Wpisy 1 426 818 – 1 426 917
4 marca 2013 14:38 → 4 marca 2013 16:24, 100 wpisów
kondi..ale ja mam 16 trafień to tak jak bym była dalej na 1- miejscu zobacz w ranking
andi, jak śledze fortunate to mozna zaryzykowac [35,44] lub jakies oboki tego
ulsa...widziałem wczoraj 1 miejsce ..teraz 2 miejsce ..spokojnie jeszcze bedzie 1 miejsce ty ty .. i ide juz
andi, dzisiaj na 22:15 dam chyba 66
a na jutro 58/ nie wiem na którą godz. bo ja wybieram na dzien a nie na lsowanie
a na jutro 58/ nie wiem na którą godz. bo ja wybieram na dzien a nie na lsowanie
Czesc wam macie moze cos na 22 dzisiaj zeby zagrac ? jakies pewniaki ?
ula, z tą 35 to może byc różnie - mam ją w 2 zeatawieniach, ale jakoś nie trafia do mnie...bardziej jutro
A mi się wydaje, że może być wysyp 70-tek bo ostatnio chodzą pojedynczo i kiedyś wreszcie ich stado musi się wyrwać na wolność
1 tez powinna byc,bo jej "druga połówka" czyli 79 juz poleciała tyle razy sama
kondi
Co tu mówić gdy 64,79 najpierw prawie w ogóle nie chodziło już razem a potem nagle pod koniec lutego zaczęło chodzić w parze dość regularnie
Co tu mówić gdy 64,79 najpierw prawie w ogóle nie chodziło już razem a potem nagle pod koniec lutego zaczęło chodzić w parze dość regularnie
2dni gralem z 4 i caly czas2/4 i nie moge wiecej trafic Chyba jakies fatum
Nie ma drodzy koledzy jak złośliwość tego gościa z góry pseudo Bóg. Do pojutrza trzeba skończyć projekt siedzę i piszę tak, że nawet weekendu normalnego nie miałam. Czasu na typowanie cyferek brak co widać choćby po wynikach typowań na profilu. Dobrze, że w realu sobie odpuściłam i sportowo puszczam jakieś dwa zakładziki na dzień. A do tego wszystkiego im bliżej złożenia wniosku tym więcej starych upierdliwych spraw z kategorii roboty mnóstwo efekt zerowy
wiosna idzie karwaa
medea jaki pseudo bóg ?
ojej
30
lub 32 moźe ?
lub 32 moźe ?
o jej
trisetum i za zrozumienie moich bólów egzystencjalnych
franek
Gościu odpowiedzialny za los człowieka pseudonim artystyczny Bóg i/lub imię(imiona)do wyboru w zależności od wyznania osoby, której płata psikusy
franek
Gościu odpowiedzialny za los człowieka pseudonim artystyczny Bóg i/lub imię(imiona)do wyboru w zależności od wyznania osoby, której płata psikusy
aaaa BÓG
a ty wierzysz w niego
a ty wierzysz w niego
medea ty jesteś prawnikiem ?
Widac ze odwitac to jest ciezkoTo juz sobie postanowilem ze nie warto witac sie ze wszystkimi Milego popoludnia i trafnych typowan
skalar
nawzajem
nawzajem
Już ponad dwa tygodnie czeka na odbiór jedna z najwyższych wygranych w historii Totalizatora Sportowego. Szczęśliwy kupon gwarantuje 28 825 110 zł. Po pieniądze nikt się dotąd nie zgłosił.
hahaa ale ściema wiadomo, że nie ma takiej osoby
hahaa ale ściema wiadomo, że nie ma takiej osoby
Wygrane w TS można odbierać w ciągu...60 dni..
........................................ .
........................................ .
pewnie źe niema nowy przekręt
od czasu do czasu mogą tak zrobić
od czasu do czasu mogą tak zrobić
tyle baniek do podziału będą mieć
buuu
polecam jak kto nie oglądał oglądnąć polski film ''dług''
Zwycięzca ma 60 dni, żeby zgłosić się po pieniądze. Nawet po upływie tego terminu, pieniądze mu nie przepadną.
- Ogólnie zwycięzca ma 6 miesięcy, aby odebrać wygraną. Przez 60 dni może zabrać wygraną automatycznie. Po tym czasie musiałby wypełnić specjalny formularz reklamacyjny, dostępny na naszej stronie. Pół roku to całość okresu roszczeniowego- tłumaczy Osicki.
- Ogólnie zwycięzca ma 6 miesięcy, aby odebrać wygraną. Przez 60 dni może zabrać wygraną automatycznie. Po tym czasie musiałby wypełnić specjalny formularz reklamacyjny, dostępny na naszej stronie. Pół roku to całość okresu roszczeniowego- tłumaczy Osicki.
Wywiad chińskiego dziennikarza z Kamilem Stochem:
http://www.youtube.com/watch?v=MqCrzPPgSQU
.
http://www.youtube.com/watch?v=MqCrzPPgSQU
.
Wiadomość z Radia Kierowców.. .
.................................
Ktoś rozwalił...fotoradar.. .
/ Nazwy miejscowości nie zapamiętałem.. ./
..............................................
.................................
Ktoś rozwalił...fotoradar.. .
/ Nazwy miejscowości nie zapamiętałem.. ./
..............................................
tomasz to nie ten portal tu o liczbach gadamya nie o żonach i mezach
Dzisiaj zrobiłem Test na TAK. Zabrakło trochę szczęścia.. .
1...Liczby TS: 20, 29, 40, 54 >> o3, 05, 13, 17, 31, 41, 51, 56
2.Moje liczby: 20, 29, 40, 54 >> o2, o4, 12, 18, 30, 42, 50, 57.
...............................................................
1...Liczby TS: 20, 29, 40, 54 >> o3, 05, 13, 17, 31, 41, 51, 56
2.Moje liczby: 20, 29, 40, 54 >> o2, o4, 12, 18, 30, 42, 50, 57.
...............................................................
pewnie dlatego masz problemy ze znalezieniem zony
rzzadko która cos takiego wytrzyma
rzzadko która cos takiego wytrzyma
powiem wam, ze liczby w mm mi nie podchodza kulki chyba wymienili
Tomasz, masz prawdopodobnie...47 lat.. .
..............................
..............................
ale tak jest co jakis czas... bywaja okresy, ze wyniki sa hmm... rozchwiane... i to nie jest dobry czas na gre i typowanie