Wpisy 1 414 780 – 1 414 879
25 lutego 2013 14:22 → 25 lutego 2013 15:30, 100 wpisów
Robalku dzięki...to moja niezawodna 8/8 z profilu
nie miałam pomysłu dzisiaj
Lila..to sie bardzo cieszę
nie miałam pomysłu dzisiaj
Lila..to sie bardzo cieszę
jociu, moze pare zakladow wysle, ale dopoki bonus jest niski raczej nie gram regularnie
'zdt' - najdłużej oczekiwana 3/3
wczoraj o 14-ej było to - 21,34,58
dziś 55,69,77
teraz, po wylosowaniu się powyższej, od 811 losowań - 22,24,62
wczoraj o 14-ej było to - 21,34,58
dziś 55,69,77
teraz, po wylosowaniu się powyższej, od 811 losowań - 22,24,62
unhappy moze sie podzielisz cyferką lub liczbą , to jocia będzie happy
unhappy
a inna 'szkoła' gra na 'gorące' -
- "zdarzenie, które miało miejsce może, powinno się powtórzyć..."
a inna 'szkoła' gra na 'gorące' -
- "zdarzenie, które miało miejsce może, powinno się powtórzyć..."
A ja robię misz-masz - trochę tego, trochę tamtego i 'z czapki'
jociu, naprawde nie mam pomyslu... nawet gdy typuje i wysylam, musze czekac godzine az pasko udostepni plik z wynikami
ale moze cos z tych: 7,11,12,36?
ale moze cos z tych: 7,11,12,36?
jocia
ok, może być, ale - możesz też zastosować metodę "z sufitu"
ok, może być, ale - możesz też zastosować metodę "z sufitu"
można liczyć krople - na jakiś odcinek czasu, na powierzchnię...
weź sprawy w swoje ręce, wskazana ...
weź sprawy w swoje ręce, wskazana ...
Dopisano wygrane multi multi
robal, patrzac na te 'kominy', ktore ts ostatnio stawia na mapie, dochodze do wniosku, ze ta szkola moze miec racje... przynajmniej przy mniejszej liczbie skreslen
unhappy
cóż - przy mniejszej liczbie skreśleń każda metoda - będzie wydawać się lepsza - prawda ?
cóż - przy mniejszej liczbie skreśleń każda metoda - będzie wydawać się lepsza - prawda ?
9,14,72,74... 3x z rzedu 4/4... co najmniej raz lub dwa mozna bylo zaryzykowac
ok, ok, ale widzisz - widzisz, .t.o. - takie 'zdarzenia' tylko dlatego, że trafiły się trzeci raz - a czy teraz coś powtórzysz ? z jakiegoś " podwójne wylotu" ? PopaCZmy - czy się powtórzy i ile...
znalezione w necie :
>> Jeśli uważasz że poprzednie losowania np. LOTTO mają jakikolwiek, choćby znikomy wpływ na wyniki następnego losowania , to znaczy że wierzysz w krasnoludki i możesz przejść na inne strony gdzie autorzy specjalizują się we wciskaniu kitu oferując tzw.
znalezione w necie :
>> Jeśli uważasz że poprzednie losowania np. LOTTO mają jakikolwiek, choćby znikomy wpływ na wyniki następnego losowania , to znaczy że wierzysz w krasnoludki i możesz przejść na inne strony gdzie autorzy specjalizują się we wciskaniu kitu oferując tzw.
robal, ja typuje wylacznie 10, wiec prawde mowiac nigdy nie patrzylem na wyniki pod katem innej liczby skreslen... mam na biezaco dane o najczestszych 2/2, 3/3 itd., bo je sobie generuje, ale nigdy ich nie analizuje...
nie dziele sie tez z wami moimi typami, bo ja typuje cale dziesiatki i cale dziesiatki odrzucam lub akceptuje... nie odrzucam ani nie wybieram pojedynczych liczb
nie dziele sie tez z wami moimi typami, bo ja typuje cale dziesiatki i cale dziesiatki odrzucam lub akceptuje... nie odrzucam ani nie wybieram pojedynczych liczb
... tzw. "cud" programy do analizy i przewidywania losowań ./.../<<
koniec cytatu
bez urazy - to nic osobistego, nie do końca się zgadzam., czasem w jakiś sposób sam stosuję zdt - najdłużej oczekiwane
koniec cytatu
bez urazy - to nic osobistego, nie do końca się zgadzam., czasem w jakiś sposób sam stosuję zdt - najdłużej oczekiwane
robalku (jak cie ladnie okreslaja dziewczyny )... nie ma podstaw, by zakladac, ze losowania sa zalezne, to fakt...
ale ja wychodze z troche innego zalozenia... troche odwracam problem... mam skads wziac 10 liczb na pukon... moge je wylosowac albo wytypowac wg pewnych regul sobie znanych... jesli te moje typy daja lepsze wyniki niz zestawy czysto losowe, to sie ich trzymam i nie zastanawiam, dlaczego dzialaja... taki black box
a gdy w koncu ustrzele glowna, przyjmuje to ze stoickim spokojem, nie zastanawiajac sie dlaczego wpadla mi w rece, ani nie liczac na wiecej
ale ja wychodze z troche innego zalozenia... troche odwracam problem... mam skads wziac 10 liczb na pukon... moge je wylosowac albo wytypowac wg pewnych regul sobie znanych... jesli te moje typy daja lepsze wyniki niz zestawy czysto losowe, to sie ich trzymam i nie zastanawiam, dlaczego dzialaja... taki black box
a gdy w koncu ustrzele glowna, przyjmuje to ze stoickim spokojem, nie zastanawiajac sie dlaczego wpadla mi w rece, ani nie liczac na wiecej
Pasko > ta " Liga typujących " jest zakłamana, bo nie ma ligi w której jeden klub wystawiałby kilka drużyn do rozgrywek.
unhappy
cóż widzę, że to to coś, skoro działają, a ponieważ to c o ś niekoniecznie powinni zobaczyć obserwatorzy z teesa - a, że oglądają tą stronę, to przecież już wiemy - jasne po prostu - nie pisz, o tych regułach i black box'ie i jak, kiedy - to przyjmij ze stoickim spokojem
A kol. pan Admin Pasko - może kiedyś zorganizuje tu jakieś pw, na tego typu wymiany uwag, czy @, czy inne
kłótnie kłótnie
cóż widzę, że to to coś, skoro działają, a ponieważ to c o ś niekoniecznie powinni zobaczyć obserwatorzy z teesa - a, że oglądają tą stronę, to przecież już wiemy - jasne po prostu - nie pisz, o tych regułach i black box'ie i jak, kiedy - to przyjmij ze stoickim spokojem
A kol. pan Admin Pasko - może kiedyś zorganizuje tu jakieś pw, na tego typu wymiany uwag, czy @, czy inne
kłótnie kłótnie
mirnam, ja przestalem typowac m.in. dlatego, ze nie zamierzam sie scigac z posiadaczami 8 nickow
nic w mm nie ugrałem, ale niebieskie kesze się u mnie pojawiły i 5zł mam
mirek daj 2,12,42- ukradłem z jakiegoś forum
mirek daj 2,12,42- ukradłem z jakiegoś forum
jesli ktos ma 8 nickow, 7/10 powinien trzaskac tak czesto jak jednonickowiec 6/10...
drapek ja dzisiaj 6zł w krzyż. Ja mam wysłane rano więc nic już nie dodam.
unhappy
jeśli tylko do typowania i naprawdę czujesz taką potrzebę, konieczność, wenę , i sądzisz, że to Ci coś da - ponumeruj, żeby nie było wątpliwości i
poooowwwwwwooooo
tylko, jeszcze Ci to powiem -
w razie nie wysłania - naprawdę - może głowa rozboleć
jeśli tylko do typowania i naprawdę czujesz taką potrzebę, konieczność, wenę , i sądzisz, że to Ci coś da - ponumeruj, żeby nie było wątpliwości i
poooowwwwwwooooo
tylko, jeszcze Ci to powiem -
w razie nie wysłania - naprawdę - może głowa rozboleć
> a czym się kierujesz typując 'całe dziesiątki' ?
jak najwieksza prostota robalku... i minimalizacja nakladow... tak kasy, jak czasu
jak najwieksza prostota robalku... i minimalizacja nakladow... tak kasy, jak czasu
unhappy popieram Cię ja też tylko do końca lutego jeszcze typuje i daje spokój z tym
No i po raz kolejny przegapiłam losowanie jak to w pracy
Gratulacje dla wygranych i pocieszenie dla przegranych, że ich czas nadejdzie
Gratulacje dla wygranych i pocieszenie dla przegranych, że ich czas nadejdzie
A swoją droga to nie wiem jaką satysfakcję można mieć z takiego typowania pod kilkoma nickami
robal, dlatego NIE typuje, gdy nie chce wyslac... w ogole nie odpalam skryptow i nie sciagam wynikow...
w grudniu wytypowalem 10 i wpisalem ja na dwa pukony... jeden z 'ptaszkiem' na jedno losowanie, drugi na dwa... nie moglem sie zdecydowac... zostalo 10 minut do losowania, zobaczylem, ze jest mroz i w ogole nie wyslalem... na szczescie trafilem tylko 7/10... wieczorem wyslalem inny zestaw i na otarcie lez mialem 6/10
w grudniu wytypowalem 10 i wpisalem ja na dwa pukony... jeden z 'ptaszkiem' na jedno losowanie, drugi na dwa... nie moglem sie zdecydowac... zostalo 10 minut do losowania, zobaczylem, ze jest mroz i w ogole nie wyslalem... na szczescie trafilem tylko 7/10... wieczorem wyslalem inny zestaw i na otarcie lez mialem 6/10
witam wszystkich na chwilkę
medea76
mirnam61
ulala
unhappy i tym co ich nie widac dzien dobry
medea76
mirnam61
ulala
unhappy i tym co ich nie widac dzien dobry
medea . ja kozioroźec czy jutro mam szansę na wygraną bo mam imieniny i chce sobie sprawia jakiś prezent
mirnam
unhappy
no dokładnie - na szczęście ...
a przy okazji
Ania70
i znikam
unhappy
no dokładnie - na szczęście ...
a przy okazji
Ania70
i znikam
Dzień dobry wszystkim 5/8,3/5,od wczoraj nie mogę odebrać wygranej 5/5,skandal
Trafiło się 3/3.
mirnam i wszystkiego najlepszego z okazji imienin
Jutro księżyc w znaku Panny więć Koziorożce do boju
Jutro księżyc w znaku Panny więć Koziorożce do boju
każą przyjść we wtorek i to pod wieczór
tczewianka
nie pisz tego głośno
bo limity do opodatkowania i odbioru w kwaterze zmienią
e46
na jakich ?
nie pisz tego głośno
bo limity do opodatkowania i odbioru w kwaterze zmienią
e46
na jakich ?
tczebianka, bo zb trzymaja kase dla ts-a... u mnie wyzszych wygranych po niedzieli tez nie wyplacaja
nie ,no po taką kasę to nie warto jechać do Gdańska,poczekam.Tylko dziwnie nosi się ten kupon ze soba
dziękuję,dobrze,że chociaż za 3/3 wypłacili
Robal nawet nie wiem czy jakiś cpn ma u nas lotka
kurcze właśnie sprawdziłam kupon,którego zapomniałam dziś wysłać,byłoby 5/6
Robal.
Jedną zmieniłam,na taką którą Ty nie chciałeś dać.
Jedną zmieniłam,na taką którą Ty nie chciałeś dać.
tczewianka ja jak miałem 560 zł do odebrania to w Centrum mi z kasy sklepowej wypłacili bo za kupony tyle nie uzbierali
Unhappy.
Dzięki.Będzie na jutrzejsze mini.
Ulala.Dzięki.
Dzięki.Będzie na jutrzejsze mini.
Ulala.Dzięki.
Trisetum. Nie.Sama kreśliłam.
czy Wy też tak macie?pół szuflady kuponów do różnych gier lotto
Trisetum
Ściślej mówiąc-Podpatrzyłam.
Ściślej mówiąc-Podpatrzyłam.
przeważająca większość do multi
tczewianka... cos kolo tego moze troche mniej... ale za to mam wszystkie puste... chyba zadnego nie wyrzucilem tym z 2010 juz zeszla czesciowo farba
idę studiować mapki.powodzenia wszystkim
Robalku.
66
66