Wpisy 1 419 905 – 1 420 004
28 lutego 2013 15:43 → 28 lutego 2013 17:30, 100 wpisów
Agatka..moja Mamusia..9 lat umierala na raka..straszne..chemioterapia.ehhhhhh
ahhhh...tyle ze rowniez chyba zalezy co i jak chory przyjmuje..ja z siostra to nawet do Wroclawia jezdzilysmy..do P.Tolpy..cuda robilysmy..ale 9 lat Mamunia przezwyciezyla chorobe..niestety..pod koniec poddala sie...
mój dziadek też miał raka, po lampach niby przeszło, ale był złośliwy i niestety, ale też się męczył bardzo, straszne to jest, ulexxa, współczuję Ci
Amorku..dziekuje..zaraz wlacze i odslucham..musze teraz zrobic ciutke tam..kolo chorowitka..ale jeszcze zajrze w wolnej chwilci..
ja połowe patrzeć pulpit i ty chata tez połowe patrzeć
uleexaa ..i no ciekawe tematy i opowiadaj dalej..ja czytam
uleexaa ..i no ciekawe tematy i opowiadaj dalej..ja czytam
mogę sobie tylko wyobrazić jak Ci ciężko,dużo siły Ci życzę no i zdrówka
https://www.youtube.com/watch?v=Kai0Jh-ZvE4
jak to jest możliwe
jak to jest możliwe
amour..ty masz duzo rozum niz ja.. skąd ludzie mają taki rózne choroby np jeniec albo inee i opowiadaj sam i znikam...
według mnie ten budynek powinien się rozpaść
krzysio, zależy, mój dziadek bardzo dużo palił papierosów, niektórzy źle się odrzywiają, jeszcze inni żyją w zanieczyszczeniach, inni znowu genetycznie, wszystko zależy od wielu czynników
amorku
moj kuzyn nigdy nie palil, nie pil /tylko czasem winko/ a ma raka
pluc /zlosliwy/
moj kuzyn nigdy nie palil, nie pil /tylko czasem winko/ a ma raka
pluc /zlosliwy/
amour ..no tak dziadek pali ..ma na myśli dawnie czasy były strajk jak stanu wojennego było nie równo praca płaca ..i no powiedz mi skąd ludzie ma chory i czyja wina
agatka, zobacz jakie jest powietrze dookoła, samo zanieczyszczenie, dopiero jak pojedzisz do lasu, albo gdzieś wysoko w góry to czuć świerze powietrze
zyjemy w swiecie "chemicznym" uwarunkowania genetyczne moze i zle
odzywianie no trudno powiedziec
odzywianie no trudno powiedziec
uleexaa ..moze ty nie znasz terazniejsze czasy masz duzo czytać bibla wie wiecej niz twój mózg i tez niz w kosciele nic nie chce powiedzieć hjak tajemnicy są i no dobra musze ide tam..
Amorku..dziekuje mila fajna miuzka..
Krzysio..nadal i nadal wciaz nie rozumiem Ciebie..ehhhh
Krzysio..nadal i nadal wciaz nie rozumiem Ciebie..ehhhh
Krzysio..kiedy i gdzie i jakiekolwiek tajemnice...zaczynasz nie wkurzac...
mam dosc swoich klopotow..aa jeszcze Ty Krzysko mi dopalasz??..tylko dziwne nie znam Cie..i wogole nie wiem o co Tobie chodzi???????????
ulexa moja mama tez ma raka płuc.... waczymy od prawie roku...
jest tak sobie...... tylko ze moja mama przze 50 lat paliła
jest tak sobie...... tylko ze moja mama przze 50 lat paliła
zawsze ocenialam Cie jako milego fajnego kolege Krzysko..aa Ty mi tu wypalasz..nie wiem nawet co???...zastanow sie co piszesz..
ale tak naprawde nie wiadomo jak ikiedy cie dopadnie choróbsko. mozesz sobie zyc ekologicznie higienicznie i tak cie trafi
takie zycie w cywilizacji
takie zycie w cywilizacji
Sorelka..wspolczuje..wiem co oznacza palenisko papierosiskow..moj Pan tez kopcil ehhhh
uleexaa ..nie krzycz do mnie ..ja muszę uciekać naaraa ..
wiesz ja juz 13 lat z nią nie mieszkam wiec juz mnie nie truje, ale jeszcze kiedys ojciec tez pałił wiec wiesz jaki miałm smrodek w domu
Amorku..dzieki za miuz..lecz wybacz nie odsluchalam i nie odslucham tego ostatniego..automatycznie jak Twoj link wpisalam..komp sie zacial i pokazalo mi ze..wirus mam..wylaczyc musialam nawet przyciskiem na klawiaturze..inaczej sie nie dalo..hmmm co moglo byc..????
Krzysko..ja nigdy do nikogo nie krzycze..ale troszke musisz czasami wiedziec..w jakiej sytuacji cos powiedziec..Tyi wcale sie nie gniewam..bo nie umiem sie gniewac..sztuka jaest zawsze..sztuka wybaczania
aa poslucham Rafala..jest mily i spokojniasciete oddaje swa miuzke..az sie mozna naprawde pocieszyc i pomylec..ze w zyciu jest tak naprawde..ale coz wyobraznia czyni cuda....
http://www.youtube.com/watch?v=fl_swnrhmRY
http://www.youtube.com/watch?v=fl_swnrhmRY
http://www.youtube.com/watch?v=yUwW108ITzw
http://www.youtube.com/watch?v=NZCbuPA5zDg
ale czad! chyba jeszcze dinozaury to słuchały.
Ale klawe.
http://www.youtube.com/watch?v=NZCbuPA5zDg
ale czad! chyba jeszcze dinozaury to słuchały.
Ale klawe.
nie rozumiem tej ekscytacji ludzi czemu tak przeżywaja to odejście papieża
na okrągło klepią jedno i to samo w wiadomościach
jaa eeetam papiez i dzidaa ide juz spać
Monet....boje sie wrzucic bo nie wiem co mojego kompucha opanowalo....to juz nie pierwszy raz..ehh..aa mozesz tak pisemnie mi podac tego lincia..
krzysio,a ty niemowlak,że w dzień śpisz?
no ileż można słuchacć?jest tyle wazniejszych spraw na świecie...
chyba jest cos o czym nie wiem..nie odczytuje wszystkich wpisow..ale czuje pismo noskiem..
ulexxa >>>
Harpo - Horoscope
a dwie następne..
Bay City Rollers - Bye Bye Baby 1975
The Rubettes - Sugar Baby Love
Harpo - Horoscope
a dwie następne..
Bay City Rollers - Bye Bye Baby 1975
The Rubettes - Sugar Baby Love
na rmf-ie jest bezpośrednia relacja z Watykanu,z chęcia powiedziałabym do relacjonującego,żeby się nie zesrał z podniecenia
tczewianka połowa cała świata nie bardzo słuchają papieza benektywa tu są na złe i na dobre ide tam do kuchni
uleexa ..nja nie śpe ..nie jestem staryyy
uleexa ..nja nie śpe ..nie jestem staryyy
żeby nie było,jestem katoliczką ale jakoś od pewnego czasu nie ciągnie mnie do kościoła...
tczewianka>> nie Ty jedna tak masz. Kler ambitnie na taką sytuację pracuje.
tak sobie myslę co jakikolwiek papież zrobił dla zwykłych ludzi?te ich piękne gesty i słowa nic nie znaczą
Admin co to za świry grasuja po twoim forum?czy to juz koniec swiata sie zbliza?
Vektor ,masz jakieś ale?
tczewianka na marginesie ale byly dwie jedna sie bzykala druga nie
Gala i tak podałem te niższe. Po co prowokować..
Wiesz jak jest. U nielegalnych przeważnie gram
Wiesz jak jest. U nielegalnych przeważnie gram
A można kulturalnie odpowiedzieć,że to nie było do mnie
tczewianka a czy Ja Tobie ublizylem?pisalem ze swiry na forum grasuja ale nie ta strona
do wieczora,nie pisałam,że ubliżyłeś. Kazałes mi siedziec cicho a to było niegrzeczne.Ale już ok,papa
Gała tez czasami wdepne do buka teraz bardziej rozrywkowo nie hazardowo
2_kule...naprawde masz ładnie foto xxx ..ale nie tak wystawiać profilu..ale facet gapią i teraz zamykam oczy..
gała..