Wpisy 1 415 881 – 1 415 980
26 lutego 2013 09:13 → 26 lutego 2013 11:17, 100 wpisów
mirnam61 tak niedaleko, ale tam jest taka mała wąska dróżka, za sklepem zaraz
dobra jeszcze to ii stleniam sie...
http://www.youtube.com/watch?v=Wqz5dJCDn7w
Wszystkim udanego i zarobionego od ts-a dnia zycze..pa Wam
http://www.youtube.com/watch?v=Wqz5dJCDn7w
Wszystkim udanego i zarobionego od ts-a dnia zycze..pa Wam
Ulexxa.
vektor, pieszo albo autobusem lepiej sie tam nie wybierac po kasę
MIrnam
mirnam61 to juz po ptakach z tym zestawem zwiaowcy z TS juz nie dadza tego zestawu
Max
wczoraj, w podobnym klimacie było - zakres podawany i j a k o ś wchodziły ... ...
... nie wszystkie - jasne, ale - pierwsze i ostatnie...
zobaczymy, zobaczymy
mirnam
masz tam sześć, z mojego takiego dość stałego zbioru liczb
e46
na mm - coś - z tego będę robił -
3,22,23,24,26,34,36,38,55,69
dobrego dnia
zostawiam
pooowwwwwoooooooooooooooooooo
wczoraj, w podobnym klimacie było - zakres podawany i j a k o ś wchodziły ... ...
... nie wszystkie - jasne, ale - pierwsze i ostatnie...
zobaczymy, zobaczymy
mirnam
masz tam sześć, z mojego takiego dość stałego zbioru liczb
e46
na mm - coś - z tego będę robił -
3,22,23,24,26,34,36,38,55,69
dobrego dnia
zostawiam
pooowwwwwoooooooooooooooooooo
Mam mapę Lublina i nie mogę znaleźć ul Wolinskiego . W spisie jest podany kwadrat w którym szukać a jej tam nie ma
Robalku.
Dzięki.
Dzięki.
vektor, jak kasa bez podatku, to od razu cie kieruje do kasy po wypłatę
Czas na mnie Wszystkim spokojnego dnia mnostwo pozytywnej energi i duzo usmiechu i oczywiscie trafnych typowan
aa to tak abyscie..wspinali sie po schodach(oby tees-a)
nie wolno z nich spasc
http://www.youtube.com/watch?v=w9TGj2jrJk8
zawsze w gore..wspinajmy sie..
nie wolno z nich spasc
http://www.youtube.com/watch?v=w9TGj2jrJk8
zawsze w gore..wspinajmy sie..
taaaa wyżej wleziesz-dłużej spadasz.
I hałas większy.
Nie cierpię się wspinać
I hałas większy.
Nie cierpię się wspinać
Dzień Dobry
Wpadłam na chwilę póki mogę, bo wszystko wskazuje na to, że przez jakiś czas będę się pojawiać epizodycznie, bo szykuje się pisanie na cito projektu o środki UE
Wpadłam na chwilę póki mogę, bo wszystko wskazuje na to, że przez jakiś czas będę się pojawiać epizodycznie, bo szykuje się pisanie na cito projektu o środki UE
Medea
Medea
Jak już będziesz pisać to napomknij że ja Monet już nie gnębię murzynów,segreguję śmieci,kupuję tylko proste banany ..wiec może dorzucą się do nowego ekologicznego autka?
Jak już będziesz pisać to napomknij że ja Monet już nie gnębię murzynów,segreguję śmieci,kupuję tylko proste banany ..wiec może dorzucą się do nowego ekologicznego autka?
vektor ja w robocie siedze do 16, to sie nigdzie nie udaję, na razie pa
Witam wszystkich w ten piekny słoneczny ciepły dzień zarobione 100% dziś w zdrapkach,,,wydane 1 zł wygrane 2<><>
Witam.trisetum i dla mnie to oni są zwycięzcami,Gołota 10-15 lat temu nie dałby szans Salecie,a teraz to była kpina ,a nie boks
Saleta w boksie walczył raz z gościem z 1 ligi-Mavrović,chyba 7 sekund,był dobrym kikboxerem,ale bokserem słabym
trisetum ..1 osoba tak płaci Saleta - Gołota za 40 zł w PPV CP i ipla...ja tylko oglądałem w necie na zywoo za darmoo
15hubi / cały ten cyrk był tylko dla zarobku a głównie polsat sie dorobił,sponsorzy,reklamodawcy a gdzieś tam na koncu gołota/saleta tak samo jak jest MMA
krzysio/ja te 40 zł bym wolał zjeść niz przeznaczyć na oglądanie w necie,najbardziej mnie rozwala jak polsat wydymał swoich klientów z dekoderami jak to można poczytać w necie złodzieje i tyle
kolejny samobójca odciety z paska w moim mieście przez policje
trisetum..po co mam płacić ..trzeba szukać w googlach tajemnica ootoo walka było za 30 min za duzo 40 zł ..a nie tak płaci wy tak nazywają jak komuchy polsat łakomy zarabiaja tyle kasy i moo ferary auto i 10 lasków dziewiucha na lody
i dobra juz wychodzę
prawda zabolała
co tu taka stypa
trisetium..czemu mówiłem wcześnie oglądałem na zywoo w necie ..masz oberzeć nr wpisu..
----
1 412 393. krzysio744 2013-02-24 (00:31) -----------
saleta wygrał walka gołota..
---
i dobra i poowwoo
----
1 412 393. krzysio744 2013-02-24 (00:31) -----------
saleta wygrał walka gołota..
---
i dobra i poowwoo
jakie trisetum
liczby na dzis
liczby na dzis
a reszta ?
Ja mam mini i lotto
Ja mam mini i lotto
aha
trisetum
za drogo i ogólna kiepskailość wygranych, w porównaniu do tego, co było kilka lat temu, czy tylko ew. słabe wyniki /jak się domyślam/ - teraz ?
za drogo i ogólna kiepskailość wygranych, w porównaniu do tego, co było kilka lat temu, czy tylko ew. słabe wyniki /jak się domyślam/ - teraz ?
robalniaku..dzien dobry..
hehe
22
wg.mnie pewniak na 14
wg.mnie pewniak na 14
Dla mnie, to taki swoisty system naczyń połączonych - jepnęli tu wyżej z ceną, to ludziska poszli t a m, dołożyli felerną grę -ludziska zaczęli z czegoś rezygnować, zmienili /na dużo gorsze/ zasady - ludziska zaczęli się wykruszać i jest, jak jest
s u k c e s
Aaa jeszcze - jak, to poeta powiedział "trzeba strzyc to bydło..."
s u k c e s
Aaa jeszcze - jak, to poeta powiedział "trzeba strzyc to bydło..."