liczy bo jest brutalny
z mojego pisania hi hahrają haharzy jedne też mam nerwa ale mam na to wyebane
miki..
amur..
amur..
.
W wolnej chwili polecam do obejrzenia polski film "Los numeros" , o wygranej 17 mln zł na loterii:
http://www.youtube.com/watch?v=QFq1bHyT2V8
.
W wolnej chwili polecam do obejrzenia polski film "Los numeros" , o wygranej 17 mln zł na loterii:
http://www.youtube.com/watch?v=QFq1bHyT2V8
.
Wiem tylko jedno jak lipa jest w gry liczbowe to ludziom puszczaja nerwy ale nikt nie zmusza do tego zeby grac lepiej odkladac do swinki skarbonki
miki ..nie trzeba dać buzka..kazdy wszyszcy równie nie dałem
nie jestem krzywdy
nie jestem krzywdy