Wpisy 1 421 119 – 1 421 218
1 marca 2013 12:33 → 1 marca 2013 13:01, 100 wpisów
A listonosz przyniósł mi list a tam była kartka z życzeniami imieninowymi i kilka zdrapek i wydrapalem w krzyż 6zł i w Bitwie morskiej 5zł
panoramix
a rybki fałszowate są?
a rybki fałszowate są?
lila
witałem cie wczesniej ale widze że brak wpisów miedzy 11:40 a 12:26
Pasko wykasował
witałem cie wczesniej ale widze że brak wpisów miedzy 11:40 a 12:26
Pasko wykasował
panoramix
twój dziadek
walczył w armii chińskiej ?
twój dziadek
walczył w armii chińskiej ?
amour..no przestańto jest pasta zjadliwa i on ja połknie,nie musisz nic płukać
lila, no to to wiem, ale czy mu nie szkodzi potem, nie wiem, nie drapie się za nadto hehe albo nie ma biegunki etc?
Franek dziadek był ocalał z rzezi w bitwa o Sandomierz wojak w czepku urodzony

amour...nie,nic mu nie jestpasty są smakowe tak,że spokojnie,nie będzie się drapał ani nie będzie miał biegunki.Pasty tylko trochę na szczoteczkę dajesz a nie pół tuby
tu jest jedna samica i wiecej facetów z chata ..no baw się lizaka ..ja juz tam ide po kawy
uciekam do wieczorka
1 , 20 , 43 , 58 , 64
1 , 20 , 43 , 58 , 64
wasyl
pa tygrysku mrrr
wasyl
pa tygrysku mrrr
o aplikacjach i danych komputerowych, których jest już tyle, że...hohoho to i tak o tryliard za mało
ludzie piszą akie aplikacje, że na podstawie listy zakupów market wie, że dana kobitka zajdzie lub zaszła w ciążę..
lista zakupów dokonana kartą kredytową jest dlabanku cenna informacją na temat zdolności kredytowej - kto słucha rapu jest podejrzany...
a ja to wiedziałem duzo dużo zanim ty wiedziałeś prze wyborczą O!
kondziu..jakbyś był kasjerem w markecie i podeszłaby kobitka,z gryzaczkiem,buteleczką do mleka,smoczkami to tez byś wiedział,że jest w ciąży i nie mam tu na mysli kobiety w wieku 60 lat
kondziu...czytam co piszesz,nie moja wina ,że piszesz ni w dupe ni w oko
piszą, iż danych jest tyle, że przez zapchane łącza bardziej oplaca się je przewozić w dyskach samolotami na drugi koniec świata niż przesyłać
kondi, wyborczej i tych innych piśmideł nie użył bym nawet do wycierania.....
to tak samo jak to, iż nie wazne czy masz ferrari czy trabanta - jak stoisz w korku to i tak jedziecie tak samo szybko
kondi dlatego wymyślili chmurę ale wyborcza o tym napisze za kolejne paręnaście lat hehe
amour, w wyborczej czytam tylko naukowe artykuły lub takie właśnie - reszta tez mnie wali
lili laj
lili laj
lili laj
amour, jak nie ufasz juz nikomu to z czasem przestaniesz ufac samemu sobe
lilka, straszysz mnie tym i straszysz a dupa boli tylko po tych pejczach
kondi, na sobie się nie zawiodłem i nie przestanę sobie ufać, bo wiem co robić
stoch mistrzem 
, a ja tego nie oglądałem
podobnie jak 10 lat temu Małysza nie oglądałem

, a ja tego nie oglądałempodobnie jak 10 lat temu Małysza nie oglądałem