Wpisy 1 415 080 – 1 415 179
25 lutego 2013 18:51 → 25 lutego 2013 20:32, 100 wpisów
Właśnie mała szansa,ale takie ćwiczenia widziałem jak byłem w zasadniczej,
Teraz wojska nie ma.. .
Sam słyszałem w radiu, że samoloty z okolic ...Wrocławia będą strzeć nieba nad ...Suwałkami. . Dziadostwo, nic więcej.. .
......................................................
Sam słyszałem w radiu, że samoloty z okolic ...Wrocławia będą strzeć nieba nad ...Suwałkami. . Dziadostwo, nic więcej.. .
......................................................
Wędrowca dziadostwo straszne,jeszcze tylko Grom,Formoza i pare innych oddziałow,ale to politycy rozwalą
no, grom, mam znajomego w gromie mówi, że to jest wojsko, tylko i wyłącznie, jak ktoś sobie tam nie poradzi to na wojnie w cięzkich warunkach oszaleje
Spokojnie panowie , nasze wojsko jest szkolone nie na taką wojne jaka może nam zagrażać , Spadnie rakieta i już nie ma o co walczyć , no może jak to polacy zawsze mają w zwyczaju o honor
Jak byłem w woju to strzelanie raz w tygodniu to była norma,a ostatnie lata poboru goście w robocie gadali ,że strzelali 1-3 przez cała służbe,jeden nawet ani razu nie strzelał,na chu..takie wojsko
amour , prawda jest taka że w obliczu stresu największe chojraki robią w gacie a najgorsze łamagi potrafią podjąć decyzje odpowiednią i zostać bohaterem , tego w jednostce nie sprawdzisz , dopiero w obliczu prawdziwego zagrożenia życia .
jackwar racja, ale on akurat jeździ na te misje a wiesz jakie oni mają misje
on mówił mi po prostu, na czym polega opanowanie i pokonywanie stresu w takich sytuacjach
Drapek.. .
Na temat pisania na czat z komorki lub smartfona mogę trochę powiedzieć.. . Miałem ponad 5 000 wpisów z owych urządzeń.. .
Był taki czas, że na multipasko można było tylko pisać z komórki, gdzie była zainstalaowna przeglądarka BOLT.
..........................................
Na temat pisania na czat z komorki lub smartfona mogę trochę powiedzieć.. . Miałem ponad 5 000 wpisów z owych urządzeń.. .
Był taki czas, że na multipasko można było tylko pisać z komórki, gdzie była zainstalaowna przeglądarka BOLT.
..........................................
ale wiesz, wiadomo, że jak była by walka 5 żołnierzy na 100 to jest nie wojna a rzeź
15hubi , ja strzelałem kilkanaście razy przez 2 lata ale broń miałem swoją prawie codziennie jako leworęczny potrafiłem w ciągu sekundy odbezpieczyć przeładować i oddać strzał z kałacha tego praworęczni nie potrafili
Kałach to super niezawodna giwera,kiedyś przewróciłem się w bagno cały kałach był pod wodą-mułem,a i tak skubany strzelił
Ach lubię te gatki o broni i woju,ale teraz spadam sprawdzić wyniki bo już czas
Może być tak.. .
Będzie siedziało wojsko polskie przy ognisku i grzało zmarżnięte pazury, nadleci bezzałogowy samolot i walnie rakietą.. .
................................................
Będzie siedziało wojsko polskie przy ognisku i grzało zmarżnięte pazury, nadleci bezzałogowy samolot i walnie rakietą.. .
................................................
cześć jackwar
Wędrowca , ja podejrzewam inny scenariusz
ruskie wyślą rakiete z głowicą a później przeproszą
ruskie wyślą rakiete z głowicą a później przeproszą
Ta a Donek powie narodzie nie denerwuj się ,sprzątaczka nie chcący guzik nacisneła,przecież przyjaciel Wołodia nie kłamie
To był...żart, ale jak zobaczyłem wojsko, które jechało na poligon samochodami z lat....60, to stwierdziłem, że nikt nas nie obroni.. .
...........................................
...........................................
A mnie rozwaliło jak zobaczyłem zamiast wartownika -żołnierza,ochroniarzy z agencji,parodia wojsko,które samo nie potrafi sie ochronić.
Drapek.. .
Zaraz zrobię wpis kontrolny z komórki na czat.. .
...................................
Zaraz zrobię wpis kontrolny z komórki na czat.. .
...................................
Wpis testowy z komórki. Sprawdzam, czy są polskie znaki. A,ą... C,ć.. .
hej
Achtung:
W Niemczech nie było głównej wygranej,i jest... 13 o0o o0o Euro w kumulacji.. .
........................................
W Niemczech nie było głównej wygranej,i jest... 13 o0o o0o Euro w kumulacji.. .
........................................
Przemek.. .
.....................
.....................
wczoraj 2zł wygrałem tylko
dziś dalej wysłałem a jutro chyba nieeee
i po proszę takie 11,12,13,14,15,
16,25,26,42,46
16,25,26,42,46
Niemcom z dobrobytu przewraca się we łbach.. .
W Altenberg odbyły się mistrzostwa świata w zjeżdzaniu ...topless na saneczkach.. . Panie były ubrane w kaski, majtki i buty.. .
Więcej: fakt.pl
.............................
W Altenberg odbyły się mistrzostwa świata w zjeżdzaniu ...topless na saneczkach.. . Panie były ubrane w kaski, majtki i buty.. .
Więcej: fakt.pl
.............................
Amour.. .
Zdjęć zbereżnych w gazecie nie ma, ale na niektóre panie warto...popatrzeć.. .
......................................
Zdjęć zbereżnych w gazecie nie ma, ale na niektóre panie warto...popatrzeć.. .
......................................
Sam.. .
..................
..................
znajoma dostawala juz wiele pism..ale jakos nic nie robila w kierunku tym..
przemek, sa tylko dwa warunki sukcesu w grach liczbowych: cierpliwosc i zasobny portfel i co ma byc, to bedzie
ulexxa, z punktu widzienia prawa mogę Ci powiedzieć, że jeśli jest wezwanie do prokuratury czy też na policję, musi się wtedy już stawić, nie pełnomocnik, nie nikt z rodziny, nie on przez karteczkę, hehe tylko osobiście i wtedy sąd wyda wyrok, bo to jest ścigane z KK i ustawy o powrzechnym obowiązku obrony RP
Amorku..ja to sie na wojskowosci nie znam..ale zalamala sie kobicinka..ehh az zal serducho sciska..ona sama nie wie co robic..poradzilam aby poszla do wojskowosci i powiedziala jak jest..hmm coz moge wiecej
ulexxa , jak znajoma odbierała pisma do niego to go wpakowała tylko w kłopoty , powinna albo je odsyłać że adresat nie mieszka lub odpisać że odebrała za niego ale nie może mu przekazać gdyż przebywa za granicą a nie zna adresu . Tak to chłopak mógł już dostać wyrok za uchylanie się od obowiązku stawienia się na komisję wojskową !!!!!!!
Amour.. .
Nie strasz ludzi.. . Jak syn mojego znajomego uciekł przed wojskiem do Ameryki, to do Polski ...NIGDY nie przyjeżdzał.. .
.....................................................
Nie strasz ludzi.. . Jak syn mojego znajomego uciekł przed wojskiem do Ameryki, to do Polski ...NIGDY nie przyjeżdzał.. .
.....................................................
jackwar o tym mówię,
ulexxa niech ona lepiej idzie do prokuratury i się dowie co i jak
ulexxa niech ona lepiej idzie do prokuratury i się dowie co i jak
ulexxa, tak, bo jak była policja to sprawa jest już w prokuraturze
teraz policje wspolpracuja ze soba..moga chyba zrobic wszystko..aj nie wiem az strach myslec..
Wędrowca bo nie wrócił a ten może wróci i wtedy na lotnisku może mieć niespodzianke , wyrok uprawomocniony i nie ma odwołania , swoją drogą jak by miał sprawę to powinne być wezwania . Wyroku nie przesyłają do domu .
Użytkownik zorro88 dodał nowy komentarz w temacie:
Po 277 losowaniach padła główna wygrana Multi Multi !
Po 277 losowaniach padła główna wygrana Multi Multi !
ona może iść i powiedzieć, że nie wie gdzie jest syn itd, ale nie wiem co postanowi sąd, czy prokurator, najpierw może też spróbować do odpowiedniego WKU
http://sport.wp.pl/kat,32304,title,Pogon-straci-herb-i-prawa-do-nazwy,wid,15363450,wiadomosc.html
mrowka
o śtyrnastej nawet nieźle to wygladało - pani prowadząca miała ładną sukieneczkę, nawet zgrabne - od dołu filmowane nogi, gustowny wisioreczek, tudzież aplikację, i dość długo zamiast losować cośtamcośtam mówiła
no - niektóre typy tak mają
o śtyrnastej nawet nieźle to wygladało - pani prowadząca miała ładną sukieneczkę, nawet zgrabne - od dołu filmowane nogi, gustowny wisioreczek, tudzież aplikację, i dość długo zamiast losować cośtamcośtam mówiła
no - niektóre typy tak mają
Amorku..to jest kobicinka zachukana..podnosze ja na duchu jak moge..czasami mam jej za duzo przez to..ehh mam swoich klopotow bardzo..ale coz oddaje swe jak moge..ale juz sil brak mnie..
Amorku..dosc juz tych smutnych wiesci..mozesz mi cos uspokajajacego z miuzki..zapodac....tak ladnie sie do Ciebie usmiecham..
ulexxa, dokładnie, nie znam sprawy, więc nie powiem nic więcej, ale pewnie chodzi o unikanie wezwania na rejestrację, a w którym roku wyjechał o ile miał wtedy lat?
jako były zawodnik
życzę wszystkim sportowcom
najlepszych wyników
jestem pozbawiony uczucia zazdrości w sporcie, w wynikach
życzę wszystkim sportowcom
najlepszych wyników
jestem pozbawiony uczucia zazdrości w sporcie, w wynikach
http://sport.wp.pl/kat,32242,title,ME-w-biathlonie-zloty-medal-Moniki-Hojnisz,wid,15363110,wiadomosc.html
brawo Moniaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!
brawo Moniaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!
Amorku..na chwilke wrzucilam Tobie moj usmiech na profil..dzieki za miuz..juz wlaczam ii slucham..
Ustawa o tym głupim poborze do wojska pochodzi z...21 listopada 1967 roku.. .
....................................................
Jest tam artykuł, jak osoba nie zgłosi się na komisję, to policja ma obowiązek zaciągnąć tam nieszczęśnika ...SIŁĄ.. .
----------------------------------------
Barany. Opierają się na ustawie wydanej za czasów durnego Gomółki.
.................................................
....................................................
Jest tam artykuł, jak osoba nie zgłosi się na komisję, to policja ma obowiązek zaciągnąć tam nieszczęśnika ...SIŁĄ.. .
----------------------------------------
Barany. Opierają się na ustawie wydanej za czasów durnego Gomółki.
.................................................