Wpisy 1 417 951 – 1 418 050
27 lutego 2013 16:53 → 27 lutego 2013 17:43, 100 wpisów
Tak za dzieci to powinna byc najwyższa kara,zresztą w pudle takie lub tacy życia nie mają i dobrze,a z takiej Wasniewskiej czy jak jej tam robią gwiazde medialną,masakra
Moim zdaniem, większym okrucieństwem jest trzymanie w klatkach zwierząt w ZOO, czy w jeszcze mniejszych w cyrku, niż zabicie jakiejś zwierzyny żyjącej na swobodzie w Afryce w celu przeżycia dajmy na to całej wioski buszmenów!
I nikt mnie nie przekona
I nikt mnie nie przekona
Wasniewska to powinna oscara dostać zamiast aflecka to w jaki sposób manipulowała organami sprawiedliwości,opinią publiczna itd nie mieści sie w pale
Pewnie ,że tak Dragon ,a buszmeni jak ich nazwałeś na pewno nie będą się znęcać
Ulexxa.. .
Wpisz w Google tak i znajdziesz odpowiedż:
......................................
gdzie można zgłośić złe traktowanie zwierząt ?
Wpisz w Google tak i znajdziesz odpowiedż:
......................................
gdzie można zgłośić złe traktowanie zwierząt ?
95% statystycznie
30% chodzi do kościoła
10% chodzi do komunii
2% jest faktycznymi katolikami (błąd 1 do 3%)
30% chodzi do kościoła
10% chodzi do komunii
2% jest faktycznymi katolikami (błąd 1 do 3%)
Coś w radiu ględzili, że ..Owsiak złamał nogę.. .
..................................
Chyba zaczyna się...wiosna. Było +6 w południe.. .
................................
................................
Czy wiecie jaka jest różnica między koniną, a wołowiną???
Odp: ma inne DNA
Odp: ma inne DNA
Z moich obserwacji wynika takie coś:
"Czym ktoś jest większym oszustem i złodziejem, to częściej chodzi do ...kościoła"
"Czym ktoś jest większym oszustem i złodziejem, to częściej chodzi do ...kościoła"
Jandzia.. .
...............................
...............................
Dragon. .
Nie przesadzaj z tą ilością koni w Polsce.. .
Czasami jeżdzę do znajomych na wieś, gdzie jest około 30 gospodarstw, krów jest gromada i tylko ...jeden koń w całej wsi.. .
........................................
Nie przesadzaj z tą ilością koni w Polsce.. .
Czasami jeżdzę do znajomych na wieś, gdzie jest około 30 gospodarstw, krów jest gromada i tylko ...jeden koń w całej wsi.. .
........................................
dragon czytałeś Zycie Pi ????- tam pieknie pisza ze zwierzakom w ZOO wcale nie jest żle...
Lila.. .
...........
...........
Wędrowca Dragon dobrze pisze,jesteśmy największym eksporterem koni na rzeż,przed granicą z Włochami konie dodatkowo są masakrowane-mniejsze cło
zwierzeta rzezne są i o tym wiemy, powinnismy sie chyba troche postarac zeby tak nie cierpiały w drodze do rzezni
Fakt może przesadziłem z tym kiepskim życiem zwierzaków w Zoo, ale czy jest na świecie drugie zwierzę, że gdy złamie nogę jest natychmiast karane śmiercią??
tak jest w przypadku koni
tak jest w przypadku koni
@ 1417976. jandzia 2013-02-27 (17:18) Gdańsk
Kiedyś Kathy podawała dosc tranie jokera
....................
jandzia
co Kaśka podawała ?
Kiedyś Kathy podawała dosc tranie jokera
....................
jandzia
co Kaśka podawała ?
dragon.... ale popatzr sam jak zwierze jest niezdolne do normalnego zycia zwierzaki same go eliminują...
Roballku Kaska czasami podawała, a ja Ją podglądałami kilka razy trafiłam
jandzia konie i myszy nie wymiotuja wiec jak sie struja to maja kiepsko
Lili,,, po co prowadzisz te konwersacje z idiotką, nie wolno Ci się denerwować
sorelko myszy mi jakos nie szkoda, budzą we mnie okropne uczucia
tomuś..jakie konwersacje?Przeca to było milion lat świetlnych temu
sorelko no chomiki tak, ale ja mam na jesieni pełno myszy polnych brrrrr
Lili,, a teraz juz wiesz o jaka osobe z grupy mi chodzilo wczoraj??
Chomiki są super,mam dżungarka już drugiego,chodzi sobie wolno po pokoju,a spanie zrobił sobie pod szafą,z psem się kumpluje,pies mądry krzywdy mu nie robi
Chyba zagram w lotto ....29.lutego.. .
...........................
...........................
białe myszki to osobny temat, mają wybitne "zasługi" jako zwierzęta laboratoryjne!!!
Byłem, widziałem ich setki....są przeurocze
Byłem, widziałem ich setki....są przeurocze
Witam wszystkich
Lila dziękuję, czy ze szpinakiem, marcepanem i lukrecją ?
Lila dziękuję, czy ze szpinakiem, marcepanem i lukrecją ?
my mamy dwie myszy .... i dwa chomiki , ale nie lazą po mieszkaniu maja swoje super extra kaltki
15hubi tez miałąm kiedys chomika, ale ze kot moj wredny jest to juz wiecej nie pozwalam na chomiki
A mój nie lubi w klatce sypiać,czasem wchodzi,jest możliwość to niech sobie hasa jak na wolności,tylko trzeba uważac
koty nie zjadaja chomików ani myszy, chca sie z nimi pobawic a ze sa wieksze to zamecza te biedulki
solreko mojego chomika znalazłąm rano na dywanie, był cały zjedzony przez kota, zostały z niego tylne nóżki i ogon.To było okropne
buuuuuuuuuuhahhahaahahhaaaaaaaaaaaaKot nie je myszy????
ale jaja!!!
chyba jakiś zboczony albo niepełnosprawny
ale jaja!!!
chyba jakiś zboczony albo niepełnosprawny
Mój pies do innych psów jak go zaczepią jest mega agresor,a z chomikiem się bawi,z papuga to samo ,kiedyś miałem małego wróbla to jadł psu z miski,jest opiekuńczy do małych zwierząt
naprawde koty nie jadaja myszy... tyle kotow co sie u mniew rodzinie przetoczxyło... chyba z 50 zaden myszy nie jadł... i te podwórkowe tez nawet nie tkną
Psy są bardziej wybredne niż koty, ale niektóre potrafią zagryźć nawet dziecko!!!!
miałam kiedys kota ktore łapał wszystko co sie ruszało, ale zdobyczy swoich nie konsumował
koty tez bywaja agresywne i to jak.... moja sasiadka miala takiego kota co to zawsze skakal na nie domownikó z szafy i chcial gryżć w szyje
dragon ale to nie wina psow tylko ich nieodpowiedzialnych włascicieli
Przysmakiem mojego psa jest suchy chleb,dasz mu mięso i chleb zawsze weżmie najpierw chleb
Koniec świata!!!!
koty nie jedzą myszy, kamienie z nieba spadają na ziemię Papież nie chce być papieżem....co jeszcze za plaga Nas dopadnie
koty nie jedzą myszy, kamienie z nieba spadają na ziemię Papież nie chce być papieżem....co jeszcze za plaga Nas dopadnie
sorelka jak kot nie jada myszy to skacze po ludziach i chce im uszy odgryzc
ten kot był wibitnie wybredny jadal tylko parowki i to jakiejs extra firmy i wode filtorwana pił