Wpisy 1 420 072 – 1 420 171
28 lutego 2013 18:10 → 28 lutego 2013 19:13, 100 wpisów
dlu
ja się opieram generalnie na drapkach, gdzie 50zł można wygrać , czyli zodiak, szy50 i szafiry; a te nowe co wchodzą to szajs (jajo i sr/złoto), kasa na życie będzie prawdop. w formacie ex. pensji- ale ja na te po 5 nie lecę
ja się opieram generalnie na drapkach, gdzie 50zł można wygrać , czyli zodiak, szy50 i szafiry; a te nowe co wchodzą to szajs (jajo i sr/złoto), kasa na życie będzie prawdop. w formacie ex. pensji- ale ja na te po 5 nie lecę
Emerytka.. .
W sobotę mogą wylosować w Lotto.de jakieś ...głupie liczby i w środę może być... 20 o0o o0o Euro. Wtedy warto będzie..zagrać.. .
.........................................
W sobotę mogą wylosować w Lotto.de jakieś ...głupie liczby i w środę może być... 20 o0o o0o Euro. Wtedy warto będzie..zagrać.. .
.........................................
Ulexxa.. .
Najbliżej mam do...Zgorzelca.. .
...........................
Najbliżej mam do...Zgorzelca.. .
drapek też liczę na te 50 a dziś na próbę jajo i 15 zł wpadło a na kasę na życie może kilka razy się skuszę jak mi się spodoba
Ulexxa.. .
Graj.. . Może Tobię los będzie łaskawy i wygrasz.. .
.......................................
Graj.. . Może Tobię los będzie łaskawy i wygrasz.. .
.......................................
dlu ja liczyłem też na 50ki w szafirach, ale jolka dostaje same paczki z 10kami- może w marcu przywiozą jej z 50kami
mykam kibicować kamilowi

mykam kibicować kamilowi

wedruś ..mówisz i masz warto trzeba zagrać 20 melon EuRo tam DE ..jak kto grają real bedzie fiiga kasa i wrócą do domu i nic wiecej
Krzysio.. .
Przy 20 milionach Euro warto jest zagrać.. . A czy się coś trafi, to inna sprawa.. .
............................
Przy 20 milionach Euro warto jest zagrać.. . A czy się coś trafi, to inna sprawa.. .
............................
WN..gdy jestem w de. wysylam przewaznie na ch-t..ale i tak ten los nie jest wcale laskawy...
drapek gratulacje za 50 zł ja dziś 2 x zodiak 1 x sz10 i 2 x zodiak
Ulexxa.. .
Jak się gra na chybił - trafił, to się nie wygra.. .
Warto jest grać swoimi...liczbami. .
...............................
Jak się gra na chybił - trafił, to się nie wygra.. .
Warto jest grać swoimi...liczbami. .
...............................
trisetkupiłem jedną z tyle co otwartej paczki- jako pierwszy sprzedany los teraz czekam na mś k.stocha

1 420 083 / mała korekta 1x ex pensja 2 x zodiak i 1 x sz 10 sry jestem po
drapek w pon tak samo jak juz pisałem babka przy mnie otworzyła sz50 gość wyszarpał 007 i tez było 50
Ulexxa.. .
Nie wiem.. .
..........................
Nie wiem.. .
..........................
Zofijka.. .
....................
....................
Szkoda ze nasze panie w sztafecie nie popisaly ale to bylo do przewidzenia liczyli na 6ste miejsce a ukonczyly na 9
Kowalczyk nie pociśnie troje koleżanek zreszta ostatnio nie popisuje sie
Ale kowalczyk ladnie pobiegla na zmianie i bylismy na 1miejscu po drugiej zmianie
triset w tym m-cu nie mam strat, ale uczciwie trza przyznać że to mm przynosi mi największe straty, drapki i keno rentowne
Ulexxa.. .
To nie jest takie proste.. .
To nie jest takie proste.. .
tri
a co bank obrobiłeś, czy włamałeś się komuś na konto i se przelałeś...
a co bank obrobiłeś, czy włamałeś się komuś na konto i se przelałeś...
Moim zdaniem jest latwiej trafic w duzego lub mini niz np 5/5 w mm
WN..z pewnoscia..rozumiem..takie wyszukiwanie liczb jasnowidzeniem..musi byc bardzo wycienczajace organizm..
Skalar. dokładnie, a jak sie spojrzy na ilość wygranych 5/5 na całą Polske to szlak człowieka trafia.
Ulexxa.. .
.......................
.......................
D. rozumiem ze jak idzisz drapac to nie bierzesz pierwszej lepszej zdrapki tylo wybierasz odpowiedni numer
za godzine ratzinger przestanie byc papiezem... na sts.pl mozna obstawiac, kto bedzie nastepnym papiezem...
prowadzi angelo scola, ktorego uwaza sie za 'namaszczonego' przez ratzingera... ale dorownuje mu peter kodwo appiah turkson z ghany... ciekawe
prowadzi angelo scola, ktorego uwaza sie za 'namaszczonego' przez ratzingera... ale dorownuje mu peter kodwo appiah turkson z ghany... ciekawe
jak to jest z numerami tych zdrapek, idzie coś po nich wywnioskować ? ;>
tomeek
u jolki ja wiem co było wypłacone- na jakich numerach były już wygrane i to mi bardzo ułatwia trafienie tej właściwej, natomiast dzis kupiłem pierwszą zdrapkę z paczki nie u jolki, no i tak się fartnęło
u jolki ja wiem co było wypłacone- na jakich numerach były już wygrane i to mi bardzo ułatwia trafienie tej właściwej, natomiast dzis kupiłem pierwszą zdrapkę z paczki nie u jolki, no i tak się fartnęło
witam drapek tommek adix wszystkim witam
http://photos.nasza-klasa.pl/8168590/2776/main/b585aed3f2.jpeg
ja zrapałem teraz i nic nie mam multi mam na wieczór
ludzie obstawiaja wlocha chyba nie wiedza, jak wielki rozlam panuje wsrod wloskich kardynalow...
http://www.polityka.pl/swiat/analizy/1536325,1,zimna-wojna-wloskich-kardynalow.read
http://www.polityka.pl/swiat/analizy/1536325,1,zimna-wojna-wloskich-kardynalow.read
Dorotko.Witaj
Przecież jest wiadome, że wybiorą ...czarnego wampira na papieża.. .
Tak piszę w ...przepowiedniach... .
...........................................
Tak piszę w ...przepowiedniach... .
...........................................
oto liczby na 22drugą są takie: 04 07 11 15 22 23 64 65 66 78
Torsan
Unhappy.
Zapomniałam napisać,że to pytanie dla Krzysia
Zapomniałam napisać,że to pytanie dla Krzysia
wn, bez wzgledu na to, kogo wybiora, ta instytucja jest juz skonczona... i za to wypije
niewiem jak mam grać i wygrać drapek pomoż mi