Wpisy 1 420 119 – 1 420 218
28 lutego 2013 18:56 → 28 lutego 2013 19:43, 100 wpisów
tri
a co bank obrobiłeś, czy włamałeś się komuś na konto i se przelałeś...
a co bank obrobiłeś, czy włamałeś się komuś na konto i se przelałeś...
Moim zdaniem jest latwiej trafic w duzego lub mini niz np 5/5 w mm
WN..z pewnoscia..rozumiem..takie wyszukiwanie liczb jasnowidzeniem..musi byc bardzo wycienczajace organizm..
Skalar. dokładnie, a jak sie spojrzy na ilość wygranych 5/5 na całą Polske to szlak człowieka trafia.
Ulexxa.. .
.......................
.......................
D. rozumiem ze jak idzisz drapac to nie bierzesz pierwszej lepszej zdrapki tylo wybierasz odpowiedni numer
za godzine ratzinger przestanie byc papiezem... na sts.pl mozna obstawiac, kto bedzie nastepnym papiezem...
prowadzi angelo scola, ktorego uwaza sie za 'namaszczonego' przez ratzingera... ale dorownuje mu peter kodwo appiah turkson z ghany... ciekawe
prowadzi angelo scola, ktorego uwaza sie za 'namaszczonego' przez ratzingera... ale dorownuje mu peter kodwo appiah turkson z ghany... ciekawe
jak to jest z numerami tych zdrapek, idzie coś po nich wywnioskować ? ;>
tomeek
u jolki ja wiem co było wypłacone- na jakich numerach były już wygrane i to mi bardzo ułatwia trafienie tej właściwej, natomiast dzis kupiłem pierwszą zdrapkę z paczki nie u jolki, no i tak się fartnęło
u jolki ja wiem co było wypłacone- na jakich numerach były już wygrane i to mi bardzo ułatwia trafienie tej właściwej, natomiast dzis kupiłem pierwszą zdrapkę z paczki nie u jolki, no i tak się fartnęło
witam drapek tommek adix wszystkim witam
http://photos.nasza-klasa.pl/8168590/2776/main/b585aed3f2.jpeg
ja zrapałem teraz i nic nie mam multi mam na wieczór
ludzie obstawiaja wlocha chyba nie wiedza, jak wielki rozlam panuje wsrod wloskich kardynalow...
http://www.polityka.pl/swiat/analizy/1536325,1,zimna-wojna-wloskich-kardynalow.read
http://www.polityka.pl/swiat/analizy/1536325,1,zimna-wojna-wloskich-kardynalow.read
Dorotko.Witaj
Przecież jest wiadome, że wybiorą ...czarnego wampira na papieża.. .
Tak piszę w ...przepowiedniach... .
...........................................
Tak piszę w ...przepowiedniach... .
...........................................
oto liczby na 22drugą są takie: 04 07 11 15 22 23 64 65 66 78
Torsan
Unhappy.
Zapomniałam napisać,że to pytanie dla Krzysia
Zapomniałam napisać,że to pytanie dla Krzysia
wn, bez wzgledu na to, kogo wybiora, ta instytucja jest juz skonczona... i za to wypije
niewiem jak mam grać i wygrać drapek pomoż mi
nie tylko potrzebuje 60złoty na tel naprawy
juz ci kiedys napisalem: idz rozdaj pare ulotek i zarobisz te kwote... gry ts-a to sposob na utrate pieniedzy w krotkim czasie... nie na ich zarabianie
Muszę wyjść z pieskiem,bo może mnie coś takiego spotkać.
http://photos.nasza-klasa.pl/8168590/2764/main/8531262f35.jpeg
http://photos.nasza-klasa.pl/8168590/2764/main/8531262f35.jpeg
milan jakie ??? ale mam innę
Unhappy.. .
Przecież wszystko to jest oszustwo.. . Papież otworzył swego czasu...BURDEL, aby mieć pieniądze z k........a na budowę Bazyliki.. . Ha ha.. .
......................................................
Przecież wszystko to jest oszustwo.. . Papież otworzył swego czasu...BURDEL, aby mieć pieniądze z k........a na budowę Bazyliki.. . Ha ha.. .
......................................................
Unhappy.. .
..............................
..............................
"W niedzielny wieczór, 30 października, Don Cesare Borgia wydał kolację w swoim apartamencie w pałacu apostolskim, gdzie czekało pięćdziesiąt przyzwoitych ***tek i kurtyzan, które po posiłku tańczyły ze służącymi i innymi obecnymi, najpierw w pełni ubrane, a potem nagie. Następnie, także po kolacji, świeczniki z zapalonymi świecami umieszczono na podłodze i porozrzucano kasztany, które ***tki, nagie i na czworaka, musiały zbierać wczołgując się i wyczołgując spomiędzy świeczników. Papież, Doc Cesare i Donna Lukrecja byli wszyscy obecni i przyglądali się. Na koniec oferowano nagrody
jeszcze raz, bo pasko nie przepuszcza poprawnie półpauz:
W niedzielny wieczór, 30 października, Don Cesare Borgia wydał kolację w swoim apartamencie w pałacu apostolskim, gdzie czekało pięćdziesiąt przyzwoitych ***tek i kurtyzan, które po posiłku tańczyły ze służącymi i innymi obecnymi, najpierw w pełni ubrane, a potem nagie. Następnie, także po kolacji, świeczniki z zapalonymi świecami umieszczono na podłodze i porozrzucano kasztany, które ***tki, nagie i na czworaka, musiały zbierać wczołgując się i wyczołgując spomiędzy świeczników. Papież, Doc Cesare i Donna Lukrecja byli wszyscy obecni i przyglądali się. Na koniec oferowano nagrody - jedwabne koszule, pary butów, kapelusze i inne ubrania - dla tych mężczyzn, którzy mieli największe powodzenie u ***tek.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Papie%C5%BC_Aleksander_VI
W niedzielny wieczór, 30 października, Don Cesare Borgia wydał kolację w swoim apartamencie w pałacu apostolskim, gdzie czekało pięćdziesiąt przyzwoitych ***tek i kurtyzan, które po posiłku tańczyły ze służącymi i innymi obecnymi, najpierw w pełni ubrane, a potem nagie. Następnie, także po kolacji, świeczniki z zapalonymi świecami umieszczono na podłodze i porozrzucano kasztany, które ***tki, nagie i na czworaka, musiały zbierać wczołgując się i wyczołgując spomiędzy świeczników. Papież, Doc Cesare i Donna Lukrecja byli wszyscy obecni i przyglądali się. Na koniec oferowano nagrody - jedwabne koszule, pary butów, kapelusze i inne ubrania - dla tych mężczyzn, którzy mieli największe powodzenie u ***tek.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Papie%C5%BC_Aleksander_VI
Przemek.. .
Idż do kogoś z rodziny, niech wytłumaczy Tobie zasady gry w MM, bo my już mamy Ciebie ...dosyć.. .
............................................
Idż do kogoś z rodziny, niech wytłumaczy Tobie zasady gry w MM, bo my już mamy Ciebie ...dosyć.. .
............................................
przemek, no nic niestety na to nie poradze... w gry liczbowe tracisz minimum 50% kasy na bank...
to co zle ??? beda
a tutaj film, bardzo na czasie: http://www.iplex.pl/filmy/konklawe,2318
Unhappy.. .
Te wypasione czarne sępy, to banda darmozjadów nikomu niepotrzebna.. .
..................................................
Te wypasione czarne sępy, to banda darmozjadów nikomu niepotrzebna.. .
..................................................
rodrig borgia to wlasnie przyszly papiez aleksander vi... w tym filmie pokazano konklawe po smierci kaliksta iii... rodrigo byl jego bratankiem
17:30 3. tercja
11 IFK Helsinki 0 0 0 0
GOLÄssät 2 0 1 1
14 Kärpät 2 1 1 0
SaiPa 3 1 2 0
17 TPS Turku 1 0 1 0
Espoo 3 2 1 0
TabelaNORWEGIA: Eliteserien
19:00 Przerwa Storhamar 2 2
Rosenborg 1 1
11 IFK Helsinki 0 0 0 0
GOLÄssät 2 0 1 1
14 Kärpät 2 1 1 0
SaiPa 3 1 2 0
17 TPS Turku 1 0 1 0
Espoo 3 2 1 0
TabelaNORWEGIA: Eliteserien
19:00 Przerwa Storhamar 2 2
Rosenborg 1 1
Jutro....marzec. Trzeba zacząć obmyslać...sposób na ...obalenie totalizatorowego potwora.. .
..............................................
..............................................
czemu zle milan
przemek... ja ci bardzo dobrze zycze... zdobadz nie tylko 60 zl, ale 600... 6000, czy ile tam chcesz...
ale zrozum, ze gry losowe to nie jest zrodlo zarabiania pieniedzy! zrozum tez, ze nikt z nas nie wie, jakie liczby zostana wylosowane
ale zrozum, ze gry losowe to nie jest zrodlo zarabiania pieniedzy! zrozum tez, ze nikt z nas nie wie, jakie liczby zostana wylosowane
Unhappy.. .
Grać nie będę, ale w odpowiednim czasie podam ...Test na TAK, aby gracze z Multipasko rozprawili się z ts.. .
...................................
Grać nie będę, ale w odpowiednim czasie podam ...Test na TAK, aby gracze z Multipasko rozprawili się z ts.. .
...................................
greg bo chciałbym wygrać coś ale niewiem czy mi sie uda dzisiaj ciagle mam trojke i jak drapek gra i wygrywa to ma duzoo kasy tez bym chciał grać i wygrać
greg, przemek pyta, jakie liczby wyslac, by wygrac... jakby ktokolwiek z nas to wiedzial
przemek, kazdy z nas troche wygrywa, czesciej przegrywa... poza zdobywcami nagrod I stopnia wszyscy jestesmy (lub bedziemy w dlugim okresie) na minusie...
pieniadze sie zarabia praca, nie gra z losem
pieniadze sie zarabia praca, nie gra z losem
04 07 11 15 22 23 64 65 66 78
to są moje liczby na dzisiaj o 22 multi multi