Wpisy 1 418 188 – 1 418 287
27 lutego 2013 18:26 → 27 lutego 2013 19:39, 100 wpisów
tomuś..nie ma moderatora,każdy typuje jak chce,grupa jest niczyja jak na razie.Potrzebna jest osoba która się nią zajmie bo tak to nie ma sensu.
panie admin istratorze
mugł bym prosić
o odblokowanie forum
mugł bym prosić
o odblokowanie forum
Lili ja sie nie bede nia zajmował pisałem to juz przeciez, trudno nie wypaliło, a skoro tak to nie typujcie, rozwiąz grupe i temat do zamkniecia
tomuś...ja za nikim nie jestem ale jak ktoś chce do grupy powinien typowac sam,powinna jedna i ta sama osoba dbac o grupę i robić podsumowania a nie raz ta ,raz inna.Grupa jest dzikaniczyja
tomuś..ja nie będę rozwiązywała grupy bo ja jej nie utworzyłam,ja mam swoje dwie i mi starczy
lila ale to niebyło nic powarznego bez przeklinania i ban
pisze pisze i nie odblokuje
zawźięty tygrysek jest
Bo ja nie wiem czy chcecie w takim ropizdziaju typowac? znow wszystko na mnie wyszło
tomuś..nic na Ciebie nie wyszło,spokojnie.Tam trzeba osoby jednej z tych dziesięciu co się zajmie grupą i będzie to dalej prowadzić.Ciebie jako moderatora zamienić na kogoś innego.
jak widze dzis po 14 nikt podsumowania
w xxx niezrobił
jak lila widzisz niemam ja takiej moźliwośći
w xxx niezrobił
jak lila widzisz niemam ja takiej moźliwośći
skoro nikt nie podsumowuje grupy to jaki sens jest w niej typowac.
lila no to ja juź niewiem
a szkoda grupy dobrze
typy idą tak myśle
a tu ?
a szkoda grupy dobrze
typy idą tak myśle
a tu ?
tomuś...to tak samo jakbys pracował i za swoją pracę nie dostawał wynagrodzenie.Po uj Ci taka praca co nie daje dochodów
lili......ale dobrze mówisz ...ktoś powinien się tym zajmować....a jak ma być rozpiżdziaj...to narazie poczekam...a sam nie jestem w stanie robić codziennie podsumowanie....nieraz nie mam tyle czasu
tomuś..nie dziadostwa w sensie,że grupa to dziadostwo tylko dziadostwem jest to co się tam dzieje
JA w swoich obydwu grupach robię podsumowanie na bieżąco,jak nie zdorzę to robię na następny dzień rano lub jak usiądę do kompa a w razie jakiegoś wyjazdu czy czegokolwiek innego,wiem,że moge liczyc na kondzia,ulalę,andruśkę,one to zrobią za mnie
tomuś....mysleć to sobie możnaTo co o mnie ktos myśli na czacie jakoś mnie mało interesuje
Czytajcie:siedzę przed kompemi wych dzi mi takie 15 liczb z których muszę wybrać 10/10,poradzie,które z nich wybrać:3,5,18,20,31,36,37,38,48,50,57,60,66,71,77
moj synek teraz w lutym juz 5 lat bedzie mial wiesz ona tak jak ja zyje falubazem)
torsan..trzeba było najpierw polizać skoro to lizak gdybyś polizał cos byś pewnie wydrapał
teraz juz mam portret jego naszkicowany i w srode za tydzien na piersi bedzie widnial
falu w grupie typujcie beze mnie,w***ia mnie taki bałagan jaki tam panuje
Dobry wieczór.
Jokerki 04 i 35.
Szóstka z trafiła.13,14,25,59,68,75
Jokerki 04 i 35.
Szóstka z trafiła.13,14,25,59,68,75
Halapek
emerytka,,,,choć raz dałabyś buziaka....a nie tylko mnie ściskasz....aż mi oczy wychodzą
Halapek.
Takiego ?
Takiego ?
Halapek.
Co to ,to nie
Co to ,to nie
Po wyciszeniu myśli, można widzieć świat,całkiem inny,niż mamy go na co dzień.Polecam mocną medytację w ciszy i spokoju,sam na sam
z medytacją
z medytacją
31,38,48 wizual.
Czas ruszać na spacer.
Sam