Wpisy 1 411 538 – 1 411 637
23 lutego 2013 19:37 → 23 lutego 2013 20:27, 100 wpisów
u mnie w mieście najwyższe ostatnie wygrane to 5/5 w mini system7, 8/8+ z cht i 9/10 i 9/10+
dziś poluje na 6/6....8/8 10/10..lotto i mini dawno na wszystkie gry nie puszczałem
Kochany Totalizatorze Sportowy
Czas powtórzyć tę wygraną,
bo już ledwo ciągnę,
na waciki dla laski brakuję.
Czas powtórzyć tę wygraną,
bo już ledwo ciągnę,
na waciki dla laski brakuję.
drapek....no by się przydało.....ale znając życie będzie lipa......ale zadowole się dużym
no większość pukonów jest niestety przegrana, oby nie tym razemi znikam
ja chyba raz puscilem ze stawka x2... dalem sie namowic kolektorowi... ale to bylo dawno, zanim wypracowalem wlasne zasady, ktorych teraz sie trzymam... tzn. minimalizacja nakladow... nie ilosc, a jakosc typowan... zadne systemy, zadne wielokrotnosci
hejka
co tam słychać
po proszę na dziś 02 05 07 11 12 19 22 25 43 79
umnie nuda głowa mnie troche boli
niop czy ktoś o 14 wygrał multi?? bo mnie nie było
PrzemekM18 nowy
a jak pisałem liczby to co potem dalej moge miec czy te same??
ale jestem spiacy... a chcialem jeszcze poczytac... jak odejde od laptopa, pewnie od razu zasne
dzikus zobacz dobrze robiłem??
idiotka ..skąd ..nie umiesz odpowiedziec na proste pytanie ..czy lubisz czy nie ???
Boziu..jak Jestes tam....pomoz mi..dlaczego tak mlody czlowiek..tak cierpi..
soryy..ja juz nie daje rady..
soryy..ja juz nie daje rady..
hej litka
Witam ..Glownie do kolegow pisze jak by kogos interesowala walka to gala za darmo jest tu http://www.wynikilive.pl/boks,na,zywo.php
lila..karwa w piątek takiego pierułeta zaliczyłam w pracy że ledwo łażę
fiolka...a ja tak wpierdalałam naleśniki,że jak sie karwa ugryzłam w chlipawe to myślałam ,że odgryziony w uj
dobra stleniam sie..sorry jak kogos nie powitalam..ale sle buziaki..trzymajcie sie..ja pewnie biala noc dziasiaj..pa kochani...
fiolka..kuxwa Ty się smiej,teraz to i ja się śmieję ale to nie było kuźwa śmieszne