Wpisy 1 410 715 – 1 410 814
23 lutego 2013 10:29 → 23 lutego 2013 12:08, 100 wpisów
Trisetum.. .
--------------------
--------------------
A może,coś takiego na dzisiaj:1,2,9,19,20,21,22,26,28,29,31,36,40,43,47,48,57,62,74
witam
wczoraj w "mojej" żb sprzedały się wszystkie, do końca, z jednej paczki, bo przywieziona była jedna, 'kesze', około 30, jeden pacjent je drapał - raz dwie dychy i raz piątak - reszta - pustaki...
e46
deki jaki był system ? na sześć skreśleń ?
aaaa - i później zerknę, co zagrywasz - w najlepszą grę ...
miłego, trafnych...
wczoraj w "mojej" żb sprzedały się wszystkie, do końca, z jednej paczki, bo przywieziona była jedna, 'kesze', około 30, jeden pacjent je drapał - raz dwie dychy i raz piątak - reszta - pustaki...
e46
deki jaki był system ? na sześć skreśleń ?
aaaa - i później zerknę, co zagrywasz - w najlepszą grę ...
miłego, trafnych...
Witam jeszcze raz wszystkich. Myślę że już na dobre fali mi internet bo wcześniej tylko zdarzyłem się przywitać i zabrali
Witam wszystkich. Zagrałbym dzis , tylko do kolektury mam 7 km, może tak ktoś sie zlituje i podrzuci jakies typy na "7" lub"8" skr., a nie mam żadnej koncepcji , please!{{mysliciel}.Wasze zdrowie!
jareg , ja to liczę tylko na farta i czuja , wczoraj miałem czuja i 166 zeta wpadło
trisetum ale alberta sosnowskiego w londynie można lukjać
http://www.drhtv.com.pl/meczenazywo.html
http://www.drhtv.com.pl/meczenazywo.html
trisetum..to nic masz dzieci ..oglądaj dalej sex kamerka..
trisetum , mnie też reklamy wkurzają ale oglądam na całym ekranie i wtedy nie ma reklam
13maxa..ty łobuz ..tak tak schowasz tam ..
jackwar ale jak wbijam na ta stronke to automatycznie moja kamerka na laptopie się włącza
trisetum , dzięki tej stronce oglądam za darmo dużo ciekawych transmisji
krzysio ..jestem grzeczny Ty jesteś łobuzuuuu i nie pisz do Oli jak kotku
13maxa ..wiem jesteś grzeczny ..
ide tam...zrobie cusik..powroce jeszcze
http://www.youtube.com/watch?v=Bl6VqE0v0rI
http://www.youtube.com/watch?v=Bl6VqE0v0rI
Test MM.
o1, o3, o5, o9, 10, 13, 15, 17, 20, 24, 26, 29, 30, 33, 36, 37, 39, 42, 44, 46.
...............................
o1, o3, o5, o9, 10, 13, 15, 17, 20, 24, 26, 29, 30, 33, 36, 37, 39, 42, 44, 46.
...............................
ale w takim razie pasko musi robić aktualizację codziennie w dni robocze po 11-12, wtedy ts aktualizuje swoje dane w drapkach
a myślałem że nasze skany można wstawić
a myślałem że nasze skany można wstawić
gdyby w krzyźówce w której mam 20zł była litera A, to zdrapałbym ...11 słów
triset
ja bym chciał zobaczyć zdrapki z np. 50zł z innych regionów pl
ja bym chciał zobaczyć zdrapki z np. 50zł z innych regionów pl
a ile wygrywa 50 z 5 na miesiąc o wyższych kwotach nawet nie ma co wspominać a główną wygrana tylko tłuk by sie pochwalił drapek ja w ex pensji tej 38 nic dziś
ja jutro się w jakim markiecie obejrzę za starą ex w gł. żb już jej nie ma
drapek u mnie jest w każdej żb nawet w markietach wczoraj ją widziałem w Tesco
widzisz śląsk ma od cholery tych drapek, u sławka w ustroniu to jeszcze zdrapmana nawet mają, co ja już tego od 2-3m-cy nie widział
człowiek nie wie czy w tych pensjach sa te główne wygrane czy nie bo duzo na forach pisze ze ludzie szukaja 3 x ex pensja napis a jak maja 2 to wywalaja,,,
pensji mogło zostać ok. 4% co oznacza ok. 180.000 drapek w obiegu, co oznacza szansę na exp. 1:90.000
drapek, u mnie jest i stara ekstra pensja, i zdrapman, i nawet xingo na koniec mi przywiezli... tylko ze ja z zakupu zdrapek zrezygnowalem
unhappy ja nie rezygnuję, w tym tyg. wygrane papierowe dały ok. 200zł brutto, w tym dziś 40zł
zdrapki kupie, gdy wygram w mm co najmniej 7/10... czyli niepredko
tri
ale koszty też były, bo jenda 3 druga 5 trzecia 2 kosztuje, szykowałem się na kolejne 50 w zodiaku, ale ktoś u jolki 10zł drapnął no i nie ma w tej paczce 50ki
ale koszty też były, bo jenda 3 druga 5 trzecia 2 kosztuje, szykowałem się na kolejne 50 w zodiaku, ale ktoś u jolki 10zł drapnął no i nie ma w tej paczce 50ki
ja dzis w lotto nie gram w mm tez nie... tylko mini puscilem 2 zaklady
u mnie w żb zdrapki maja jako uszczelniacze do okien aby im nie wiało
musi sprzedać wszystkie bo w takiej paczce jest jeszcze jedna dycha i 1x20, a to za niskie wygrane
Mimo że seks był w ZSRR tematem tabu, a proletariat, "jako wschodząca klasa, całkiem nie potrzebował upajania się seksualnym niepohamowaniem" (Włodzimierz Lenin), do sztuki przenikały motywy erotyczne. Okazuje się, że każda okazja do pokazania ponętnej kobiety jest dobra, nawet jeśli obiekt męskich westchnień miałby zachęcać do chowu świń i pozyskiwania wieprzowiny...
poleciałem do kiosku , dziś była żona właściciela , powiedziała że jej też by się przydała taka wygrana
nie wiem kurcze, jak to bylo kiedys z tymi zdrapkami, tak ze 20 lat temu... ale pamietam, ze gdy ojciec nam (mnie i siostrze) je przynosil, to te wygrane chyba jakos czesciej padaly... pamietam, jak stale latalem do kiosku ruchu je wymieniac (wtedy widocznie zdrapki byly jeszcze w kioskach)...
w ogole nie interesowalem sie jakos szczegolnie historia lotto, ale kiedys dotarlem do informacji, ze gomulka wprowdzil limit na wygrane... podobno nie mozna bylo wygrac wiecej niz 1 mln zl...
ciekawe, jakie to mialo przelozenie na ceny zakladow i ilosci wygranych... bo ts tez raczej nie mogl sie nadmiernie bogacic... jak wiec ten problem rozwiazywano?
ciekawe, jakie to mialo przelozenie na ceny zakladow i ilosci wygranych... bo ts tez raczej nie mogl sie nadmiernie bogacic... jak wiec ten problem rozwiazywano?
unhappy mi sie wydaje nawet że w 2005 tak do 08' było łatwiej wygrać niz dziś często grałem w mm na 9 skreslen i padało nawet 7/9 a potem jak nożycami byś uwalił nic nie idzie i finito
proporcjonalnie wiecej przeznaczano na wygrane nizszych stopni?
trisetum, spotkalem sie juz kiedys z takimi opiniami... sam nie wiem, co o tym myslec, bo dopoki nie zaczalem grac jakies 3 lata temu, w ogole o ts-ie i jego wytworach nawet nie myslalem... po prostu ta sfera dla mnie nie istniala...
ograniczenie wprowadzili jak ludzie zaczeli masowo grać i z wpływów główna przewyższała ponad milion a niekiedy dochodziła do kilku milionów co na tamte czasy było sumą ogromną w porównaniu do cen artykułów
ale w swietle deklaracji o dbaniu przez ts o 'pelna losowosc' (cokolwiek to znaczy), zastanawiaja mnie np. takie historie jak joker 22 wystepujacy po raz 5. w ostatnich 72. losowaniach... widac dbaja o owa 'pelna losowosc' tam gdzie im wygodnie i tak, jak im wygodnie...
joker to w ogóle jest przekręt , choć teoretycznie są duże szanse na zwrot 1do 8