Wpisy 1 414 714 – 1 414 813
25 lutego 2013 13:59 → 25 lutego 2013 14:51, 100 wpisów
mrowka jesteś ?
bardzo dobrze wygląda, ładna sukieneczka, zgrabne od dołu filmowane nogi, gustowny wisioreczek... długo coś gada, no ale za to płacą
bardzo dobrze wygląda, ładna sukieneczka, zgrabne od dołu filmowane nogi, gustowny wisioreczek... długo coś gada, no ale za to płacą
http://www.youtube.com/watch?v=fl_swnrhmRY
Robalciu..hmm chyba jej nie ma..ale ja jestem..
Użytkownik multipasko dopisał wyniki multi multi
18,21,23,24,31,33,45,49,53,55,58,62,65,66,68,72,73,74,77,79
Plusem jest liczba: 45
18,21,23,24,31,33,45,49,53,55,58,62,65,66,68,72,73,74,77,79
Plusem jest liczba: 45
Użytkownik Piernik trafił 5/5 w typowaniu Multi Multi
1 marca rozbijam świnke i licze ile w niej jest za odkładanie kasy co by miała iść na MM
a kto prowadsził?
Bo ja to już wolę nie oglądać bo jeszcze mnie się znowu coś wymsknie..
Bo ja to już wolę nie oglądać bo jeszcze mnie się znowu coś wymsknie..
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13455741,Polscy_duchowni__hitem__eksportowym__Kierunek__Irlandia_.html
lila
a to lańsko, to do którego wersu mojego wpisu ?
Aaa za nieobecność ? - w bębnie widziałem {hahaha}}
MOnet
A pisałem - gwarantowane, pewniaki, procenta chciałem ?
Joker ? cóż
22, albo 36 - nie widzę inaczej, ale - też bez procenta
a to lańsko, to do którego wersu mojego wpisu ?
Aaa za nieobecność ? - w bębnie widziałem {hahaha}}
MOnet
A pisałem - gwarantowane, pewniaki, procenta chciałem ?
Joker ? cóż
22, albo 36 - nie widzę inaczej, ale - też bez procenta
Lila witaj kiedy zapodasz na nie
Kurcze, dlaczego jeszcze nie ma bana na forum
Kurcze, dlaczego jeszcze nie ma bana na forum
Robalku dzięki...to moja niezawodna 8/8 z profilu
nie miałam pomysłu dzisiaj
Lila..to sie bardzo cieszę
nie miałam pomysłu dzisiaj
Lila..to sie bardzo cieszę
jociu, moze pare zakladow wysle, ale dopoki bonus jest niski raczej nie gram regularnie
'zdt' - najdłużej oczekiwana 3/3
wczoraj o 14-ej było to - 21,34,58
dziś 55,69,77
teraz, po wylosowaniu się powyższej, od 811 losowań - 22,24,62
wczoraj o 14-ej było to - 21,34,58
dziś 55,69,77
teraz, po wylosowaniu się powyższej, od 811 losowań - 22,24,62
unhappy moze sie podzielisz cyferką lub liczbą , to jocia będzie happy
unhappy
a inna 'szkoła' gra na 'gorące' -
- "zdarzenie, które miało miejsce może, powinno się powtórzyć..."
a inna 'szkoła' gra na 'gorące' -
- "zdarzenie, które miało miejsce może, powinno się powtórzyć..."
A ja robię misz-masz - trochę tego, trochę tamtego i 'z czapki'
jociu, naprawde nie mam pomyslu... nawet gdy typuje i wysylam, musze czekac godzine az pasko udostepni plik z wynikami
ale moze cos z tych: 7,11,12,36?
ale moze cos z tych: 7,11,12,36?
jocia
ok, może być, ale - możesz też zastosować metodę "z sufitu"
ok, może być, ale - możesz też zastosować metodę "z sufitu"
można liczyć krople - na jakiś odcinek czasu, na powierzchnię...
weź sprawy w swoje ręce, wskazana ...
weź sprawy w swoje ręce, wskazana ...
Dopisano wygrane multi multi
robal, patrzac na te 'kominy', ktore ts ostatnio stawia na mapie, dochodze do wniosku, ze ta szkola moze miec racje... przynajmniej przy mniejszej liczbie skreslen
unhappy
cóż - przy mniejszej liczbie skreśleń każda metoda - będzie wydawać się lepsza - prawda ?
cóż - przy mniejszej liczbie skreśleń każda metoda - będzie wydawać się lepsza - prawda ?
9,14,72,74... 3x z rzedu 4/4... co najmniej raz lub dwa mozna bylo zaryzykowac
ok, ok, ale widzisz - widzisz, .t.o. - takie 'zdarzenia' tylko dlatego, że trafiły się trzeci raz - a czy teraz coś powtórzysz ? z jakiegoś " podwójne wylotu" ? PopaCZmy - czy się powtórzy i ile...
znalezione w necie :
>> Jeśli uważasz że poprzednie losowania np. LOTTO mają jakikolwiek, choćby znikomy wpływ na wyniki następnego losowania , to znaczy że wierzysz w krasnoludki i możesz przejść na inne strony gdzie autorzy specjalizują się we wciskaniu kitu oferując tzw.
znalezione w necie :
>> Jeśli uważasz że poprzednie losowania np. LOTTO mają jakikolwiek, choćby znikomy wpływ na wyniki następnego losowania , to znaczy że wierzysz w krasnoludki i możesz przejść na inne strony gdzie autorzy specjalizują się we wciskaniu kitu oferując tzw.
robal, ja typuje wylacznie 10, wiec prawde mowiac nigdy nie patrzylem na wyniki pod katem innej liczby skreslen... mam na biezaco dane o najczestszych 2/2, 3/3 itd., bo je sobie generuje, ale nigdy ich nie analizuje...
nie dziele sie tez z wami moimi typami, bo ja typuje cale dziesiatki i cale dziesiatki odrzucam lub akceptuje... nie odrzucam ani nie wybieram pojedynczych liczb
nie dziele sie tez z wami moimi typami, bo ja typuje cale dziesiatki i cale dziesiatki odrzucam lub akceptuje... nie odrzucam ani nie wybieram pojedynczych liczb
... tzw. "cud" programy do analizy i przewidywania losowań ./.../<<
koniec cytatu
bez urazy - to nic osobistego, nie do końca się zgadzam., czasem w jakiś sposób sam stosuję zdt - najdłużej oczekiwane
koniec cytatu
bez urazy - to nic osobistego, nie do końca się zgadzam., czasem w jakiś sposób sam stosuję zdt - najdłużej oczekiwane
robalku (jak cie ladnie okreslaja dziewczyny )... nie ma podstaw, by zakladac, ze losowania sa zalezne, to fakt...
ale ja wychodze z troche innego zalozenia... troche odwracam problem... mam skads wziac 10 liczb na pukon... moge je wylosowac albo wytypowac wg pewnych regul sobie znanych... jesli te moje typy daja lepsze wyniki niz zestawy czysto losowe, to sie ich trzymam i nie zastanawiam, dlaczego dzialaja... taki black box
a gdy w koncu ustrzele glowna, przyjmuje to ze stoickim spokojem, nie zastanawiajac sie dlaczego wpadla mi w rece, ani nie liczac na wiecej
ale ja wychodze z troche innego zalozenia... troche odwracam problem... mam skads wziac 10 liczb na pukon... moge je wylosowac albo wytypowac wg pewnych regul sobie znanych... jesli te moje typy daja lepsze wyniki niz zestawy czysto losowe, to sie ich trzymam i nie zastanawiam, dlaczego dzialaja... taki black box
a gdy w koncu ustrzele glowna, przyjmuje to ze stoickim spokojem, nie zastanawiajac sie dlaczego wpadla mi w rece, ani nie liczac na wiecej