Wpisy 1 427 657 – 1 427 756
4 marca 2013 22:47 → 4 marca 2013 23:11, 100 wpisów
amour ..no o tym cwaniaku coś tam napisałes skoro czarownica sie zainteresował
Amour US i ZUS łupią podatnika na wszystkie strony , więc normalne,że Polak się nie daje
Max ja Cie zaraz spale
ale ja nie pisałem o "ćwianiaku" tylko " o ćwaniactwie, wyrachowaniu niektórych ludzi"
Lila.
Chyba zakwitły już forsycje i tam się czai.
Chyba zakwitły już forsycje i tam się czai.
Kumulacja Jokera: 3 500 000 zł
max......ja terz przestaje grać na 10/10...dziś był mój ostatni raz
Wiesz a ja się nie dziwie zobacz co sie dzieje dookola????
Czarownica ok, masz rację, uczciwych polaków łapie na czym się da, ale nie zrozumiałaś kompletnie co miałem na myśli, chodzi mi o księgowe wliczanie wszystiego w koszty, odliczania od podaktu papci i papieru toaletowego itd
amour ..to ja mam złe zachowanie jestem jak to krzysio pisze łobuzu i mam czerwone oczy
MAX..czerwone oczy masz jak wilkołak,aż strach się bać i nie pisz jak kotkuuuuu łobuzu
Ale był w krzaczorach.
Zrozumialam Cie dobrze co tamm papier toaletowy i inne rzeczy zobacz jak oni kroją firmy z vatem nie mowiąc o aferach typu Amber gold
Lila.
A kogo wołałaś?
A kogo wołałaś?
Ja wróżę nie czaruję
Max ,zamknęłam firmę
Czas .Dobranoc.
czarownica......znam paru ludzi co mają swoje firmy....i też nieżle kroją państwo na vat
hej wszystkim
Max
Lila
Lila
Halapek
Wasyl
Wasyl
lili..halapek
e-46
e-46
Halapek niemyl uczciwej firmy od złodziei , którzy wyłudzaja fikcyjny vat od fikcyjnego towaru
maxczarownica
reszta swiata
czarownica...no właśnie ....skarbowy kradnie i firmy kradną....niektóre...a najbidniejsi na tym cierpią
czarownica, to są kwestie które są duże, miliony, a ja Ci pokazuję przykład, jak polak potrafi znaleźc dziurę w prawie i ją wykorzystać. Amber gold itd, są większą sprawą tego o czym Ci napiszę
1) hipotetycznie ktoś ma firmę, ma szkołę jazdy "L", co według Ciebie może wliczyć w koszt? Paliwo, amortyzacja samochodów, oleje, przegląd, choinki zapachowe etc. Co wrzuca jeszcze? Prawie wszystko, bo jak twierdzi US w koszty można wrzucić wszystko co
a) ma związek z prowadzoną działalnością gospodarczą, musisz wykazać związek,
b) musi mieć wpływ i przyczynić się do "polepszenia" prowadzenia działalności gospodarczej
i tutaj zaczyna się kombinowanie, jak to wszystko po podciągać do kosztów, czyli środki czystości do mebli drewnianych, w samochodzie takich nie ma, płyny do podług, papie, komputer, drukarka, nowe meble, nowa kuchnia, lodówka etc
1) hipotetycznie ktoś ma firmę, ma szkołę jazdy "L", co według Ciebie może wliczyć w koszt? Paliwo, amortyzacja samochodów, oleje, przegląd, choinki zapachowe etc. Co wrzuca jeszcze? Prawie wszystko, bo jak twierdzi US w koszty można wrzucić wszystko co
a) ma związek z prowadzoną działalnością gospodarczą, musisz wykazać związek,
b) musi mieć wpływ i przyczynić się do "polepszenia" prowadzenia działalności gospodarczej
i tutaj zaczyna się kombinowanie, jak to wszystko po podciągać do kosztów, czyli środki czystości do mebli drewnianych, w samochodzie takich nie ma, płyny do podług, papie, komputer, drukarka, nowe meble, nowa kuchnia, lodówka etc
Jestem wkurzona , zobaczcie to skandal co sie dzieje z tymi dziećmi ,ktorym nie udziela sie pomocy, co to za kraj?
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 140 000 zł
wczoraj sie ksings pojawił o 4 rano
amour
amour
owsiak pomaga ksingsowi
Czarownica nie mam nic przeciwko "wrzucaniu" prawdziwych kosztów od potrzebnych do prowadzenia działalności gospodarczej rzeczy, ale nie wszystkiego.
a innym dieciom nie
gdzie te moje podatki z kopalni
amour.....masz rację....mam działalność od paru lat.....i uczciwie ją prowadząc trzeba cały czas vat oddawać......nieuczciwie...przynajmniej nie oddajesz..bo jak chcesz od nich wyciągnąć to z miejsca kontrola skarbowa
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
w skarbówc siedza pierdza w stołki
i czasteczka wpierzelaja
prosze czekac
i czasteczka wpierzelaja
prosze czekac
Dopisano wygrane jokera
Amour w porządku moja kleżanka nawet w koszty wliczala pobyt w hotelu ,spa,Ja placąc co m-c skladkę ok.1000zl /z trudem/a klientka/ w ciąży/ , ktora na m-c zaklada firme i oplacając skladkę jeden m-c zamyka po m-cu firme otrzymuje przaz rok maciezynskiego ok, 3600 zl miesięcznie i co tj w porzadku???
jebwany swiat
jebwany wiat powtarzam wam
swiat
czarownica.....to jest właśnie dobry przekręt....bo u nas osły ustalają ustawy itp
MAX....nom ja też pracuję w US,biurko zaraz koło Twojego tak więc jak czepne to się nie pomylę
boze zatrzymaj ziemie
ja wysiadam
ja wysiadam
PAWULON PAWÓLON
WRÓC WRÓĆ
WRÓC WRÓĆ
Wiecie czemu jest w Polsce jest tak zle bo mamy luki w prawie a Polak to taka cwana istota ,ze to wykorzysta.Gdyby w Polsce było normalnie nikt nie musiałby kombinowac
HCE PAWÓLONU
czarownica, o tym właśnie mówię, nie zrozumiałaś widocznie o czym pisałem
Wasyl jak sie czujesz?
CHCE pawulonu gratis
czarownica spoko
lili...pawulon na wątrobe
lili...pawulon na wątrobe