Wpisy 1 415 066 – 1 415 165
25 lutego 2013 18:41 → 25 lutego 2013 20:21, 100 wpisów
Czytając powyższe komentarze, wszyscy macie rację, obowiązkowi rejestracji podlega każdy bez względu na nic, ustalają kategorię i narazie
amour chyba że jego umiejętności są wojsku przydatne to go biorą w kamasze na szkolenia Na takie szkolenia są też powoływane kobiety np: pielęgniarki
z kalendarza świąt nietypowych
komu składać gratulację z okazji święta ?
22 lutego
komu składać gratulację z okazji święta ?
22 lutego
jackwar serio? hehe oni przeważnie dają przydziały ludziom z serio potrzebnymi kwalifikacjami, widocznie masz takie
mam zawód elektryk i taki mam przydział W woju też byłem elektryk elektrowni polowych szkoda że nie jądrowych
A ja bym poszedł na szkolenie rezerwy,żeby się spotkać z kumplami
Właśnie mała szansa,ale takie ćwiczenia widziałem jak byłem w zasadniczej,
Teraz wojska nie ma.. .
Sam słyszałem w radiu, że samoloty z okolic ...Wrocławia będą strzeć nieba nad ...Suwałkami. . Dziadostwo, nic więcej.. .
......................................................
Sam słyszałem w radiu, że samoloty z okolic ...Wrocławia będą strzeć nieba nad ...Suwałkami. . Dziadostwo, nic więcej.. .
......................................................
Wędrowca dziadostwo straszne,jeszcze tylko Grom,Formoza i pare innych oddziałow,ale to politycy rozwalą
no, grom, mam znajomego w gromie mówi, że to jest wojsko, tylko i wyłącznie, jak ktoś sobie tam nie poradzi to na wojnie w cięzkich warunkach oszaleje
Spokojnie panowie , nasze wojsko jest szkolone nie na taką wojne jaka może nam zagrażać , Spadnie rakieta i już nie ma o co walczyć , no może jak to polacy zawsze mają w zwyczaju o honor
Jak byłem w woju to strzelanie raz w tygodniu to była norma,a ostatnie lata poboru goście w robocie gadali ,że strzelali 1-3 przez cała służbe,jeden nawet ani razu nie strzelał,na chu..takie wojsko
amour , prawda jest taka że w obliczu stresu największe chojraki robią w gacie a najgorsze łamagi potrafią podjąć decyzje odpowiednią i zostać bohaterem , tego w jednostce nie sprawdzisz , dopiero w obliczu prawdziwego zagrożenia życia .
jackwar racja, ale on akurat jeździ na te misje a wiesz jakie oni mają misje
on mówił mi po prostu, na czym polega opanowanie i pokonywanie stresu w takich sytuacjach
Drapek.. .
Na temat pisania na czat z komorki lub smartfona mogę trochę powiedzieć.. . Miałem ponad 5 000 wpisów z owych urządzeń.. .
Był taki czas, że na multipasko można było tylko pisać z komórki, gdzie była zainstalaowna przeglądarka BOLT.
..........................................
Na temat pisania na czat z komorki lub smartfona mogę trochę powiedzieć.. . Miałem ponad 5 000 wpisów z owych urządzeń.. .
Był taki czas, że na multipasko można było tylko pisać z komórki, gdzie była zainstalaowna przeglądarka BOLT.
..........................................
ale wiesz, wiadomo, że jak była by walka 5 żołnierzy na 100 to jest nie wojna a rzeź
15hubi , ja strzelałem kilkanaście razy przez 2 lata ale broń miałem swoją prawie codziennie jako leworęczny potrafiłem w ciągu sekundy odbezpieczyć przeładować i oddać strzał z kałacha tego praworęczni nie potrafili
Kałach to super niezawodna giwera,kiedyś przewróciłem się w bagno cały kałach był pod wodą-mułem,a i tak skubany strzelił
Ach lubię te gatki o broni i woju,ale teraz spadam sprawdzić wyniki bo już czas
Może być tak.. .
Będzie siedziało wojsko polskie przy ognisku i grzało zmarżnięte pazury, nadleci bezzałogowy samolot i walnie rakietą.. .
................................................
Będzie siedziało wojsko polskie przy ognisku i grzało zmarżnięte pazury, nadleci bezzałogowy samolot i walnie rakietą.. .
................................................
cześć jackwar
Wędrowca , ja podejrzewam inny scenariusz
ruskie wyślą rakiete z głowicą a później przeproszą
ruskie wyślą rakiete z głowicą a później przeproszą
Ta a Donek powie narodzie nie denerwuj się ,sprzątaczka nie chcący guzik nacisneła,przecież przyjaciel Wołodia nie kłamie
To był...żart, ale jak zobaczyłem wojsko, które jechało na poligon samochodami z lat....60, to stwierdziłem, że nikt nas nie obroni.. .
...........................................
...........................................
A mnie rozwaliło jak zobaczyłem zamiast wartownika -żołnierza,ochroniarzy z agencji,parodia wojsko,które samo nie potrafi sie ochronić.
Drapek.. .
Zaraz zrobię wpis kontrolny z komórki na czat.. .
...................................
Zaraz zrobię wpis kontrolny z komórki na czat.. .
...................................
Wpis testowy z komórki. Sprawdzam, czy są polskie znaki. A,ą... C,ć.. .
hej
Achtung:
W Niemczech nie było głównej wygranej,i jest... 13 o0o o0o Euro w kumulacji.. .
........................................
W Niemczech nie było głównej wygranej,i jest... 13 o0o o0o Euro w kumulacji.. .
........................................
Przemek.. .
.....................
.....................
wczoraj 2zł wygrałem tylko
dziś dalej wysłałem a jutro chyba nieeee
i po proszę takie 11,12,13,14,15,
16,25,26,42,46
16,25,26,42,46
Niemcom z dobrobytu przewraca się we łbach.. .
W Altenberg odbyły się mistrzostwa świata w zjeżdzaniu ...topless na saneczkach.. . Panie były ubrane w kaski, majtki i buty.. .
Więcej: fakt.pl
.............................
W Altenberg odbyły się mistrzostwa świata w zjeżdzaniu ...topless na saneczkach.. . Panie były ubrane w kaski, majtki i buty.. .
Więcej: fakt.pl
.............................
Amour.. .
Zdjęć zbereżnych w gazecie nie ma, ale na niektóre panie warto...popatrzeć.. .
......................................
Zdjęć zbereżnych w gazecie nie ma, ale na niektóre panie warto...popatrzeć.. .
......................................
Sam.. .
..................
..................
znajoma dostawala juz wiele pism..ale jakos nic nie robila w kierunku tym..
przemek, sa tylko dwa warunki sukcesu w grach liczbowych: cierpliwosc i zasobny portfel i co ma byc, to bedzie
ulexxa, z punktu widzienia prawa mogę Ci powiedzieć, że jeśli jest wezwanie do prokuratury czy też na policję, musi się wtedy już stawić, nie pełnomocnik, nie nikt z rodziny, nie on przez karteczkę, hehe tylko osobiście i wtedy sąd wyda wyrok, bo to jest ścigane z KK i ustawy o powrzechnym obowiązku obrony RP
Amorku..ja to sie na wojskowosci nie znam..ale zalamala sie kobicinka..ehh az zal serducho sciska..ona sama nie wie co robic..poradzilam aby poszla do wojskowosci i powiedziala jak jest..hmm coz moge wiecej
ulexxa , jak znajoma odbierała pisma do niego to go wpakowała tylko w kłopoty , powinna albo je odsyłać że adresat nie mieszka lub odpisać że odebrała za niego ale nie może mu przekazać gdyż przebywa za granicą a nie zna adresu . Tak to chłopak mógł już dostać wyrok za uchylanie się od obowiązku stawienia się na komisję wojskową !!!!!!!
Amour.. .
Nie strasz ludzi.. . Jak syn mojego znajomego uciekł przed wojskiem do Ameryki, to do Polski ...NIGDY nie przyjeżdzał.. .
.....................................................
Nie strasz ludzi.. . Jak syn mojego znajomego uciekł przed wojskiem do Ameryki, to do Polski ...NIGDY nie przyjeżdzał.. .
.....................................................
jackwar o tym mówię,
ulexxa niech ona lepiej idzie do prokuratury i się dowie co i jak
ulexxa niech ona lepiej idzie do prokuratury i się dowie co i jak
ulexxa, tak, bo jak była policja to sprawa jest już w prokuraturze
teraz policje wspolpracuja ze soba..moga chyba zrobic wszystko..aj nie wiem az strach myslec..
Wędrowca bo nie wrócił a ten może wróci i wtedy na lotnisku może mieć niespodzianke , wyrok uprawomocniony i nie ma odwołania , swoją drogą jak by miał sprawę to powinne być wezwania . Wyroku nie przesyłają do domu .
Użytkownik zorro88 dodał nowy komentarz w temacie:
Po 277 losowaniach padła główna wygrana Multi Multi !
Po 277 losowaniach padła główna wygrana Multi Multi !
ona może iść i powiedzieć, że nie wie gdzie jest syn itd, ale nie wiem co postanowi sąd, czy prokurator, najpierw może też spróbować do odpowiedniego WKU
http://sport.wp.pl/kat,32304,title,Pogon-straci-herb-i-prawa-do-nazwy,wid,15363450,wiadomosc.html
mrowka
o śtyrnastej nawet nieźle to wygladało - pani prowadząca miała ładną sukieneczkę, nawet zgrabne - od dołu filmowane nogi, gustowny wisioreczek, tudzież aplikację, i dość długo zamiast losować cośtamcośtam mówiła
no - niektóre typy tak mają
o śtyrnastej nawet nieźle to wygladało - pani prowadząca miała ładną sukieneczkę, nawet zgrabne - od dołu filmowane nogi, gustowny wisioreczek, tudzież aplikację, i dość długo zamiast losować cośtamcośtam mówiła
no - niektóre typy tak mają