Wpisy 1 418 113 – 1 418 212
27 lutego 2013 18:03 → 27 lutego 2013 18:38, 100 wpisów
cześć
lila
lila
tomuś...kodeks karny to mam w jednym palcu,tym najmniejszym od nogi
tommek, bo następnym przelatującym meteorytem nad ruskimi to ty bedziesz
ale fajnie
Pierwsza miłość się zaczyna. Idę oglądać
cześć kondi
pierwsa co player???
no nie lilka, chyba trzeba te kandydature przegłosować
no nie lilka, chyba trzeba te kandydature przegłosować
lila. A to muszę do Pasko pisać o żeby odblokował czy Ty to załatwisz?
ok. Dzięki
Ja sie nie nadaje do typowania w grupach, za nerwowy jestem na to
tommek, spoko, raz dostaniesz pejczykiem po jajeczkach i ci nerw minie
kondziu..co to karwa jest,lewą rękę mam gorącą jak jasny......a prawa zimna w 3 dupy
kondziu..oby się Twoje karwa słowo w gówno obróciłoale dobrze wiedzieć,czego mi życzysz
tomuś..Ty,Ty Ty kuźwa brak mi słów.Myszka od kompatrzymam na niej dłoń i dlatego zimna,faktycznie ma mało ruchu
dobra, znikam
a jakby który podskoczył lilka, to wiesz jak działać. Próbka była dzisiaj w gr B
a jakby który podskoczył lilka, to wiesz jak działać. Próbka była dzisiaj w gr B
tomuś....a za to jaki jest paragraf bo muszę Cię zgłosić/ http://emotikona.pl/gify/pic/pokazywacz.gif
halapek hay, jolka ... żyje i ma się dobrze, a rano u jej zmienniczki w krzyż 20 i keno 48
tommek......dobrze....tylko gdzie ta miki....ni ma miki....ni ma 69
http://finanse.wp.pl/kat,104124,title,Nagroda-jak-w-kumulacji-totolotka-czeka,wid,15364677,wiadomosc.html
tomuś..nie ma moderatora,każdy typuje jak chce,grupa jest niczyja jak na razie.Potrzebna jest osoba która się nią zajmie bo tak to nie ma sensu.
panie admin istratorze
mugł bym prosić
o odblokowanie forum
mugł bym prosić
o odblokowanie forum
Lili ja sie nie bede nia zajmował pisałem to juz przeciez, trudno nie wypaliło, a skoro tak to nie typujcie, rozwiąz grupe i temat do zamkniecia
tomuś...ja za nikim nie jestem ale jak ktoś chce do grupy powinien typowac sam,powinna jedna i ta sama osoba dbac o grupę i robić podsumowania a nie raz ta ,raz inna.Grupa jest dzikaniczyja
tomuś..ja nie będę rozwiązywała grupy bo ja jej nie utworzyłam,ja mam swoje dwie i mi starczy
lila ale to niebyło nic powarznego bez przeklinania i ban
pisze pisze i nie odblokuje
zawźięty tygrysek jest
Bo ja nie wiem czy chcecie w takim ropizdziaju typowac? znow wszystko na mnie wyszło
tomuś..nic na Ciebie nie wyszło,spokojnie.Tam trzeba osoby jednej z tych dziesięciu co się zajmie grupą i będzie to dalej prowadzić.Ciebie jako moderatora zamienić na kogoś innego.
jak widze dzis po 14 nikt podsumowania
w xxx niezrobił
jak lila widzisz niemam ja takiej moźliwośći
w xxx niezrobił
jak lila widzisz niemam ja takiej moźliwośći