Wpisy 1 427 501 – 1 427 600
4 marca 2013 22:14 → 4 marca 2013 22:32, 100 wpisów
zaraz sie udusze od kaszlu... dawac to losowanie i spadam do lozka
unhappy, według Ciebie jaka jest różnica?
Ja prawem się interesuję na codzień, czytam rozporządzenia, projekty, ustawy etc, więc proszę Cię, nie wyjeżdzaj mi z tym, że nie czytałem czegoś o czym dyskutuję,
Ja prawem się interesuję na codzień, czytam rozporządzenia, projekty, ustawy etc, więc proszę Cię, nie wyjeżdzaj mi z tym, że nie czytałem czegoś o czym dyskutuję,
fiola....jedna by była od roboty....druga od gotowania......a na lewo i tak byśmy dalej chodzili
Może by prędze przeszła taka ustawa z ,,związkami wieloosobowymi,,? By było ciekawie przy rozwodzie.
Max
unhappy podam Ci przykład jak nasi rodacy potrafią obecnie wykorzystywać i zaadoptować się do obecnie panujących przepisów
1) jest rodzina z dochodem który przekracza ustawowe minimum, dla dodatku mieszkaniowego i zasiłków opiekuńczych na dzieci itd, co robią? rozwód, ale dalej mieszkają ze sobą, korzyści?
1) matka dostaje wszystkie zasiłki
2) jak ma małe dzieci, dzieci dostają za free przedszkole, bo samotna matka
to tyle, a ile jest dodatkowych korzyści? NIe sposób wyliczyć hehe
1) jest rodzina z dochodem który przekracza ustawowe minimum, dla dodatku mieszkaniowego i zasiłków opiekuńczych na dzieci itd, co robią? rozwód, ale dalej mieszkają ze sobą, korzyści?
1) matka dostaje wszystkie zasiłki
2) jak ma małe dzieci, dzieci dostają za free przedszkole, bo samotna matka
to tyle, a ile jest dodatkowych korzyści? NIe sposób wyliczyć hehe
-----------69---------------
Użytkownik multipasko dopisał wyniki multi multi
04,07,09,13,16,17,18,25,35,37,41,44,55,60,66,68,69,70,74,78
Plusem jest liczba: 17
04,07,09,13,16,17,18,25,35,37,41,44,55,60,66,68,69,70,74,78
Plusem jest liczba: 17
6/10
amour, to jest tzw. polskie cwaniactwo... niektorzy nazywaja to zaradnoscia... na to sie nic nie poradzi...
przy zwiazkach jednak chodzi o cos innego... o zwykle uregulowanie pewnego stanu faktycznego... tym ludziom sie to po prostu nalezy...
i zeby nie bylo, zwiazku nie zamierzam zawierac... wiec nie patrze na to ze swojego punktu widzenia
przy zwiazkach jednak chodzi o cos innego... o zwykle uregulowanie pewnego stanu faktycznego... tym ludziom sie to po prostu nalezy...
i zeby nie bylo, zwiazku nie zamierzam zawierac... wiec nie patrze na to ze swojego punktu widzenia
Użytkownik multipasko dopisał wyniki jokera
Wylosowany Joker to: 13, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 7,40,44,48
Wylosowany Joker to: 13, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 7,40,44,48
Joker 13
Użytkownik multipasko dopisał wyniki KASKADY - 1,2,3,7,8,11,15,17,18,19,21,23
Lilka
max
koniec lutego piękne wejście po raz pierwsze do ligi typujących a teraz dno,muł i wodorosty
kurcze,miałem 24,a było 25,byłoby 7/10
Znikam zanim zanudzę was pokazem histerii polosowaniowej
Dobranoc
wojtas
Dobranoc
wojtas
unhappy, ale oni moga zwrzeć i zawierali, jak to kiedyś powiedziała pewna "wyzwolona kobieta" ona nie chce tej całej otocznki ślubu i razi ją to słowo, rejestowany związek partnerski jest tym samym co ślub cywilny, rodzi te same konsekwencje prawne i daje te same przywileje, a co do kwesti dziedziczenia przez "konkubentów", to łatwo to załatwić nawet dla osób nie będących w jakich kolwiek związkach wszelkiego rodzaju polisolokaty, wyznaczanie osoby uposarzonej, zapis u notariusza,
I jak jesteście bogaci
Monet ..na mnie nie napisała to na Ciebie te ż nie napiszę ..załatwie to ale cos sprawdzimy
max
drapek
ale ten gostek /od wycofanego zakładu/ będzie się
zostawiam
drapek
ale ten gostek /od wycofanego zakładu/ będzie się
zostawiam
medeadobrej nocki,a jutro wysokich wygranych
4/5 i 4/10
medea...dobranoc
Marek.Dobranoc
pewnie ja też zaraz lulu
Monet.
Amour
torsan
unhappy, mogę Ci podać masę takich przykładów "cwaniactwa" polaków szczególnie w kwestii podatków, "wrzucania" wszystkiego w koszty, odliczania etc
kochani , mił tu z Wami ale znowu rozbiera mnie ... przeziebienie (( pozdrawiam wszystkich , w szczegolnosci fiolke i lilkę :) ps . powoli sie wdrazam nawet kto to taki Rusiecka :)) dobej nocki wszystkim
mi też ostatnio Rusiecka szczęście przynosi
Max.Zgadza się.