Wpisy 1 419 004 – 1 419 103
27 lutego 2013 23:08 → 27 lutego 2013 23:58, 100 wpisów
to ja także uciekam życzę spokojnej nocy a jutro wysokich wygranych o 14:00 oraz o 22:15 dobranocdo poklikania
ChiassoBellinzona 1 - 1
Dundee FC St. Johnstone 2 - 2
i tra la la
Dundee FC St. Johnstone 2 - 2
i tra la la
Witam
Hipopotam my sie jeszcze nie znamy
Uhnhappy
Nigdy nie gralam w jokera
Czarownico nie urosłem ,mam siwe włosy i brak polowy zebow,porwali je dentysci:
Dzis tragedia ,ale jakby popatrzec na Fortunaty lancuchy planeta jowisz to z I siadlo 8 cyfr
musze powoli spadac... troche zmeczony dzis jestem
hipcio... zagladaj na czat czesciej... dlugo cie nie bylo, a ja bardzo lubie, gdy jestes
hipcio... zagladaj na czat czesciej... dlugo cie nie bylo, a ja bardzo lubie, gdy jestes
Jak się urodziłem to miałem pełny zestaw:tak,ze mogłem się uśmiechac a teraz szkoda gadać...
Hipopot a może odwrotność
czarownico, hipcio to jeden z najsympatyczniejszych czatowiczow... moim skromnym zdaniem
Oj na pewno nie ,dzieci nie mają zebow
Też mi sie tak wydaje
Do jutra Unhappy
Przy urodzeniu nikt nie przypuszcza,że tuż obok czają się dentysci,niby przyjaznie nastawieni zapraszają do gabinetu,a tam szok krew się leje i obcegami wyrywają zeby,taka jest rzeczywistość w kraju zamieszkałym przez polakow:
Jetes prawdziwym mżczyzną bo sie boisz dentysty
zawaliły
Anderlecht Waregem 0 - 1
Ajax Alkmaar 0 - 3
M. Tel Aviv B. Jerusalem 0 - 2
Fenerbahce Trabzon 2 - 3
Anderlecht Waregem 0 - 1
Ajax Alkmaar 0 - 3
M. Tel Aviv B. Jerusalem 0 - 2
Fenerbahce Trabzon 2 - 3
CZarownico nie boję się dentystow tylko mam mało pieniążków w skarbonce,a dentysci czekaja na pełny worek inaczej nie chca leczyc tylko rwac:
Witaj gonzaga
lika i fioLa..juz poszły spać i teraz spookoo..i teraz sprawdzę wyniki..
Emeryt witaj
Witam wszystkich lotomat nawalił..nie grałam, ale to bardzo dobrze
Czarownico
gonzaga
Czarownico
gonzaga
hipcioo..
Jocia witajNie dostalam nic
Podam przykład kiedyś mialem pieniadze na plombe a dentystka uparła się na koronę,mówię,że więcej nie mam to mnie opieprzyła,przezylem koszmar:
Tyle kasy zarabiaja a gdzie kasa fiskalna
Yotoaa..
Ok Jocia a co myslisz na jutro o parce 45,54?
Czarownico, jeszcze nie myslę , bo nie dotarlam..po kolei ide jak dotre, to dam znac
A ja obstawilam 48
Na ulicy dzisiaj zobaczyłem:na poczatku był sklep z komputerami,potem z bielizną damską..musiał miec slabe zyski,widac duzo kobitek chodzi na golasa,a teraz zamienia się w sklep spozywczy:
Ale nam zrobili psikusa
Jak widze najdłuzej się trzymają sklepy spozywcze,bo ludziska muszą coś jeść,a bez majtek moznaa się obyc...
Jocia ja majtki obowiązkowo i na dodatek kalesony i futerko w oklicy nerek,aby nie przewiało:
Yota..tylko kobita nowa niunia lato chodzi bez majtek...ja nie patrzeć
Hipcio najwiecej jest lumpeksow
To fakt w Polsce mają raj
Tak banki na kazdej ulicy,widac jescze sporo ludzi ma pieniążki:
W tych paara... jest maly ruch, ludzi się boją o
Ostatnia mija wieksza wygrana to 120 zeta ale było to co najmniej pół roku temu a teraz ciągle pech..
najlepiej pieniążki trzymac w skaaaaaaaaaaaaarpecie wełnianej,bez dziury,pocerowanej:
Niee możesz tak mOwic ,bo będziesz mial pecha
Klaawiatura mi się jAka
:dla grajacych w lotto i plus,podejrzałem,że łobuzy często powtarzają jedną liczbę,tym razem dwie:40 i 45..
:przy bólu zeba nie jesc slodyczy,nie rozmawiac na zimnie,płukać szałwią i korą z dębu i czekac az się wygra w ts by rozpoczać leczenie,inaczej wyrwią i pozostanie tylko sztuczna szczęka:
gonzaga moze sie starać o zwrot .., czy wiedziałes o tym , tylko trzeba mieć na adwokata sporo
Jocia ostatnio duzo stawiałem powtórek liczac,że moze coś uda się wygrać ale oni zawsze wybierają nie moje liczby:
:przypomialem sobie,że raz trafiłem jeszcze 42zeta 6z9:pare miesiecy temu:
Dziękuję za inf.Ale mnie rozkułaczył Car.
Nie wiem więc czy najtęższy kauzyperda coś poradzi???
Nie wiem więc czy najtęższy kauzyperda coś poradzi???