Wpisy 1 417 913 – 1 418 012
27 lutego 2013 16:24 → 27 lutego 2013 17:31, 100 wpisów
Dragon..i tu masz racje..popadanie ze skrajnosci w skrajnosc..no tak niestety jest..
U mnie bezdomny pies ochronił w nocy garaże przed złodziejami,wyszedł gośc i ***ną go kamieniem tak,że złamał mu noge,taka odwdzięka,trisetum to wina prawa.Dla mnie jak ktoś znęca się nad zwierzęciem to jest ***nięty
u mnie w miejsowości matka urodziła,spaliła dziecko w piecu,,, nic jej nie udowodniono juz sobie w domu siedzi a za zabicie psa dostał rasowego dostał 4 lata
chodzi mi ze..dokarmialam te psinke..widzialam na wlasne oczy jej glod i cierpienie..ii nie moge sobie teraz podarowac ze nie uchronilam jej przed zlem..ajej(ale sama mam jeszcze kotka i pieska..jeden kotek odszedl niedawno ze starosci..ale gdybym wiedziala.......
no ale zobaczcie my zjadamy krowy świnie inni psy... to taka kultura... nic sie nie poradzi...
sorelka jeszcze konine też jemy a nawet o tym nie wiemy <> nawet do rymu
ludziska jedza wszelkiego rodzaju paskudne dla nas robaki i zyja...
sa tez kanibale..... i co na to poradzicie? człowiek jest miesożerca i zje wszytsko zeby przezyc
sa tez kanibale..... i co na to poradzicie? człowiek jest miesożerca i zje wszytsko zeby przezyc
moźe ktoś mi do grupy
xxx wpisać
5 pewniak
xxx wpisać
5 pewniak
moźe ktoś mi do grupy
xxx wpisać
5 pewniak
,
xxx wpisać
5 pewniak
,
To prawda, my ząłujemy pieskow kotków, chmików a inni krowy czy świni taka natura... taka kultura...
Obejrzyjcie o handlu końmi w Skaryszewie,tak człowiek je mięso,ale nie musi się znęcać nad zwierzętami
widzialam kiedys film o koniach..jak je traktuja..aa ile w transporcie nie dozyje celu..celu SMIERCI......ahhhhhhhh
pewnie ze chodzi oto aby zabić tak zeby sie to zwierze nie meczyło ale jest to jakby nie było zabijanie
Sorelka co innego zabić,a co innego wieżć np. połamanego konia 1500km do Włoch
W krajach azjatyckich podobno psy są tam specjalnie hodowane dla wykwintnych restauracji, a przed zabiciem specjalnie obijane deską,bo mięsko jest z nich dużo smaczniejsze....
Będąc w Tajlandii czy na Borneo na wakacjach może nawet nieświadomie Polacy konsumują te "pyszne" potrawy z psów
Będąc w Tajlandii czy na Borneo na wakacjach może nawet nieświadomie Polacy konsumują te "pyszne" potrawy z psów
hubi masz racje.... dlatego mówie ze śmierc a śmierć to dwie rózne sprawy
ale z drugiej strony chyba lepiej jak my jemy zwierzaki niz one nas ? a jak by człowiek nie był na szczycie łańcucha pokarmowego,,, idziesz do pracy i krowa by cie zjadła
dragon a skad wiesz co jest w parówkach czy innych mielonkacgh?
Ja tam jadłem już nawet rekina, więc i parówki też mi nie przeszkadzają
wierzcie lub nie..jadam czasami mieso..ale rzudziuchno..wogole prawie nie jadam i odsuwam z talerza..zawsze jak jestem u kogos..w domu to warzywa i dania jarskie..jakos nigdy od dziecka nie jadalam miesnych potraw..mama krzyczala aa ja cichcem pod stolem dawalam pieskowi..lub udawalam ze musze do wc.aby wypluc miesiwo..oj to byla meka...
ulexa ale nigdy tak nie bedzie ze 100% ludzi przejdzie na wegetarianizm...
ale ja Wszystkich rozumiem..naprawde..ale coz zycie jest jakie jest..aby przezyc to tak jak w naturze..jedno zjada drugie...
Sorelka..wiem..i wcale tego nie nyguje..tyle ze smutno jest gdy patrzy sie na to wszystko..ja mam dzis smutno przez tego piesinka..i tak wyszlo...
i bardzo dobrze, bo dobre mięso nie może się marnować.......
W Afryce mają tyle dzikich zwierząt, a panuje głód!!
I to jest niedobre
W Afryce mają tyle dzikich zwierząt, a panuje głód!!
I to jest niedobre
no tak przze pieska to mozna sie zasmucic.... szczegolnie jak sie z nim zwiqzałas uczuciowo
Ja tam to rozumiem,ale jak się ktoś znęca to reaguje,jak koleś roztrzaskał głowe pieskowi bo się pokłócił z dziewczyną,to znalazłem go w barze i w***,co mu pies winny?
hubi ale tak samo z malymi dziećmi.... szlag mnie trafia jak słysze ze kolejen dziecko pobite albo zabite bo plakalo albo jakis innych durnowaty powód.... zreszta zaden powód zeby zabic dziecko
Tak za dzieci to powinna byc najwyższa kara,zresztą w pudle takie lub tacy życia nie mają i dobrze,a z takiej Wasniewskiej czy jak jej tam robią gwiazde medialną,masakra
Moim zdaniem, większym okrucieństwem jest trzymanie w klatkach zwierząt w ZOO, czy w jeszcze mniejszych w cyrku, niż zabicie jakiejś zwierzyny żyjącej na swobodzie w Afryce w celu przeżycia dajmy na to całej wioski buszmenów!
I nikt mnie nie przekona
I nikt mnie nie przekona
Wasniewska to powinna oscara dostać zamiast aflecka to w jaki sposób manipulowała organami sprawiedliwości,opinią publiczna itd nie mieści sie w pale
Pewnie ,że tak Dragon ,a buszmeni jak ich nazwałeś na pewno nie będą się znęcać
Ulexxa.. .
Wpisz w Google tak i znajdziesz odpowiedż:
......................................
gdzie można zgłośić złe traktowanie zwierząt ?
Wpisz w Google tak i znajdziesz odpowiedż:
......................................
gdzie można zgłośić złe traktowanie zwierząt ?
95% statystycznie
30% chodzi do kościoła
10% chodzi do komunii
2% jest faktycznymi katolikami (błąd 1 do 3%)
30% chodzi do kościoła
10% chodzi do komunii
2% jest faktycznymi katolikami (błąd 1 do 3%)
Coś w radiu ględzili, że ..Owsiak złamał nogę.. .
..................................
Chyba zaczyna się...wiosna. Było +6 w południe.. .
................................
................................
Czy wiecie jaka jest różnica między koniną, a wołowiną???
Odp: ma inne DNA
Odp: ma inne DNA
Z moich obserwacji wynika takie coś:
"Czym ktoś jest większym oszustem i złodziejem, to częściej chodzi do ...kościoła"
"Czym ktoś jest większym oszustem i złodziejem, to częściej chodzi do ...kościoła"
Jandzia.. .
...............................
...............................
Dragon. .
Nie przesadzaj z tą ilością koni w Polsce.. .
Czasami jeżdzę do znajomych na wieś, gdzie jest około 30 gospodarstw, krów jest gromada i tylko ...jeden koń w całej wsi.. .
........................................
Nie przesadzaj z tą ilością koni w Polsce.. .
Czasami jeżdzę do znajomych na wieś, gdzie jest około 30 gospodarstw, krów jest gromada i tylko ...jeden koń w całej wsi.. .
........................................
dragon czytałeś Zycie Pi ????- tam pieknie pisza ze zwierzakom w ZOO wcale nie jest żle...
Lila.. .
...........
...........
Wędrowca Dragon dobrze pisze,jesteśmy największym eksporterem koni na rzeż,przed granicą z Włochami konie dodatkowo są masakrowane-mniejsze cło
zwierzeta rzezne są i o tym wiemy, powinnismy sie chyba troche postarac zeby tak nie cierpiały w drodze do rzezni
Fakt może przesadziłem z tym kiepskim życiem zwierzaków w Zoo, ale czy jest na świecie drugie zwierzę, że gdy złamie nogę jest natychmiast karane śmiercią??
tak jest w przypadku koni
tak jest w przypadku koni
@ 1417976. jandzia 2013-02-27 (17:18) Gdańsk
Kiedyś Kathy podawała dosc tranie jokera
....................
jandzia
co Kaśka podawała ?
Kiedyś Kathy podawała dosc tranie jokera
....................
jandzia
co Kaśka podawała ?
dragon.... ale popatzr sam jak zwierze jest niezdolne do normalnego zycia zwierzaki same go eliminują...
Roballku Kaska czasami podawała, a ja Ją podglądałami kilka razy trafiłam
jandzia konie i myszy nie wymiotuja wiec jak sie struja to maja kiepsko
Lili,,, po co prowadzisz te konwersacje z idiotką, nie wolno Ci się denerwować
sorelko myszy mi jakos nie szkoda, budzą we mnie okropne uczucia
tomuś..jakie konwersacje?Przeca to było milion lat świetlnych temu
sorelko no chomiki tak, ale ja mam na jesieni pełno myszy polnych brrrrr
Lili,, a teraz juz wiesz o jaka osobe z grupy mi chodzilo wczoraj??
Chomiki są super,mam dżungarka już drugiego,chodzi sobie wolno po pokoju,a spanie zrobił sobie pod szafą,z psem się kumpluje,pies mądry krzywdy mu nie robi
Chyba zagram w lotto ....29.lutego.. .
...........................
...........................