Wpisy 1 417 006 – 1 417 105
26 lutego 2013 21:36 → 26 lutego 2013 22:00, 100 wpisów
13max...
panoramix...
emeryt , przeczytałem o ciotce , może masz rację ale może była zmęczona ?
z dnia na dzień....kłutnie.....pasko znowu czata zamknie....i będzie po sprawie
jackwar
przecież nie jedyna była w domu, dorosłe dzieci, które mają warsztaty w tym samym miejscu
przecież nie jedyna była w domu, dorosłe dzieci, które mają warsztaty w tym samym miejscu
Dobry wieczór.
Max.Trójeczka nie weszła.Też ją wysłałam
Lila
pilocik ..nie zwracałem uwagi na te twoje wypociny ile wygrywasz i tak dalej jakie to tobie piekne mecze wchodzą i tak dalej i jak się teraz nagle rozbrykałes na mp ..bo to mi wisi o czym i z kim pisałes ..aż do czasu kiedy to napisałes ten zany wpis że Legia na kolanach ...grezcznie tobie odpowiedziałem ze jak może być na kolanach po przegranym meczu 3 do 2 jak by przegrała 4 do 0 czy 5 to wtedy ok na kolanach ale nie na swoim stadionie i tylko 1 bramka gdzie każa druży na sie na Legie napina jak z nia gra ...więc odpisałeś mi że możesz pisać tak jak tobie się podoba ..dostałes riposte skoro ty mozesz to i ja też mogę ....a teraz wyciągasz wybrane teksty i mi tu je wklejasz ze ja zacząłem ......to ty zaczałeś a ja skończę dla mnie jestes lamus opowiadający bzdury bez pokrycia i goń się
emeryt , może nie chciała was ugościć , jej wybór . mJak przyjedzie do ciebie możesz tak samo zrobić . Ja na twoim miejscu bym się zapytał gdzie w okolicy można porządnie zjeść i bym wrócił opowiadając co jadłem
Halapek.
jackwar..może wcale nie chciała robić stypy tylko PO ,zaprosiła na kawę
max , uważaj bo w wawie grasuje podpalacz niemieckich aut i na dodatek blisko twojej okolicy
Jackwar.
pilocik ..mogę ci dopiero naubliżać bo jeszcze nic takiego nie napisałem
Lila , tak , chłopak jak się nabąbluje to ma pomroczność pewnie tatulek jak go wypuścili to mu doradził że by se popalił , będzie lepsza linia obrony , że nie panuje po alkoholu , tak jak wałęsa
pilocik ..no i czekam na te niki na którch pisałem sam do siebie ..czy to znowu twoje wymysły bez pokrycia sa ..raczej pewne znowu bajeczki
A chciałam się wybrać do Warszawy.
Lila..hmmm poczekaj zastanowię się ..może zapytaj pilocika o 16 w niedziele rozmawiałem sam ze sobą
emerytka , to zależy czym i gdzie ale ogólnie to w dzień nie podpala ale za to w dzień kradną
max >> no przegrywa Ronaldo lolek karnego puknął.
Ale nie pękaj Messi odbije.
Ale nie pękaj Messi odbije.
Jackwar.
Słyszałam,że nawet w dzień.
Słyszałam,że nawet w dzień.
Monet ..ciężke mecze teraz mają ..ja myślę że ten na luzie grają bo na Milan się szykują
w dzień nie ma takich efektów i za dużo ludzi , a w nocy cisza spokój i gościu zdąży się narąbać może to synalek Falandysza ? przecie to on wymyślił pomroczność jasną
chłolera ale boje dzisiaj na chatcie są się czyta jak harlekina hehe
jackwar
nie, ale w pewien sposób blisko - innego, w pewnych kręgach dość znanego, prawnika
nie, ale w pewien sposób blisko - innego, w pewnych kręgach dość znanego, prawnika
max >>albo dogadani są żeby real w pucharach grał.
A to jedyna szansa..
Wtedy może sprzedadzą im Casiliasa?
A to jedyna szansa..
Wtedy może sprzedadzą im Casiliasa?