Wpisy 1 416 506 – 1 416 605
26 lutego 2013 18:02 → 26 lutego 2013 19:17, 100 wpisów
dlu
fortunata55
Fortunato tu nie trzeba pozwolenia ,żeby zabrać glos ale dzieki za uwage,tzn,ze chat żyje
czarownica choć to że ustawiane są maszyny w to nie wierzę choć nie gwarantuję
To warto...przeczytać w dziśiejszym Fakcie o zdjęciach z fotoradaru.. .
.......................................
Kto chce mieć...dobry cyfrowy aparat, to niech rozwali fotoradar. Znajdzie tam najczęściej wysokiej jakości aparat cyfrowy.. .NIKON D300.
Więcej w fakt.pl
Kto chce mieć...dobry cyfrowy aparat, to niech rozwali fotoradar. Znajdzie tam najczęściej wysokiej jakości aparat cyfrowy.. .NIKON D300.
Więcej w fakt.pl
Jak zerkniesz na te łańcuchy które wam wypisałam to można zaobserwować gdzie są nasze planety,
np wenus jest w pozycji 21,22,23,24,25 i posówa się po jednym oczku aż do 30,
np wenus jest w pozycji 21,22,23,24,25 i posówa się po jednym oczku aż do 30,
czarownica to prawda żyje i żyć musi bo warto się wymienić zdaniami (lecz bez kłótni)
ja dziś miałem mm 3/6 i 2/9, a w keszu 20zł i keno 2x po 5zł, zaś popołudniu 2 krzyż. obie puste
W N ja jeszcze rozumiem że wysylaja niewidoczne zdjecia ale brak zdjęcia i domaganie się zaplaty za mandat to juz przesada
wędrowca netowy
czarownica Tusk potrzebuje kasy
drapek ja narazie mm opuściłem bo jakoś to nie mój czas ale za to w zdrapkach ok dziś 50 zl w keshu
Drapek brawo, zawsze cos
dodam że 50 tki już po mału będą się wykańczać , ale jeszcze są,
pod koniec tygodnia powinniśmy przeskoczyć na niskie cyferki.
pod koniec tygodnia powinniśmy przeskoczyć na niskie cyferki.
Czarownica.. .
..............................
..............................
Multi.. .
..........................
..........................
dlu
Fortunata dzieki wLasnie takich ludzi sobie cenie , ktorzy swoja wiedza potrafią się dzielić
Z tych pieniędzy, co wyszarpną od kierowców z fotoradarów wystarczy na zbudowanie....1 /słownie - jednego/ kilometra autostrady.. .
-----------------------------------
-----------------------------------
Dziekuję za kwiatka i nie sluchaj emeryta twoje testy są super
dluja polowałem wczoraj i dziś też na min. 50złw keszu, ale w interesującej mnie paczce nie będzie takiej nagrody, ja miałem 10 i 20 a inny klient 30, także nie ma szans na 50kę i kesz na razie odpuszczam
Drapek.. .
....................
....................
drapek 10,20 też ładnie
Drapek jak to czyje W N
mm+
w zeszłym tyg. na drapkach(wygrane pow.10zł) miałem ponad 200zł (brutto)
w zeszłym tyg. na drapkach(wygrane pow.10zł) miałem ponad 200zł (brutto)
Czarownica.. .
................................
................................
A to już teraz wiem to przez te planety są losowane takie numery prosto z kosmosu
A może tak z innej "beczki" co myślicie o zabojstwie tej modelki przez P... jak znam życie to pewnie powstanie film na kanwie tego wydarzenia
drapek no to ładnie ja nie jestem takim specjalistą jak ty
ostatnio też miałem 20zł w keshu dlatego już odpuszczam na chwilę te drapkę bo limit szczęścia mi się w niej skończył i jutro drapie zodiaka i lotka
Mirnam witaj , jakie masz zwierzęta?
mm+ w takiej żb k/domu jest nowa paczka i kupiłem tam w sumnie 6keszy 2x0,2x5,1x10,1x20
Widzę, że ...Czarownica zna się na ...zjawiskach paranormalnych.. .
........................................
dlu ja polecam zodiaka bo jeżeli zdrapka to jeszcze w nią gram bo tam najczęściej wygrywam
mirnam61
dobra to ja uciekam życzę wszystkim grającym wysokich wygranych cześćdo poklikania.
Witam Drapaczy oczywiście zachęcam do działu "ZDRAPKI", gdzie można zostawić swój komentarz w temacie danej zdrapki na dłużej... wiadomo, że w toku czata takie rzeczy zaraz umykają
Drapek.. .
Jak będziesz tak ciągle wygrywał w zdrapki, to trafisz na...czarną listę.. . Dostaniesz zakaz wstępu do ...żółtej budy.. .
Jak będziesz tak ciągle wygrywał w zdrapki, to trafisz na...czarną listę.. . Dostaniesz zakaz wstępu do ...żółtej budy.. .
Pasko.. .
.......................
.......................
wn
a co to za wygrane po 10-50zł, wiesz ile się muszę nagłówkować jaki numer wybrać, żeby właściwą wybrać
a co to za wygrane po 10-50zł, wiesz ile się muszę nagłówkować jaki numer wybrać, żeby właściwą wybrać
Drapek.. .
Żartowałem.. .Wygrywaj codziennie.. 5 x 1 000 pln.. .
.......................
Żartowałem.. .Wygrywaj codziennie.. 5 x 1 000 pln.. .
.......................
Nikt nie podjąl tematu a szkoda
torsan
ja kupiłem wczoraj 011 i pustak, 012-5zł, później 023-10zł, dziś 007-pustak, 006-5zł i 003-20zł;; 30zł klient miał na 028, a 5zł na 019
ja kupiłem wczoraj 011 i pustak, 012-5zł, później 023-10zł, dziś 007-pustak, 006-5zł i 003-20zł;; 30zł klient miał na 028, a 5zł na 019
D. nawet pytałem czy to reszta i powiedziała ze tak, a było może ich 10 oczywiscie tych bordowych czy jaki to tam kolor
tommekk
bo jak się pojawi kolor różowy- to jest druga transza nowej exp
bo jak się pojawi kolor różowy- to jest druga transza nowej exp
dobra
drapcie drapki, drapcie się po... a ja mykam i powooooo wieczorkiemnarka
drapcie drapki, drapcie się po... a ja mykam i powooooo wieczorkiemnarka
Witam Pasko
Mam pytanie...jak podsumowujesz ranking piątek w typowaniach ze jestem na miejscu 400+
Trafiłem 5/5 w tym miesiacu i 4/5...a mam takie zaszczytne ostatnie miejsce
Mam pytanie...jak podsumowujesz ranking piątek w typowaniach ze jestem na miejscu 400+
Witam Pasko
Poprzedni wpis z loginu brata
Poprzedni wpis z loginu brata
kriss22221: chodzi o to, że rankingi typujących są podawane wyłącznie na podstawie 30 ostatnich losowań.
Biorąc pod uwagę wyłącznie 30 ostatnich losowań, ponad 400 typujących miało lepsze osiągi od Ciebie, Ty miałeś jedynie 1x 3/5.
Za to pewnie masz sporo punktów w lidze typujących, która jest liczona z danego miesiąca, a wciąż mamy luty
Biorąc pod uwagę wyłącznie 30 ostatnich losowań, ponad 400 typujących miało lepsze osiągi od Ciebie, Ty miałeś jedynie 1x 3/5.
Za to pewnie masz sporo punktów w lidze typujących, która jest liczona z danego miesiąca, a wciąż mamy luty
Link z Twoimi typami piątek z ostatnich 30 dni:
http://www.multipasko.pl/typowania/kriss22221/multi-lotek/piatki/#szczegoly
http://www.multipasko.pl/typowania/kriss22221/multi-lotek/piatki/#szczegoly
Pasko...rozumiem.
Przepraszam za moje niedoinformowanie.
Po prostu myślałem ze to liczone jest w skali miesiąca a nie ilości losowań
Przepraszam za moje niedoinformowanie.
Po prostu myślałem ze to liczone jest w skali miesiąca a nie ilości losowań
legia to h u j
hehe lech wygra