Wpisy 142 797 – 142 896
9 sierpnia 2010 10:23 → 9 sierpnia 2010 13:47, 100 wpisów
BOGUŚ2>>
od jakiegoś czasu niby mniej, ale...
...są takie dni w tygodniu

oby takich jak najmniej
DZIŚ CELNYCH /przynajmniej w mm/
WSZYSTKIM
od jakiegoś czasu niby mniej, ale...

...są takie dni w tygodniu

oby takich jak najmniej
DZIŚ CELNYCH /przynajmniej w mm/
WSZYSTKIM
Boguś2.>Wolał byś po eskimosku ?. 

Witam ponownie .. . 

Życzę dzisiaj Wszystkim szczęścia w losowaniu.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
1). Hose
2). mariucha
3). Robal_36.
Zamienię Wam sen na liczby. Czekam do soboty.. . Pozdrawiam.. .
2). mariucha
3). Robal_36.
Zamienię Wam sen na liczby. Czekam do soboty.. . Pozdrawiam.. .
Wrócę o godz. 20. Pozdrawiam.. .
W.n.
W.n.
Spytaj się maliny, ona Ci wytłumaczy o co chodzi.. . Pozdrawiam.
hose nie jestem malina ale podajesz sen a on ci przekłada to na liczby.mi się akurat nie sprawdziło.
hehe a jak po losowaniach w weekend. Bo ja to po weselu wiec niewiem co sie dzialo na forum
hose chyba tak w lotto ale musisz poczytać wstecz bo nie pamietam kto.i jakies 6/7 też było
Wędworco netowy, w jaki sposób można się z Toba skotaktować poza chatem?
Może ktoś by podał pewniak, na jutro potrzebuję PILNIE 1000 zł, jestem skłonna oddać połowę wygranej przy konkretnym trafieniu.

hose> jeżeli chodzi o wygrane to Jupiter trafił 5/6 na w Lotto na chybił-trafił.
gahanjoanna...tylko provident ci pozostaje w takim przypadku bo za pewniaka tysiaka nie dostaniesz
majklasz tylko że o ile mnie pamięć nie myli, w jego przypadku było to metodą chybił-trafił więc to w 100% szczęście.
Ja wiem, tyle że nie ma co robić z tego wielkiego halo. Wynikało to z szczęścia niż z jakiejś cudownej metody typowania. Oczywiście gratulacje ale... wciąż czekamy na złoty środek 

Lestek> pewnie sie nie doczekamy. Totalizator wtedy zmieniłby Lotto na jakas inna gre typu 6 z 90 hehe
OK nevermind.
Ciekawe dlaczego 3 liczby są dziś tak mało obstawiane...
Ciekawe dlaczego 3 liczby są dziś tak mało obstawiane...
Po bardzo dlugiej przerwie zaczynam typowac: 

60
8,60
8,26,60
08,26,32,60,73
01,02,03,08,26,32,60,73,79,80

60
8,60
8,26,60
08,26,32,60,73
01,02,03,08,26,32,60,73,79,80
znowu trafiłem na babke ktora siedziła za lottomatem pierwszy raz
proszac o blankiet do mm dostalem blankiet do lotto - a chcac dostac jokera na ch/t - otrzymalem odpowiedz- my takiego czegos nie mamy 
proszac o blankiet do mm dostalem blankiet do lotto - a chcac dostac jokera na ch/t - otrzymalem odpowiedz- my takiego czegos nie mamy 
dostałem jokera na ch/t - 15 + 22 24 30 49 - 2 liczby sie powtarzaja z 4z50

mam do was jeszcze pytanko - bo w wyniku calej tej sytuacji wskoczylem za kase i sam wyslalem sobie kuponiki - kliknalem 1 zakład - 1 losowanie - i na dole było cos takiego " 1 kupon" - o co kaman? chodzi o to ze jak np wyslemy 5 zakladów -1 losowanie - 5 kuponow - to dostaniemy 5 kuponików i na kazdym jeden zakład? czy 5 takich samych kuponów po 5 zakładów? troche namieszałem 

majklasz spartaczyłeś robotę.Jak juz byłeś za kasą to się nie czyta ile kuponików tylko ile kasy w środku i cisnąć przycisk "czy wypłacić"

ricardos> ja mam takie szczescie
zawsze trafie na babe ktorej trzeba wytlumaczyc. raz wypłacałem 3/5 w mini to nie wiedziala co zrobic
chciala mi kupon oddac
a dzisiaj to byl szczyt. wczoraj o 21:30 otrzymalem info ze "totolotek juz nieczynny" 
zawsze trafie na babe ktorej trzeba wytlumaczyc. raz wypłacałem 3/5 w mini to nie wiedziala co zrobic
chciala mi kupon oddac
a dzisiaj to byl szczyt. wczoraj o 21:30 otrzymalem info ze "totolotek juz nieczynny" 
Jak masz taką obsługę to ja się dziwię czemu jeszcze mercem nie śmigasz.Przecież ja bym u niej non toper cisnął po 2 tysia
najlepsze ricardos jest to ze te przygody trafiaja mi sie w 6 roznych kolekturach w miescie - w jednej to bym jeszcze rozumial ale w dosłownie 6? 

no w sumie racja
moze i bym uzbierał na Maybacha nawet
ale ta kolektura w monopolowym u nas to bieda - zachomikowali gdzieś pod ladą blankiety zeby przypadkiem ktos sobie nie wzial kilku do domu
wydaja tylko pojedyncze jak sie poprosi grzecznie
moze i bym uzbierał na Maybacha nawet
ale ta kolektura w monopolowym u nas to bieda - zachomikowali gdzieś pod ladą blankiety zeby przypadkiem ktos sobie nie wzial kilku do domu
wydaja tylko pojedyncze jak sie poprosi grzeczniei w dodatku przykryli je skrzynkami piwa - dzisiaj mi sie smiac chcialo jak baba przesuwała te browary zeby dokopac sie do blankietów
puszki lecialy po calym sklepie - kiedys przyjde tam z kamerą - bo takie rzeczy to tylko u mnie 
puszki lecialy po calym sklepie - kiedys przyjde tam z kamerą - bo takie rzeczy to tylko u mnie 
U mnie daja blankiety od serca.Kiedyś było pare sztuk i mówię,że dziś chce zaszaleć poproszę więcej a ona mi dała całą paczkę

a w zeszłym tygodniu to jakis chlop se kupony wysylal bo jak powiedzial babie " po jednym zakladzie 10, 9,8 skerslen" - to ona "powoli, bo dopiero sie ucza"
to u nas nie ma opcji ricardos
jest jedna kolektura - taki kiosk - to blankiety sa na zewnatrz wiec jeszcze jako tako - ale w innych - wzrokiem by Cie zjedli!
jest jedna kolektura - taki kiosk - to blankiety sa na zewnatrz wiec jeszcze jako tako - ale w innych - wzrokiem by Cie zjedli!a raz przychodze wyplacic kase to miła pani "dzien dobry w czym moge pomóc" - piekny usmiech oczywiscie - jak zobaczyla ze przyszedlem u niej wyplacic 20zł za 3/6 w lotto - to łaskawie wypłaciła ale "do widzenia" to juz mi nie powiedziała ehhh
U mnie jak się jedna uczyła i miała wypłacić ze zdrapki to powiedziała,że tu nic nie ma wygranej.Ale ja wiedziałem,że dała ciała bo szukała kodu ze zdrapki 4-ro cyfrowego a on był nie zdrapany

Co Ci miała mówić do widzenia jak ona wyczytała z Twoich oczu "jutro i tak nie wygrasz"
haha
ja mialem bardzo podobnie
jak wzialem zdrapke za 1zł to kobitka powiedziala mi ze ma nadzieje ze tam nic nie wygram bo nie wie jak sie potem wyplaca
ja jej nieszczescie trafiłem 2zł
- co to za wyszkolenie - lottomat - proste to jak budowa cepa 
ja mialem bardzo podobnie
jak wzialem zdrapke za 1zł to kobitka powiedziala mi ze ma nadzieje ze tam nic nie wygram bo nie wie jak sie potem wyplaca
ja jej nieszczescie trafiłem 2zł
- co to za wyszkolenie - lottomat - proste to jak budowa cepa 
a co jezeli u mnie w oddziale TS - bedzie tak samo?
chłop nie bedzie wiedzial jak wypłacic 2 000 000zł 
chłop nie bedzie wiedzial jak wypłacic 2 000 000zł 
widze ze jakis luzak wygrał 217 000zł w mili lotto - jeszcze nie wyplacil - pewnie mu sie z domu nie chcialo ruszac 

Ja raz to się wkurzyłem na starą larwę.Miałem wygranej około 80zł-aż.A larwa "no wie pan co ale to trzeba się umówić wcześniej na wypłatę".Łapy mi zwiędły.Jak to, to aż tak duże pieniądze?Rozumiem 5/5 6/6 itd ale bez przesady.A larwa "dzisiaj wszyscy tylko wypłacają a ja muszę ze swoich dawać".Sobie myślę to ja też z twoich poproszę bo nie chcę mi się d..y drugi raz z domu dźwigać to mi sypnęła po 2zł i 5zł i myślałem że jej dziób obije.
ricardos> to juz skandal! umówić się na wypłate 80zł - szkoda ze nie kazała Ci iść do oddziału 

ale jest jakis błąd na stronie lotto;
- 217 021.50 - w tabeli podana wygrana za 5/5 7.08.10
- 221 808,50 - wysokie wygrane Opoczno za 5/5 7.08.10
- 217 021.50 - w tabeli podana wygrana za 5/5 7.08.10
- 221 808,50 - wysokie wygrane Opoczno za 5/5 7.08.10
witam ja dziś zagrałem na chybił trafił w multi multi plus na 10 liczb i zagrałem w jokera multi multi plus dałem na 14:00 i 22:15 aby coś było.

jezeli nie zależy im na tej różnicy - ponad 4 700zł - to ja chetnie przyjme z ricardosem 50/50
- ale to chlop pewnie bedzie musial sie umowic na inny termin po te 4k 
- ale to chlop pewnie bedzie musial sie umowic na inny termin po te 4k 
tak
majklasz masz tam bliżej do nich więc już wiesz jak się wypłaca to działaj.Ja zabieram się za obiad.Póki co zrobić

ale mam nadzieje że będzie trafił.

to się ciesze ricardos> ja mam zerowe umiejętności kulinarne
- podajcie jakie liczby dostaliście z chybika 
- podajcie jakie liczby dostaliście z chybika 
zatypowałem na stronie multi multi i jokera 4/50 w jokerze to 12,21,26,35.
sam skresliles 13 w jokerze czy z chybika? ja to dostałem niefajne 4/50
22,24,30,49 - 2 liczby sie powtarzaja
22,24,30,49 - 2 liczby sie powtarzajaa jokera mam na chybił - trafił - 15
- przynajmniej on mi sie podoba hehe
- przynajmniej on mi sie podoba heheWitam
zapraszamy na naszą stronę gdzie typujemy zdarzenia LOTTO,
właśnie zakończyliśmy kolejne etapy naszych gier z zyskiem
1,920zł oraz 1200zł, wkrótce wznawiamy po przerwie typowanie parek
zapraszamy
www.multimultiplus.dbv.pl
zapraszamy na naszą stronę gdzie typujemy zdarzenia LOTTO,
właśnie zakończyliśmy kolejne etapy naszych gier z zyskiem