Wpisy 1 408 879 – 1 408 978
22 lutego 2013 13:58 → 22 lutego 2013 14:23, 100 wpisów
powodzenia !
pewniak
78
i moźe 5
78
i moźe 5
cześć
trisetum
trisetum
Marysia
***a
marysia lekko w szoku
Lila powodzonka, i wszystkim również !
fuj ksywe nogi
co to za blondii
witam
co z tego ze wlosy
jak kikuty ksywe
jak kikuty ksywe
karambaaa
536
to szyny nie kikuty
ciekawe jaka stacja ?
ciekawe jaka stacja ?
0/7
0/7
CHYBIŁ TRAFIŁ - NO NIEZLE
Użytkownik multipasko dopisał wyniki multi multi
03,04,08,14,15,16,21,33,37,46,48,52,53,59,60,61,62,68,75,79
Plusem jest liczba: 21
03,04,08,14,15,16,21,33,37,46,48,52,53,59,60,61,62,68,75,79
Plusem jest liczba: 21
Użytkownik mimoza trafił 7/10 w typowaniu Multi Multi
Jezu jak dobrze, że nie puściłam w realu bo w moich dwóch 9/9 byłoby 2x 3/9 przy trafionych 6 liczbach
puscilem po dluzszej przerwie mm i mam znow 6/10 im rzadziej gram, tym lepiej trafiam
trojka no
gratki ulala
2/5
1 w 9 porazkaaa
to na te okazje jeszcze marszyk: https://www.youtube.com/watch?v=l3w4I-KElxQ
a może da rade jakoś podrobić ten kuponik, wydrukować kuponik 5/5
Hura.. .Test na NIE... 3/20.
................................
................................
ide spac do wieczora
50złotych
prba
niopp
proboje na 5 albo 6 liczb
a na calosc aidy w wykonaniu koncertowym zapraszam za miesiac do wa-wy: http://www.filharmonia.pl/koncerty_wlasne.pl.html;m1738
dawać mi tego debilA KTry był pewien liczb 16 17 20 KRETN!
MARIUCHA..... ok
redvanoden nikt tu niczego nie moze byc pewien... jesli ktos sie podzielil z toba liczbami, zrobil ci przysluge, a ty je wziales na wlasna odpowiedzialnosc
ja ich nie wziąłem on skłamał bo napisał że to najlepszy zestaw licz. Zwykły kłamca nikt więcej
i co robić mam
Jocia.. .
................
................
i dokąd iść...
o pajacu
hej
on skłamał bo napisał że to najlepszy nie bądx smieszny, gwarancji chcesz..
tak ale to fajne wy sie tu uwielbiacie kłócic to jest dla was lepsze niz samo losowanie
a kto jest tym pajacem dowiem sie
żądam bana
unhapyy
jasne jasne
i powołania komisji sledczej
ide lulu do wieczorka pa
INFORMACJA DLA OBSERWATORÓW Z TOTALIZATORA SPORTOWEGO
----------------------------------------------------------------
NIK krytykuje wyjście Lotto z Polsatu
2013-01-10 11:04:02 / Łukasz Knapik
Ostatnia aktualizacja: 2013-01-10 12:23:00
źródło: Dziennik Gazeta Prawna/Totalizator Sportowy/satkurier.pl
Najwyższa Izba Kontroli (NIK) skontrolowała działalność Totalizatora Sportowego (TS). To nie afera hazardowa i wysyp automatów odstraszyły klientów od loterii. Zawinił sam TS, nie dostosowując się do zmian rynku - uważa NIK - pisze Dziennik Gazeta Prawna. NIK negatywnie oceniła m.in. przeniesienie transmisji losowań z Polsatu do TVP Info.
Raport Najwyższej Izby Kontroli (NIK) wylicza całą masę zaniedbań i błędów popełnionych przez Totalizator Sportowy (TS) w ostatnich latach - pisze Dziennik Gazeta Prawna. Jako spółka Skarbu Państwa powołana do realizacji monopolu w grach liczbowych zamiast nimi zajmował się chybionymi inwestycjami, wydawał pieniądze na finansowanie wyścigów konnych, mało skuteczne kampanie reklamowe nowych marek i niezdobywające popularności loterie SMS-owe. Równolegle, mimo kłopotów firmy, rosły wynagrodzenia kadry kierowniczej - czytamy w Dzienniku Gazecie Prawnej.
Negatywnie oceniono też decyzję TS o przeniesieniu z początkiem 2010 roku transmisji losowań z Polsatu do TVP Info. - Skutkowało to obniżeniem oglądalności losowań, a w konsekwencji miało wpływ na spadek przychodów ze sprzedaży - piszą analitycy NIK (za Dziennikiem Gazetą Prawną). Przypomnijmy, iż pierwsze losowanie z udziałem kamer telewizyjnych (TVP) odbyło się 11.03.1973 roku. (więcej tutaj) W 1996 roku losowania przeniesiono z TVP2 do Telewizji Polsat. W 2008 roku TS wypowiedział Polsatowi umowę na produkcję i emisję Studia Lotto, która obowiązywała od 1999 roku, gdyż jak napisano w oświadczeniu: od tego czasu (od 1999 roku - red.) nastąpiły bardzo istotne zmiany na polskim rynku mediów i reklamy. Zarząd (Totalizatora Sportowego - red.) podjął pilne prace nad przygotowaniem nowej formuły Studia Lotto. Codziennie transmisje losowań w Polsacie trwały do końca 2009 roku. Wyboru nowej anteny dokonano w przetargu, do którego przystąpiły TVP i TVN, ale bez Polsatu. Wygrała Telewizja Polska, a losowania od 2010 roku są na antenie TVP Info (więcej tutaj), trzy razy w tygodniu - we wtorki, czwartki i soboty.
NIK krytykuje także podniesienie o połowę ceny najpopularniejszej loterii, czyli Dużego Lotka, i zmianę jej nazwę na Lotto, w efekcie czego klienci zaczęli odpływać.
Jak ustalił Dziennik Gazeta Prawna, ten bardzo krytyczny raport trafił do ministerstw finansów i Skarbu Państwa jeszcze w połowie ubiegłego roku. Nie został jednak szerzej upubliczniony, nie trafił nawet pod obrady sejmowej komisji ds. sportu i turystyki. Jednak to pod jego wpływem miał zostać odwołany poprzedni prezes TS Sławomir Dudziński - pisze Dziennik Gazeta Prawna.
Oto link do strony z tym artykułem: http://satkurier.pl/news/81698/nik-krytykuje-wyjscie-lotto-z-polsatu.html
----------------------------------------------------------------
NIK krytykuje wyjście Lotto z Polsatu
2013-01-10 11:04:02 / Łukasz Knapik
Ostatnia aktualizacja: 2013-01-10 12:23:00
źródło: Dziennik Gazeta Prawna/Totalizator Sportowy/satkurier.pl
Najwyższa Izba Kontroli (NIK) skontrolowała działalność Totalizatora Sportowego (TS). To nie afera hazardowa i wysyp automatów odstraszyły klientów od loterii. Zawinił sam TS, nie dostosowując się do zmian rynku - uważa NIK - pisze Dziennik Gazeta Prawna. NIK negatywnie oceniła m.in. przeniesienie transmisji losowań z Polsatu do TVP Info.
Raport Najwyższej Izby Kontroli (NIK) wylicza całą masę zaniedbań i błędów popełnionych przez Totalizator Sportowy (TS) w ostatnich latach - pisze Dziennik Gazeta Prawna. Jako spółka Skarbu Państwa powołana do realizacji monopolu w grach liczbowych zamiast nimi zajmował się chybionymi inwestycjami, wydawał pieniądze na finansowanie wyścigów konnych, mało skuteczne kampanie reklamowe nowych marek i niezdobywające popularności loterie SMS-owe. Równolegle, mimo kłopotów firmy, rosły wynagrodzenia kadry kierowniczej - czytamy w Dzienniku Gazecie Prawnej.
Negatywnie oceniono też decyzję TS o przeniesieniu z początkiem 2010 roku transmisji losowań z Polsatu do TVP Info. - Skutkowało to obniżeniem oglądalności losowań, a w konsekwencji miało wpływ na spadek przychodów ze sprzedaży - piszą analitycy NIK (za Dziennikiem Gazetą Prawną). Przypomnijmy, iż pierwsze losowanie z udziałem kamer telewizyjnych (TVP) odbyło się 11.03.1973 roku. (więcej tutaj) W 1996 roku losowania przeniesiono z TVP2 do Telewizji Polsat. W 2008 roku TS wypowiedział Polsatowi umowę na produkcję i emisję Studia Lotto, która obowiązywała od 1999 roku, gdyż jak napisano w oświadczeniu: od tego czasu (od 1999 roku - red.) nastąpiły bardzo istotne zmiany na polskim rynku mediów i reklamy. Zarząd (Totalizatora Sportowego - red.) podjął pilne prace nad przygotowaniem nowej formuły Studia Lotto. Codziennie transmisje losowań w Polsacie trwały do końca 2009 roku. Wyboru nowej anteny dokonano w przetargu, do którego przystąpiły TVP i TVN, ale bez Polsatu. Wygrała Telewizja Polska, a losowania od 2010 roku są na antenie TVP Info (więcej tutaj), trzy razy w tygodniu - we wtorki, czwartki i soboty.
NIK krytykuje także podniesienie o połowę ceny najpopularniejszej loterii, czyli Dużego Lotka, i zmianę jej nazwę na Lotto, w efekcie czego klienci zaczęli odpływać.
Jak ustalił Dziennik Gazeta Prawna, ten bardzo krytyczny raport trafił do ministerstw finansów i Skarbu Państwa jeszcze w połowie ubiegłego roku. Nie został jednak szerzej upubliczniony, nie trafił nawet pod obrady sejmowej komisji ds. sportu i turystyki. Jednak to pod jego wpływem miał zostać odwołany poprzedni prezes TS Sławomir Dudziński - pisze Dziennik Gazeta Prawna.
Oto link do strony z tym artykułem: http://satkurier.pl/news/81698/nik-krytykuje-wyjscie-lotto-z-polsatu.html
04 zatypowałam na dwa losowania happy zobaze ,czy jeszcze pójdzie