Wpisy 1 418 151 – 1 418 250
27 lutego 2013 18:12 → 27 lutego 2013 18:58, 100 wpisów
tomuś..Ty,Ty Ty kuźwa brak mi słów.Myszka od kompatrzymam na niej dłoń i dlatego zimna,faktycznie ma mało ruchu
dobra, znikam
a jakby który podskoczył lilka, to wiesz jak działać. Próbka była dzisiaj w gr B
a jakby który podskoczył lilka, to wiesz jak działać. Próbka była dzisiaj w gr B
tomuś....a za to jaki jest paragraf bo muszę Cię zgłosić/ http://emotikona.pl/gify/pic/pokazywacz.gif
halapek hay, jolka ... żyje i ma się dobrze, a rano u jej zmienniczki w krzyż 20 i keno 48
tommek......dobrze....tylko gdzie ta miki....ni ma miki....ni ma 69
http://finanse.wp.pl/kat,104124,title,Nagroda-jak-w-kumulacji-totolotka-czeka,wid,15364677,wiadomosc.html
tomuś..nie ma moderatora,każdy typuje jak chce,grupa jest niczyja jak na razie.Potrzebna jest osoba która się nią zajmie bo tak to nie ma sensu.
panie admin istratorze
mugł bym prosić
o odblokowanie forum
mugł bym prosić
o odblokowanie forum
Lili ja sie nie bede nia zajmował pisałem to juz przeciez, trudno nie wypaliło, a skoro tak to nie typujcie, rozwiąz grupe i temat do zamkniecia
tomuś...ja za nikim nie jestem ale jak ktoś chce do grupy powinien typowac sam,powinna jedna i ta sama osoba dbac o grupę i robić podsumowania a nie raz ta ,raz inna.Grupa jest dzikaniczyja
tomuś..ja nie będę rozwiązywała grupy bo ja jej nie utworzyłam,ja mam swoje dwie i mi starczy
lila ale to niebyło nic powarznego bez przeklinania i ban
pisze pisze i nie odblokuje
zawźięty tygrysek jest
Bo ja nie wiem czy chcecie w takim ropizdziaju typowac? znow wszystko na mnie wyszło
tomuś..nic na Ciebie nie wyszło,spokojnie.Tam trzeba osoby jednej z tych dziesięciu co się zajmie grupą i będzie to dalej prowadzić.Ciebie jako moderatora zamienić na kogoś innego.
jak widze dzis po 14 nikt podsumowania
w xxx niezrobił
jak lila widzisz niemam ja takiej moźliwośći
w xxx niezrobił
jak lila widzisz niemam ja takiej moźliwośći
skoro nikt nie podsumowuje grupy to jaki sens jest w niej typowac.
lila no to ja juź niewiem
a szkoda grupy dobrze
typy idą tak myśle
a tu ?
a szkoda grupy dobrze
typy idą tak myśle
a tu ?
tomuś...to tak samo jakbys pracował i za swoją pracę nie dostawał wynagrodzenie.Po uj Ci taka praca co nie daje dochodów
lili......ale dobrze mówisz ...ktoś powinien się tym zajmować....a jak ma być rozpiżdziaj...to narazie poczekam...a sam nie jestem w stanie robić codziennie podsumowanie....nieraz nie mam tyle czasu
tomuś..nie dziadostwa w sensie,że grupa to dziadostwo tylko dziadostwem jest to co się tam dzieje
JA w swoich obydwu grupach robię podsumowanie na bieżąco,jak nie zdorzę to robię na następny dzień rano lub jak usiądę do kompa a w razie jakiegoś wyjazdu czy czegokolwiek innego,wiem,że moge liczyc na kondzia,ulalę,andruśkę,one to zrobią za mnie
tomuś....mysleć to sobie możnaTo co o mnie ktos myśli na czacie jakoś mnie mało interesuje
Czytajcie:siedzę przed kompemi wych dzi mi takie 15 liczb z których muszę wybrać 10/10,poradzie,które z nich wybrać:3,5,18,20,31,36,37,38,48,50,57,60,66,71,77
moj synek teraz w lutym juz 5 lat bedzie mial wiesz ona tak jak ja zyje falubazem)
torsan..trzeba było najpierw polizać skoro to lizak gdybyś polizał cos byś pewnie wydrapał