Wpisy 1 422 019 – 1 422 118
1 marca 2013 22:04 → 1 marca 2013 22:19, 100 wpisów
173 osoby juź
cześć smerfetka
dycha
18,19,32,34,41,45,49,60,72,80
na sucho
Monet ..
Lila .. szykuj dzwonka
amour..żeeby się nie zabrudziła jak się jej następnym razem uleje
Lila .. szykuj dzwonka
amour..żeeby się nie zabrudziła jak się jej następnym razem uleje
skalar 202 i ciągle mi rośnie
moźe nawet ponad 500
maks ubiją sie jak mięso na kotleta
przysmaźą na oleju pycha mniam
http://www.youtube.com/watch?v=8UVNT4wvIGY
cześć vanality
lila zaczniemy od jajek i kiełbaski
maxiu, nie co ty, przecież to są prywatne osoby a nie panie do towarzystwa hehe
Lila...
kurde smaka sobie tylko narobiłem
amour ..ale ja bym chciał je tylko poznac ..przedstawisz mnie jako kolege i wiesz reszte sam załatwię
jasne wlasnie czemu nie mam trafic
nie wiadomo kiedy za chwile dzien miesiac rok

nie wiadomo kiedy za chwile dzien miesiac rokdAwaaaaaać !
Karwaaaaaaaaa ! Losowanieeeeeeeeeee !
Lila...zapomnialem o
No ludzie zaraz losowanie wczoraj miałem 3/5 na kuponie w Multi Multi niestety
mariucha jestem
Fajna co ?
hehe piękne
Co nogi złe ?
1 421 834. Opszczyfikulczewski 2013-03-01 (20:36)
LOTTO to złodzieje i oszuści a ci kturzy tu grają i się podniecają to marzyciele marzycie o wygranej a tak naprawdę 100 zł przytulić to trzeba mieć fuksa powinni zlikwidować LOTTO i wszelkie gry hazardowe tylko zostawić powinni kasyna dla tych co lubią hazard,gościu który chodził zemną do wieczorówki ma 4 kolektury teraz w moim mieście jeżdził Astrą potem Hondę Civic ta nową a teraz śmiga Leksusem z górnej półki a my dalej sałatę im zbijamy
-------------------------------------------------------------
i tu masz zupełną rację!!!
Szkopuł w tym, ze do wielu dociera to dopiero po kilkudziesięciu latach grania i budzą się z "ręką w nocniku"
Takich nakręconych jest tu bardzo dużo,co zapychają kieszenie innym nie zdając sobie z tego sprawy
LOTTO to złodzieje i oszuści a ci kturzy tu grają i się podniecają to marzyciele marzycie o wygranej a tak naprawdę 100 zł przytulić to trzeba mieć fuksa powinni zlikwidować LOTTO i wszelkie gry hazardowe tylko zostawić powinni kasyna dla tych co lubią hazard,gościu który chodził zemną do wieczorówki ma 4 kolektury teraz w moim mieście jeżdził Astrą potem Hondę Civic ta nową a teraz śmiga Leksusem z górnej półki a my dalej sałatę im zbijamy
-------------------------------------------------------------
i tu masz zupełną rację!!!
Szkopuł w tym, ze do wielu dociera to dopiero po kilkudziesięciu latach grania i budzą się z "ręką w nocniku"
Takich nakręconych jest tu bardzo dużo,co zapychają kieszenie innym nie zdając sobie z tego sprawy
cienkie nogi wąskie szyny
andromeda
LILUNKAAAAAA.....
689 osób
740
i tak mało
MARIUCHA oki zara czytam