Wpisy 1 421 364 – 1 421 463
1 marca 2013 13:58 → 1 marca 2013 14:46, 100 wpisów
------
................
................
Lila.. .
......................
......................
461.
i nic nie bedzie
będzie pewnie lipa
Użytkownik multipasko dopisał wyniki multi multi
11,12,18,23,30,35,36,37,39,41,43,46,53,54,64,70,71,74,75,77
Plusem jest liczba: 37
11,12,18,23,30,35,36,37,39,41,43,46,53,54,64,70,71,74,75,77
Plusem jest liczba: 37
dlaczego niemozna glosowac zeby tego moreno .. przegnac z losowania ...
Krótko i węzłowato 72
za niedługo wszystkie gry będą losowane codziennie, bo teesik otrzymuje od Was za mało pieniędzy i interes przestaje być opłacalny
Ulala
Keri
Keri
Test MM na NIE.
1. Część A.....1/10
2. Część B.....3/10/
.................................
Razem....4/20.
1. Część A.....1/10
2. Część B.....3/10/
.................................
Razem....4/20.
Wiesiek.
A może i więcej.Puściłbyś tylko jeden zakład?
A może i więcej.Puściłbyś tylko jeden zakład?
Wiesiek.. .
Wyrobię się do tej godziny.. .
...........................
Wyrobię się do tej godziny.. .
...........................
MM to jedyna gra na świecie gdzie do wygranej trzeba dopłacać!!
płacisz 2,5 a wygrasz ewentualnie 2, czyli w,5
płacisz 2,5 a wygrasz ewentualnie 2, czyli w,5
Lila.. .
...................
...................
Witam serdecznie
No nareszcie jestem Dzień w któym musisz przyjmować klientów i pisać wniosek o dofinansowanie to po prostu koszmar. Niestety ambitny plan by skończyć w godzinach pracy i nie brać roboty do domu na weekend właśnie okazał się niewykonalny
No nareszcie jestem Dzień w któym musisz przyjmować klientów i pisać wniosek o dofinansowanie to po prostu koszmar. Niestety ambitny plan by skończyć w godzinach pracy i nie brać roboty do domu na weekend właśnie okazał się niewykonalny
Nie miałam jak wysłać zakładów na 14 i dobrze się stało bo wczorajsza passa się skończyła miałabym 3/9 oraz 2/9
Medea
Lila
Lila
medusia to ja sie poswiecam zapier...rowerem w taki wiatr a tu by ich pokręciło...
medea ale kolega z arkusza damian idzie jak burza...trza od niego ściągac...
Bonus Multi Multi: 80 000 zł
emerytka46
islandorka
No niestety pierwsze prawo Medusi76 jeśli cholernie chcesz zagrać a wszystko się sprzysiężyło byś nie mogła wysłać kuponu weź głęboki oddech policz do 10 i sobie odpuść
islandorka
No niestety pierwsze prawo Medusi76 jeśli cholernie chcesz zagrać a wszystko się sprzysiężyło byś nie mogła wysłać kuponu weź głęboki oddech policz do 10 i sobie odpuść
medea mam sie tego trzymac?
kondi1
Nie dziękuję by nie zapeszyc. Muszę jednak uczciwie przyznać, że dużo mi pomogli damianbpl oraz geniu7 bo dzięki systematycznej pracy na forum uczesałam swoje myśli "nieuczesane" i powoli kończę z kombinatoryką stosowaną.
islandorka
Trudno powiedzieć czy to prawo uniwersalne, ale u mnie się sprawdza w 99,99 % przypadków
Nie dziękuję by nie zapeszyc. Muszę jednak uczciwie przyznać, że dużo mi pomogli damianbpl oraz geniu7 bo dzięki systematycznej pracy na forum uczesałam swoje myśli "nieuczesane" i powoli kończę z kombinatoryką stosowaną.
islandorka
Trudno powiedzieć czy to prawo uniwersalne, ale u mnie się sprawdza w 99,99 % przypadków
kondi
No i dzięki nim uwierzyłam wreszcie w moc starego kuponu mm i wyczajonych w nim żelaznych zestawów
No i dzięki nim uwierzyłam wreszcie w moc starego kuponu mm i wyczajonych w nim żelaznych zestawów
Gratki wygranym. Ja dzisiaj nie grałem a szkoda bo wytypowałem 11/20 wszystkie 30 tki mi weszły
mirnam61 i bo znam ten ból. Wczoraj jak wyświetliło się, że trafiłam 7/10 w profilu a ja akurat wczoraj tej dziesiątki nie puściłam
Dopisano wygrane multi multi
Tylko że gdybym grał to z tej 20 bym zrobił z 8 dziesiątek i mogłoby być for grubszego
mirnam ja z tych siedmiu liczb plus kilka dodatkowych zrobiłam dwie 9/9 tak genialnie, że mi 4/9 2x wyszło
dla Teesika płaci dzisiaj bardzo hojnie, bo średnio aż 1,13 za 2,50 złotego
Myślę, ze ***ów do gry mu nie zabraknie
Myślę, ze ***ów do gry mu nie zabraknie