Wpisy 1 426 501 – 1 426 600
4 marca 2013 11:02 → 4 marca 2013 13:11, 100 wpisów
1 okej
Cd. Warto grać w lotto.de
1. Zwykła szóstka - 3 x 719 659,90 euro.
2. Wygrane z 3 trafieniami - 1 052 898 x 11,20 euro.. .
.......................................
1. Zwykła szóstka - 3 x 719 659,90 euro.
2. Wygrane z 3 trafieniami - 1 052 898 x 11,20 euro.. .
.......................................
Mirnam.. .
................................
................................
Z Jedynki.. .
Pali się dworek Wojciecha Siemiona.. .
..................................
Pali się dworek Wojciecha Siemiona.. .
..................................
Monet.. .
.........................
.........................
Już mnie takie newsy naprawdę zaczynają wkoorwiać.
Główny inspektor od fotoradarów jest ustawiony do końca życia. Tomasz Połeć (44 l.) zarabia ok. 12 tys. zł i nie musi się martwić o przyszłość. W razie wyrzucenia z Inspekcji miękko wyląduje na innej, dobrze płatnej funkcji. Kiedy już odejdzie na emeryturę, czeka na niego świadczenie, którego już można mu zazdrościć.
Człowiek, który rozstawia w Polsce setki fotoradarów i bezwzględnie karze kierowców za najdrobniejsze wykroczenia, zgarnia za to ok. 12 tys. zł miesięcznie. Ponadto ma do dyspozycji służbowe limuzyny, którymi raz po raz przekracza bezkarnie prędkość pędząc do pracy. Sielanka nie skończy się nawet wtedy, gdy wreszcie Połeć straci stanowisko. Kiedy zdecyduje się odejść z Głównej Inspekcji Transportu Drogowego, lub jakimś cudem zostanie wyrzucony przez Sławomira Nowaka (39 l.), czeka na niego stanowisko komendanta głównego, jego zastępcy lub komendanta wojewódzkiego policji. Jest generałem policji, więc nic poniżej tego dostać nie może. Na żadnym z tych stanowisk nie zarobi mniej niż 10 tys. zł.
To jednak nie koniec. W wypadku, gdy wymienione stanowiska będą zajęte i dla Połcia nie znajdzie się żadna praca, trafi do tzw. rezerwy kadrowej ministra spraw wewnętrznych. Czyli nie będzie robił absolutnie nic, a pensję i tak otrzyma. Tam może też spokojnie przeczekać do czasu, gdy nabierze pełni praw emerytalnych.
Główny inspektor od fotoradarów jest ustawiony do końca życia. Tomasz Połeć (44 l.) zarabia ok. 12 tys. zł i nie musi się martwić o przyszłość. W razie wyrzucenia z Inspekcji miękko wyląduje na innej, dobrze płatnej funkcji. Kiedy już odejdzie na emeryturę, czeka na niego świadczenie, którego już można mu zazdrościć.
Człowiek, który rozstawia w Polsce setki fotoradarów i bezwzględnie karze kierowców za najdrobniejsze wykroczenia, zgarnia za to ok. 12 tys. zł miesięcznie. Ponadto ma do dyspozycji służbowe limuzyny, którymi raz po raz przekracza bezkarnie prędkość pędząc do pracy. Sielanka nie skończy się nawet wtedy, gdy wreszcie Połeć straci stanowisko. Kiedy zdecyduje się odejść z Głównej Inspekcji Transportu Drogowego, lub jakimś cudem zostanie wyrzucony przez Sławomira Nowaka (39 l.), czeka na niego stanowisko komendanta głównego, jego zastępcy lub komendanta wojewódzkiego policji. Jest generałem policji, więc nic poniżej tego dostać nie może. Na żadnym z tych stanowisk nie zarobi mniej niż 10 tys. zł.
To jednak nie koniec. W wypadku, gdy wymienione stanowiska będą zajęte i dla Połcia nie znajdzie się żadna praca, trafi do tzw. rezerwy kadrowej ministra spraw wewnętrznych. Czyli nie będzie robił absolutnie nic, a pensję i tak otrzyma. Tam może też spokojnie przeczekać do czasu, gdy nabierze pełni praw emerytalnych.
trza kawe wypić
W wypadku, gdy wymienione stanowiska będą zajęte i dla Połcia nie znajdzie się żadna praca, trafi do tzw. rezerwy kadrowej ministra spraw wewnętrznych. Czyli nie będzie robił absolutnie nic, a pensję i tak otrzyma
za co ?
za co ?
A za to że kiedyś się PO odpowiedniej stronie stanęło.
Jak w większości przypadków. Za zasługi.
Jak w większości przypadków. Za zasługi.
jak na dzień dzisiejszy tej kasy nie potrzebuje to nie chce mi sie liczyć
siema wiesiek
jak mini poszło
w tamtym roku miałem ponad 800 w skarbonce za 3 miesiące
chyba trza wrucic do tej metody wygrywania
mirnam
chyba trza wrucic do tej metody wygrywania
mirnam
Gracz z miejscowości Kraków wygrał 1 000 000,00 zł w grze Lotto Plus
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Gracz z miejscowości Mikołów wygrał 8 163 475,90 zł w grze Lotto
wiesiek ja to samo
kurde
ja zawszek tak o ,
za 2.50 na 14
majklasz gratulacje odnajdz go i zrub mu sepuku
nara trisetum
na mini niemam juź pomysłu
wiesiek ?
Mogą być dalej niskie w mini ?
Mogą być dalej niskie w mini ?
ty moźe ta parka będzie co kilka razy była 3,4
3,4,11,18albo 16
moźe 23 ? Chyba odpuszcze mini jutro a lotto pykne
moźe 23 ? Chyba odpuszcze mini jutro a lotto pykne
mirnam do lotto pewniaki parka dla mnie 24,25
mirnam aha
jokera ja ani razu niegrałem
jokera ja ani razu niegrałem
Majklasz.
Byłam pewna,że to Ty wygrałeś i idziesz w zaparte.Nie pokazywałeś się na czacie.
Byłam pewna,że to Ty wygrałeś i idziesz w zaparte.Nie pokazywałeś się na czacie.
Joker z maszyny 20.
emerytka ...Majklasz w mieście wygrał ..ale mówie obcy gruba kasa nie podzieli ludzie widzisz tak jest chaaam są i znikam..
z jakiej maszyny ?
Z kombajnu ?
Z kombajnu ?
krzysio
hehe
hehe
Krzysio.
Mikołów -małe miasto.To chyba oliwa na wierzch wypłynie.
Mikołów -małe miasto.To chyba oliwa na wierzch wypłynie.
piękna pogoda
Uwolnione??
http://photos.nasza-klasa.pl/15797087/79/main/1b53a14964.jpeg
http://photos.nasza-klasa.pl/15797087/79/main/1b53a14964.jpeg
Ulala.
Wzięłam parę pewniaków z waszej grupy.
hejka
03,07,09,13,30,31,54
Obiadek
ulsa..dzien dobry..
jest tam ktos
lssa..wiem wiem ..ja pierwszy wymyśliłem twoje nicki