Wpisy 1 420 819 – 1 420 918
1 marca 2013 11:02 → 1 marca 2013 11:30, 100 wpisów
amour tak takie debilistyczne daja sobie nazwy ciekawe kiedy pojawi sie kaczadupa
To jes pikus bo dzis doznalem szoku bo zobaczylem nick bodajze Martiano razy 7 roznia sie tylko iloscia kropek za nickem tak samo duzo jest yes yes
amour ..to nic juz zrobiłem błedne twoje nicki ..ty wiesz kto ty amur nazwane jak ryby
greg
a kto to czyj ten klon ?
a kto to czyj ten klon ?
tyle kasy trafić a tak potrzebujeeee
przemek m18 klonik przemek200 itp. ... jest to istota samotna i gada sama z soba robi sobie znajomych z samego z siebie biedaczek
lili laj ?
Rozumiem 2-3 nicki bo moze byc maz zona syn i niech pisza typuja kazdy ze swego ale nie po 7 lub wiecej to juz cos nie tak
cześć kondi
,moźe lubi rozmowy ze sobą
,moźe lubi rozmowy ze sobą
kondi1 hej
skalar po co 2-3 nicki zona dzieci moga miec swoje lecz normalne a nie idiotyzmy
cześć skalar
Ja typowanie traktuje jako zabawe i nie potrzebuje pare nickow zeby byc w pierszej setce Jak wchodze to dobrze jak nie to swiat sie nie zawali ale kazdy ma inny charakter
przemek niewolno tak bo niebędziesz miał na obiad kaszki z mleczkiem i klapsa dostaniesz
przemek ..a jutro bedziesz miał czwarty nicki ...prawda lubuzu jesteś nie masz co robić w domu..
ale sie boje
Test MM.. .
o1, ,o3, o6, o7, o9, 13, 16, 18, 20, 22, 25, 26, 28, 29, 33, 36, 37, 39, 44, 45.
........................................
Liczby podejrzane.. .
o6, o9, 26, 29, 37, 45, 49, 59, 63, 65, 68, 77, 79.
............................................
o1, ,o3, o6, o7, o9, 13, 16, 18, 20, 22, 25, 26, 28, 29, 33, 36, 37, 39, 44, 45.
........................................
Liczby podejrzane.. .
o6, o9, 26, 29, 37, 45, 49, 59, 63, 65, 68, 77, 79.
............................................
Właśnie dlatego zrezygnowałem z typowania bo nie chce rywalizować z klonami
greg
cieniutko moźe marzec
będzie lepszy a u ciebie ?
cieniutko moźe marzec
będzie lepszy a u ciebie ?
krzysio dajmy mu spkuj jak sie nazwie kaczadupa bedziemy z nim gadac
skalar dzięki
greeg...
ja mam jeden nick od x czasu i z cala rodzinka typujemy itp i starcza
60złotyyyyyyyyyyyyyyy
vidze ze znowu temat wielonicowcow
dla mnie kto ma kilka niców to jest chory psychicznie
dla mnie kto ma kilka niców to jest chory psychicznie
franek i tak na tak krotkie istnienie xxx to cala grupa ma dobre wyniki
jakbym wysłał lotka to bym miał 90złoty i 40złoty
Znikam do losowania.. .
..........................
..........................
Od dzisiaj typuje w profilu tylko pewniaka. Pasko powinien stworzyć nowa Ligę dla wielonickowców
skalar pewnie źe dobre patrzyłem na inne grupy
Jak zasłużył to dobrze bo znowu zrobi się tu dziadostwo,a tak to nawet czasem zaglądam,po co ludziom po kilka nicków też nie mogę pojąć
po za tym chat powinien być dla 18 + bo to w końcu gry liczbowe, a prawo stanowi, że tylko osoby pełnoletnie mogą zawierać zakłady z TS hehe
Ja mam jeden nick i jeszcze typuje moja kobieta ma swoj nick I kazdy ma swoje typy
chce 60złotyyyy
ci co maja wiel nickow musz mieszac,.... pozatym nie da sie zrobic czatk dla 18+ bo trzebaby podawac pesel np przy rejestracji a to juz niezgodne z ustawa o ochronie danych
hehe
+18 tylko dla dorosłych
kupie dziś zrapke ale niewiem jaka
poczatek i owsze gorzej z dalsza czescią. musialby byc program rzeczywiscie identyfikujacy ludzi
Jak ktoś ma kilka nicków i to zataja to olewać,ąż się znudzi,pozdrawiam normalnych i powodzenia
niewiem za cooooooooooo
mirek to dobre albo koszyki odstawiac poza tym mam pomysl stary dobry " rączka i PAN DA"
Za porządki się wzięliście?
Bez admina i zmiany zasad rejestracji >> nic z tego.
A przemuś w jajo wali.
Bez admina i zmiany zasad rejestracji >> nic z tego.
A przemuś w jajo wali.
Np moja kobieta ma swoj nick i tylko typuje Tez traktuje to jako zabawe Kiedys poczytala czat i stwierdzila ze to nie dla niej i wystarczy jak bedzie sobie typowac
a dajcie mu spokój niech pisze co mu sie podoba w granicach regulaminu
przemek..widzisz ile osób czekają na ciebie urazka..
idobra jasne ide tam...
idobra jasne ide tam...
Uzbierało się mi 19zł do odebrania ale dopiero jutro je zainwestuje
wiesiek tu nie jest wojsko hehe
daj mi
amour
greg
ano kope lat
precz z podwójnonicowcami i klonami
greg
ano kope lat
precz z podwójnonicowcami i klonami