Wpisy 1 428 257 – 1 428 356
5 marca 2013 11:48 → 5 marca 2013 12:57, 100 wpisów
amour
Nadal tkwię w oku cyklonu vel pisaniu wniosku na platformie e-puap. Właśnie zrobiłam sobie dłuższą przerwę na kawę bo od 15-minut mój komputer próbuje zapisać na platformie załączniki do wniosku a idzie mu jak krew z nosa
Nadal tkwię w oku cyklonu vel pisaniu wniosku na platformie e-puap. Właśnie zrobiłam sobie dłuższą przerwę na kawę bo od 15-minut mój komputer próbuje zapisać na platformie załączniki do wniosku a idzie mu jak krew z nosa
medea, hehe, znam tę platformę, do tej pory nie wiem dokładnie co i jak tam zrobić, wuja chciał ostatnio wysłać załącznik o numerze rachunku bankowego za pomocą epuap i uja co hehe, musiał zawieść hehe
lila
no ja sie wczoraj rozpędziłem i zderzyłem sie z TS
zapomniałem że jest nie do ogrania
no ja sie wczoraj rozpędziłem i zderzyłem sie z TS
zapomniałem że jest nie do ogrania
sam9..dobrze robiłeś ...sam chciałeś całować amour
amur...
amour i
halapku
ksysio
kondi
wasyl..
kondi no niestety nadal
uciekam do pracy
pa do 22
kondi jest wyjatkiem
pa do 22
kondi jest wyjatkiem
bo prowadzi badania nad ts i nickami
kondi ....byś zapodał jaką piąteczke...tobie ostatnio chyba weszła
halapek, a bo tak wyszło, ale wasyl mi buzi dał to się równoważy hehe
amour
Działanie 8.3 POIG takie trochę mało znane działanie w którym samorząd może pewnym kategoriom osób pomóc w dostępie do Internetu tj. kupić im komputery/laptopy oraz opłacić internet przez około dwa lata. U mnie staramy się o taką dotacje dla rodzin zastępczych i niepełnosprawnych
Działanie 8.3 POIG takie trochę mało znane działanie w którym samorząd może pewnym kategoriom osób pomóc w dostępie do Internetu tj. kupić im komputery/laptopy oraz opłacić internet przez około dwa lata. U mnie staramy się o taką dotacje dla rodzin zastępczych i niepełnosprawnych
kondi 8/10 miałeś.....a dlaczego tak mało punktów...ile jest za 8/10???
amour
Do takiego fajnego tworu o nazwie Władza Wdrażająca Programy Europejskie czy jakoś tak.
Do takiego fajnego tworu o nazwie Władza Wdrażająca Programy Europejskie czy jakoś tak.
kondi ..ale bobasy ..ty byłeś malutki bez łobuzaki
panoramix, powtarzam po raz n-ty
NIE GRAM W GRY LOTTO!!!!!!!!!!!!!
NIE GRAM W GRY LOTTO!!!!!!!!!!!!!
w ogóle jakoś TS sie szczodry zrobił ostatnio - podejrzana sprawa...
lilka, wczoraj andruśce sprzedałem 2 parki a ona nie zatypowała
wpis 1 426 825
wpis 1 426 825