Wpisy 1 416 414 – 1 416 513
26 lutego 2013 16:30 → 26 lutego 2013 18:06, 100 wpisów
sam9
jocia
czarownica
jocia
czarownica
sam 9 to o tej stronie mówiłeś: http://wizualizuj.pl/
sam9 bo pozwoliłem sobie przeczytać twój wpis do Rysia i ten link tam był
sam9 ok rozumiem
sam9 a ta strona jest pomocna w dobieraniu liczb i wygrywaniu
multi sam9
Problem w tym ,ze liczby typowane z tej stronki wchodzą wieczorem , czasem sie zdarza,ze rano
czarownica widzę że koleżanka dość nowa tu na tej stronie to życzę wysokich wygranych w przyszłości
Dziekuję i wzajemnie
czarownica,sam9 tak powiem szczerze że nie wierze w to zbytnio choć nie neguję że tak nie jest bo po prostu tego nie doświadczyłem i dlatego pytam bo chce się przekonać
Multi wiara czyni cuda a myśl jest tworcza,Ja w to wierzę doswiadczylam tego i nie chodzilo tu o pieniądze
czrownica choć ja takie "myśli podświadome" też doświadczyłem i to kilka razy i w to wierzę choć może wiesz czy to też tam można zaliczać
podświadomośc to też interesujacy temat ,czesto się odzywa we snie szkoda tylko,że nie potrafimy tego oddzielic od majakow sennych
czarownica ja bardziej na jawie jak np o czymś pomyślę nieraz to się spełni tylko warunek nie mówię tego nikomu choć wiadomo nie zawsze tak jest ale głównie mam tak jak tylko chwilkę o czym myślę to i nikomu nie powiem to wtedy to się zdarzy
trisetum
multi multi,to nas nic nie kosztuje,a taka metoda udoskonali nasz umysł
Multi to Ja tez tak mam jak sobie pomyśle ,za jakis czas tak jest ale wlasnie to jest wizualizacja widzisz efekt koncowy swoich myśli
sam 9,czarownica choć nie chce tu nikogo wystraszyć tylko tak piszę o swoich doświadczeniach z podświadomością nie jestem także żadnym jasnowidzem jestem zwykłym człowiekiem
czarownica aha już rozumiem
Mnie na pewno nie wystraszysz bo mnie interesują takie rzeczy
czarownica ale z tego co wiem to wielu ludzi tak ma i moim zdaniem to dość ciekawy temat tylko warunek trzeba umieć słuchać swoich najcichszych myśli
Tzw intuicja , ktora maja najbardziej rozwinieta kobiety , podświadomośc, jesli ktoś w to nie wierzy to nic nie da
czarownica choć przyznam że tą metodą prawie bym miał kiedyś 6/6 z plusem tylko przy ostatniej liczbie się zawahałem i to był błąd wtedy miałem tylko 5/6 bez plusa ale takie zdarzenie miałem tylko raz
Niestety jeszcze nie potrafimy ufac tak do konca naszej intuicji
czarownica no tak to prawda a szkoda
Ja widze ,że dobrze sobie radzisz z cyferkami i pamietaj ,że pierwsza myśl jest najlepsza
Wiesz nowa tu jestem i malo ludzi pisze na czacie a jesli pisze to rzadko na inne tematy , tylko cyferki, a przecież tu każdy ma jeden cel oskubać TS, ludzie powinni sobie pomagać ,cięzkie są czasy.Jednych zmaga choroba ,innych brak kasy itd.wirtuali przyjaciele tez istnieją powiem więcej są bardziej wiarygodni!
Agatka witaj
czarownica dziękuję a co do pierwszej myśli to 100% się z tobą zgadzam żebym tak robił ciągle to podejrzewam że w grach TS bym wysoko zaszedł nieraz się przekonałem jak to jest jak się nie umie słuchać siebie
czarownica i powiem że nie "przesadzam żebym coś większego wygrał jakbym słuchał"
agatka (nic nie szkodzi)
agatka
Multi to obiecaj mi ze od dziś bedziesz się sluchal intuicji i zobaczymy efekt
czarownica 1 416 446(dokładnie)
Taki przyklad o szczurach ,które maja wyjątkowy instykt,widzialam najpierw jak chmara szczurów uciekala z domu a za 5 min runęla kamienica.
czarownica z tym słuchaniem swojej intuicji to u mnie trochę słabo idzie ale przynajmniej się postaram to jedynie mogę obiecać
czarownica to prawda szczury mają takie coś
Multi u ciebie śnieg stopniał
czarownica na polach jeszcze jest a na ulicy już nie ma a u ciebie ?
Jeszcze jest mieszkam niedaleko Karpacza na ulicach już czarno
Witam ulxxa to ona
czarownica rozumiem to nie aż tak daleko choć trochę kilometrów jest ale zawsze bliżej niż np do Rzeszowa czy Lublina
witaj ulexxa
Multi fajnie się z tobą rozmawia
kobieta tak
czarownica ty też jesteś fajna cenie ludzi z którymi można fajnie rozmawiać
A ja jakoś stracilam po przeksztalceniu milość do lotto
(nie lubię chamstwa)
drapek
Ja też
slucham ciut miuzki..
http://www.youtube.com/watch?v=Bl6VqE0v0rI
http://www.youtube.com/watch?v=Bl6VqE0v0rI
czarownica chyba wiem o czym mówisz od kiedy TS testuję swoje wynalazki to jakoś mniej mu ufam choć więcej teraz wygrywam a wynalazki na myśli mam takie np brak codziennych wieczornych losowań w telewizji podniesienie ceny za zakład i jakiejś pseudo nazwy po co lotto jak mogła być stara nazwa duży lotek itd
czarownica Rembiszewski też to zauważył a co najważniejsze nawet NIK oczywiście TS odpiera zarzuty a to o czym Rembiszewski mówi i pisze NIK uważam za słuszne i prawdziwe
Torsan
torsan
Wczoraj też dziwnie wlecialy te 50-tki?
ale trzeba przyznać, popołudniu w żb posucha, nawet kesz nie idzie u jolki, a w ciągu 15min. nikt z klientów nie zagrał w lo/lo+ za więcej niż 8zł
czarownica choć nie twierdzę że nie warto grać bo warto niedużo ale systematycznie bo ja gram głównie 1 zakładem no nieraz 2 ale jak naprawdę mam jakąś kolejną alternatywę więcej nie gram
Witaj dlu
Czrownico pozwól że się odezwe!!
Te 50tki to wcale nie przypadek, nasze planety pracują teraz na wysokich obrotach i dlatego takie cyfry padły
Te 50tki to wcale nie przypadek, nasze planety pracują teraz na wysokich obrotach i dlatego takie cyfry padły
dlu
fortunata55
Fortunato tu nie trzeba pozwolenia ,żeby zabrać glos ale dzieki za uwage,tzn,ze chat żyje
czarownica choć to że ustawiane są maszyny w to nie wierzę choć nie gwarantuję
To warto...przeczytać w dziśiejszym Fakcie o zdjęciach z fotoradaru.. .
.......................................
Kto chce mieć...dobry cyfrowy aparat, to niech rozwali fotoradar. Znajdzie tam najczęściej wysokiej jakości aparat cyfrowy.. .NIKON D300.
Więcej w fakt.pl
Kto chce mieć...dobry cyfrowy aparat, to niech rozwali fotoradar. Znajdzie tam najczęściej wysokiej jakości aparat cyfrowy.. .NIKON D300.
Więcej w fakt.pl
Jak zerkniesz na te łańcuchy które wam wypisałam to można zaobserwować gdzie są nasze planety,
np wenus jest w pozycji 21,22,23,24,25 i posówa się po jednym oczku aż do 30,
np wenus jest w pozycji 21,22,23,24,25 i posówa się po jednym oczku aż do 30,
czarownica to prawda żyje i żyć musi bo warto się wymienić zdaniami (lecz bez kłótni)