Wpisy 1 410 915 – 1 411 014
23 lutego 2013 12:50 → 23 lutego 2013 13:30, 100 wpisów
Jedna jest żoną byłego ministra sportu i polityka PO, Mirosława Drzewieckiego (57 l.). Druga - narzeczoną gwiazdora telewizji i piosenkarza Roberta Janowskiego (42 l.). Na brak pieniędzy żadna z nich na pewno nie może narzekać. A mimo to Janina D. (61 l.) i Monika G. (39 l.) zostały w grudniu aresztowane na Florydzie w USA za... próbę kradzieży futer z luksusowego sklepu! Fakt dotarł do policyjnych raportów, które nie pozostawiają cienia wątpliwości.
lila zgadza sie niby 60pewniaczkow a ale wtedy masz przeglad wszystkich grup i ktora ma duzo trafien i ty decydujesz ktore wybrac
Lila.. .
......................
......................
Kto dzisiaj odbiera pieniądzę o godz. 14 w studiu TS ???
------------------------------------------------------
------------------------------------------------------
SKALAR teraz też możesz wejść do której chcesz grupy i podgladać pewniaczki
tak wiem ale jakbym mial wszystkie naraz na widoku to mam od razu pelen przeglad jak typuja i jak duzo trafiaja Tylko tak pomyslalem zeby cos takiego mozna stworzyc
Jackwar.. .
Piszesz nieprawdę.. .
Zobacz: ktoś zarabia 1 500 pln. 2% wypłaty przeznacza na paliwo.
Daje to kwotę....aż 30 pln. Daleko na tym nie zajedziesz.. .
---------------------------------------
Piszesz nieprawdę.. .
Zobacz: ktoś zarabia 1 500 pln. 2% wypłaty przeznacza na paliwo.
Daje to kwotę....aż 30 pln. Daleko na tym nie zajedziesz.. .
---------------------------------------
lila jak mowilem wczesniej ze zdaje sobie sprawe ze to wymaga sporo zachodu i czasu a nie kady ma go na tyle zeby takie ego cos sie podjac Ale moze kiedys ktos w przyszlosci cos takigo stworzy i napewno nie bylo by to glupie
Kondi.. .
-----------------------------
-----------------------------
skalar:
Potrzebujesz coś wędzonego (ja najbardziej lubię wersję "dietetyczną" czyli kurczaka) w dowolnej ilości (spokojnie wystarczy na 4 osoby jedno-dwa udka), opakowanie mrożonego kalafiora, dużo świeżego lub mrożonego zielonego koperku, curry, przyprawę do rodzaju mięsa jaki masz ( ja do kurczaka używam Galileo Kurczak orientalny ale doświadczenie pokazuje że może być właściwie każde), jogurt lub śmietanę do podbicia oraz kostkę rosowołową (opcjonalnie). Wędzone mieso rozdrabniasz dowolnie i podsmażasz z przyprawą. Potem wrzucasz kalafiora i leciutko obsmażać razem z miesem. Zalewasz wodą i doprawiasz dużą łychą albo i dwiema ( zależy ile masz wody) curry. Gotujesz aż kalafiorek zmieknie. Sprawdzasz smak i ewentualnie dorzucasz kostkę lub curry i przyprawy do mięsa której użyłaś (ja stosuję ten sposób) Wrzucasz dużo koperku i podbijasz jogurtem najlepiej bałkańskim lub greckim. Pychota
Potrzebujesz coś wędzonego (ja najbardziej lubię wersję "dietetyczną" czyli kurczaka) w dowolnej ilości (spokojnie wystarczy na 4 osoby jedno-dwa udka), opakowanie mrożonego kalafiora, dużo świeżego lub mrożonego zielonego koperku, curry, przyprawę do rodzaju mięsa jaki masz ( ja do kurczaka używam Galileo Kurczak orientalny ale doświadczenie pokazuje że może być właściwie każde), jogurt lub śmietanę do podbicia oraz kostkę rosowołową (opcjonalnie). Wędzone mieso rozdrabniasz dowolnie i podsmażasz z przyprawą. Potem wrzucasz kalafiora i leciutko obsmażać razem z miesem. Zalewasz wodą i doprawiasz dużą łychą albo i dwiema ( zależy ile masz wody) curry. Gotujesz aż kalafiorek zmieknie. Sprawdzasz smak i ewentualnie dorzucasz kostkę lub curry i przyprawy do mięsa której użyłaś (ja stosuję ten sposób) Wrzucasz dużo koperku i podbijasz jogurtem najlepiej bałkańskim lub greckim. Pychota
SKALAR http://waszakuchnia.pl/Przepisy/Zupy/Zupa-kalafiorowa-z-curry
Lila nawet wpadl mi pomysl na tak grupa Grupa mieszczaca wszystkie grupy pewniakow Cos w tym stylu Zebym mial czas to napewnobym cos takiego zalozyl ale nie zaloze
ula
spylam na obiad
ulka, proszę o przepis na te kotlety ziemniaczane, choc wiem, że mama na pewno jeden z nich ma
spylam na obiad
ulka, proszę o przepis na te kotlety ziemniaczane, choc wiem, że mama na pewno jeden z nich ma
Kondi kiedys sprobuje zrobic wtedy ocenie czy pychota Lila dzieki za link tej zupy
SKALAR..musiałby ktoś otworzyć nowy watek i wklejać tam wszystkie grupy jedna pod drugą
kondziu...w Twoich snachMi się dzisiaj śnił diabeł w moim salonie i salon cały dudnił i drżał jakby się miał zawalić,drzwi sama w całym domu trzaskały czyli nic nie wpadnie
ja grałem dosyc często ale bardzo mało wygrywałem teraz to tylko w mm gram
rejntowy..masz rację,lepiej grać w MM,tu przynajmniej sam możesz kreślić liczby
Lila u mnie juz nie dlugo bedzie z czasem kiepsko wiec sie tego nie podejme ale moge w miare mozliwosci bede pomagal ile bede umial i ile bede mial czasu
SKALAR..problem w tym ,że różnie w grupach typują,tzn o różnej porze i np jakbyś teraz chciał ich skopiować to w grupie E brakuje kilka typów.
lila....Diabeł - widzieć go - doznasz pokusy - mówić z nim - fałszywi ludzie oszukują cię
lila...az drugiego
Diabeł
unikniecie czyhającego niebezpieczeństwa rozmawiać z diabłem - masz fałszywych przyjaciół
Diabeł
unikniecie czyhającego niebezpieczeństwa rozmawiać z diabłem - masz fałszywych przyjaciół
fiolka....niebezpieczeństwa?wczoraj oglądałam przed snem film o diable może dlatego mi się przyśnił zbokol jeden