Wpisy 1 410 976 – 1 411 075
23 lutego 2013 13:16 → 23 lutego 2013 13:53, 100 wpisów
rejntowy..masz rację,lepiej grać w MM,tu przynajmniej sam możesz kreślić liczby
Lila u mnie juz nie dlugo bedzie z czasem kiepsko wiec sie tego nie podejme ale moge w miare mozliwosci bede pomagal ile bede umial i ile bede mial czasu
SKALAR..problem w tym ,że różnie w grupach typują,tzn o różnej porze i np jakbyś teraz chciał ich skopiować to w grupie E brakuje kilka typów.
lila....Diabeł - widzieć go - doznasz pokusy - mówić z nim - fałszywi ludzie oszukują cię
lila...az drugiego
Diabeł
unikniecie czyhającego niebezpieczeństwa rozmawiać z diabłem - masz fałszywych przyjaciół
Diabeł
unikniecie czyhającego niebezpieczeństwa rozmawiać z diabłem - masz fałszywych przyjaciół
fiolka....niebezpieczeństwa?wczoraj oglądałam przed snem film o diable może dlatego mi się przyśnił zbokol jeden
SKALAR..pewnie tak,ja sie tego nie podejmę raczej bo też będzie za chwilkę u mnie kiepsko z czasem
jackwar ..teraz rozumiałeś sam ..nie wszyscy wiedzą ..tak jest wstydz Żona Drzewieckiego i inyy osoby ..jak ona np premier w sejmie ..tez tak samo kradna kasa ludzie .. bogat pewnie nie lubi pracować ..kazdy człowiek tajemnicy są
lika..
ulala..
i znikam...
ulala..
i znikam...
Ale sam pomysł nie zly Moze sie kiedys takie cos pojawi Ide puscic kuponiki Narazie wam
fiolka..Mojrenos to może dostać siarczystego kopa jeszcze na tyle siły mam
torsan poczytaj na xxx moze ty sie zdecydujesz Dobra uciekam bo nie zdaze wuslac kuponikow
SKALAR...torsan i pilnowanie grupy,nie rozwalaj mniejemu samemu trzeba przypominać o zatypowaniu a Ty chcesz żeby robił podsumowania
fioLa..
lika ..ty przyjdz i masz kopać tyłka pasko nic nie grał ani kiedyś tak śmieje ze wszyscy mają nerwuchu i przegrane i znikam..
lika ..ty przyjdz i masz kopać tyłka pasko nic nie grał ani kiedyś tak śmieje ze wszyscy mają nerwuchu i przegrane i znikam..
krzysio..ja Tobie nakopie do tyłka za to,że pewniaków nie dajesz lilci jak z maxiorem wpadniemy już niedługo do J.....
lila..a żeś mi smaka wczoraj na naleśniki zrobiła
teraz się muszę bujać z nimi
teraz się muszę bujać z nimi
lika..widzę ..jesteś silna samica niz ja jestem za chudy i jestem słaby szkielet leko połamie
fiolka....ja tak sobie narobiłam wczoraj,że dzisiaj sobie znowu narobię ze 100 sztuk
krzysio..siła nie leży w mięśniach ja też ogólnie jestem szczupła(oprócz teraźniejszego stanu)
lila.......mam rosołek, spagetti to karwa jeszcze naleśników mi sie chce
nie uwazacie czasem ze Ts robi nas w balona raz ide sobie wysłąć kupon było 5 min przed 14 i babka powiedziała ze juz nie mozna wysyłąc dopiero po 14
fioLa..lika ma racje dodatkowo deser ..teraz masz zawijać ruro i aaammm
fiolka rosolek spagetti naleśniki i napewno do tego cos slodkiego beda blizniaki
Fiolaa ..twoja jedzienia wyśl mi paczka ..jak allegro ..ja sprawdzę jak smakujęi juz tam ide
Lili mów sobie co chcesz dziecinada czy nie dziecinada ale jak robią były problemy co do tego ze sa usuwane wpisy??? to własnie byla dziecinada
tomuś...a róbta co chceta,jak tak będzie dalej to ja rezygnuję z tej grupy.