Wpisy 1 411 141 – 1 411 240
23 lutego 2013 14:05 → 23 lutego 2013 14:47, 100 wpisów
3z3x2---5z10-3z5x2--3z6x2
brawa dla wszystkich wygranych
lilusia może byś tak sobie przypomniała o mnie i skrobnęła jak się
czujesz
wczoraj również miałam 3z3x2 i 5z10z+
uciekam kończyć obiadek
rejntowy, ja nie znaju typuje tylko dziesiatki... innych nie umiem
A ja się pochwalę : wysłałem 2 kupony na 6 liczb w każdym zakładzie miałem trafne 17,20 i ......................
Test MM na TAK... 7/20.
------------------------
------------------------
5/7...
dałam 1 na drugi kupon cholibcia...
kondziu
torsanku
senna
unhappy ...w jednym zakładzie 8 zł.i w drugim też..razem 16 zł. na jednym kuponie.( 2 zakłady )
senna no widzisz, jednak cos tam da sie wygrac w mm... niewiele, ale zawsze
unhappy
da się, ale trzeba długo grać, kupon na 10 losowań za 25 zł miałem, zgarnołem 150zł
da się, ale trzeba długo grać, kupon na 10 losowań za 25 zł miałem, zgarnołem 150zł
mnie te wygrane ciesza nie dlatego, ze sa wysokie (bo przeciez nie sa), tylko dlatego, ze udaje mi sie je zdobywac stosunkowo czesto... czesciej niz ts by chcial
co innego lotto albo joker... tutaj nie udaje mi sie wygrywac czesciej... te gry do typowan sie po prostu nie nadaja
mialem w lotto 5/6 i co z tego? to byl raczej przypadek... liczbe 3/6 mam dokladnie taka, jaka wynika z teorii... to samo w jokerze
senna
Lilcia ty masz 7/9...?
unhappy powiedz proszę jak wygląda wizyta w oddziale..Tak chciałbym się dowiedziec jak to się odbywa.
lika ..tak dobre GR xxx p.o.r.n.ol ..za 7/9..za 300 zł wygranie
mariucha, przeczytaj sobie to: http://www.forumlotto.pl/1892.htm
w ogole na tamtym forum mozna wyczytac wiele ciekawych rzeczy
jest tam dzial poswiecony zdrapkom i watek bilans dnia, gdzie ludzie wpisuja, ile i w co danego dnia przegrali/wygrali... bardzo mi sie to podoba, bo uczciwie stawiaja sprawe - praktycznie codziennie sa na minusie...
sa tam tez dwie osoby, ktore wygraly glowne wygrane w zdrapki... jeden czlowiek wygral 15000 w zdrapmana, drugi 75000 w kopalni diamentow...
jest tam dzial poswiecony zdrapkom i watek bilans dnia, gdzie ludzie wpisuja, ile i w co danego dnia przegrali/wygrali... bardzo mi sie to podoba, bo uczciwie stawiaja sprawe - praktycznie codziennie sa na minusie...
sa tam tez dwie osoby, ktore wygraly glowne wygrane w zdrapki... jeden czlowiek wygral 15000 w zdrapmana, drugi 75000 w kopalni diamentow...
a dopiero teraz zobaczylem, jakiego poete maja w ts-ie... na pukonie napisali mi wierszyk:
czy juz o tym wiesz?
najlatwiej wygrywa sie w zdrapce cash!
czy juz o tym wiesz?
najlatwiej wygrywa sie w zdrapce cash!
Bonus Multi Multi: 190 000 zł
Dopisano wygrane multi multi
http://finanse.wp.pl/gid,15358147,galeria.html?T%5Bpage%5D=10
pensje minimalne w Europie
pensje minimalne w Europie
emeryt
tutaj masz srednie pensje w europie:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_in_Europe_by_monthly_average_wage
tutaj masz srednie pensje w europie:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_in_Europe_by_monthly_average_wage
1 411 200.
Tylko z tej kasy czy im coś jeszcze zostało ?? jak drapią całymi paczkami
Tylko z tej kasy czy im coś jeszcze zostało ?? jak drapią całymi paczkami
trisetum, no wlasnie... ten, ktory wygral w tej kopalni mial wtedy po prostu wielkie szczescie... juz wtedy kupowal cale paczki... mogl skonczyc na gigantycznym minusie, gdyby tej szczesliwej zdrapki nie bylo akurat w rzeszowie...
wiemy o jednym wygranym... a ilu na takim minusie wlasnie skonczylo, bo robili dokladnie to samo, tylko np. w szczecinie czy lodzi?
wiemy o jednym wygranym... a ilu na takim minusie wlasnie skonczylo, bo robili dokladnie to samo, tylko np. w szczecinie czy lodzi?
objasnienie do tabelki z pensjami:
gross = brutto
net (est.) = netto (na reke), srednio
ex. rate = kurs walutowy
net $ = netto w przeliczeniu na dolary dla celow porownawczych miedzy krajami
gross = brutto
net (est.) = netto (na reke), srednio
ex. rate = kurs walutowy
net $ = netto w przeliczeniu na dolary dla celow porownawczych miedzy krajami
unhappy/właśnie po obserwacji ludzi z tego tam forum i czytaniu tego co piszą + foty zdrapek mozna załamania dostać oni wala całymi paczkami,w skromne dni "tylko" kilkanaście zdrapek a mało kiedy są na plusie,czasami normalnie ich podziwiam ile przewala na drapki,,, więc to ukazuje tez jakiego trza miec farta na główna wygrana także w zdrapkach
emeryt, na tamta strone z wikipedii tez warto zagladac, bo ona jest stale aktualizowana i jest oparta na oficjalnych wskaznikach wyliczanych przez odpowiedniki polskiego gus-u...
mozna sie napatrzec do woli, ze wiecej od nas zarabiaja nawet czesi czy slowacy... o slowencach nie wspominajac
mozna sie napatrzec do woli, ze wiecej od nas zarabiaja nawet czesi czy slowacy... o slowencach nie wspominajac
trisetum, dla mnie codzienna (no, prawie) lektura tamtego watku dziala jak zimny prysznic