Wpisy 1 408 439 – 1 408 538
22 lutego 2013 10:18 → 22 lutego 2013 11:13, 100 wpisów
Lilus..eetam..daj spokoj..nie ma co se szarpac nerwow..sama nie wiem co myslec..ahjej..
Przemek..pisalam Tobie przyjdz..dostaniesz 100zeta..ii nie mecz na czacie..kurna nio..
jak gdzie zostane 100złoty
Trisetum
ciekawy artykul o puszkinie: http://www.polityka.pl/historia/1535421,1,smierc-puszkina.read
jakie dzis numery beda kto mi da ???odp
Unhepciu....aa ta ..too juz mnie ujales "dokumentalnie"..umiesz na grac?
Dzień Dobry
Dziś dzień przyjmowania interesantów i pracy do 18 więc będę pojawiać się i znikac bez ostrzeżenia
ulexxa
unhappy, przemek, emerytka, trisetum i każdy kogo wpis mi umknął
Dziś dzień przyjmowania interesantów i pracy do 18 więc będę pojawiać się i znikac bez ostrzeżenia
ulexxa
unhappy, przemek, emerytka, trisetum i każdy kogo wpis mi umknął
przemek, nikt z nas nie wie, jakie liczby zostana wylosowane... skad mamy wiedziec? niektorzy zgadna i trafia, wiekszosc nie... dlaczego myslisz, ze wiemy wiecej niz ty?
ulexxo, niestety nie... gram na fortepianie i uczylem sie gry na skrzypcach, ale z braku warunkow musialem te nauke przerwac... do czasu az ts sypnie groszem i kupie sobie dom
Medea
TS czeka na wpłaty.Trzeba spełnić obywatelski obowiązek.
Unhepciu..hmm tak sobie mysle ze aby grac na..nie potrzeba do tego domu....ale wogole za muzykalnosc..to
niewiem jakie mieć 12 13 14 15 16 17 24 /// czy 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Emeriti..nio niby ze tak..ale uwazaj na ten "lobowiazek"..coniecus..
na gitarze nigdy grac nie probowalem... przerwac musialem nauke gry na skrzypcach
ale jest cos, o czym malo kto wie, a co laczy oba te instrumenty (poza klasyfikacja formalna)... otoz niccolo paganini byl nie tylko wirtuozem skrzypiec, ale i... gitary... komponowal nawet utwory na ten instrument
ale jest cos, o czym malo kto wie, a co laczy oba te instrumenty (poza klasyfikacja formalna)... otoz niccolo paganini byl nie tylko wirtuozem skrzypiec, ale i... gitary... komponowal nawet utwory na ten instrument
hmm naprawde niewiem
jackwar
Nie w PCPR 8 jak kodeks nakazuje tj. 10-18, ale mam dodatkowe zlecenie rano tak więc w ostatecznym rozrachunku masz rację
Nie w PCPR 8 jak kodeks nakazuje tj. 10-18, ale mam dodatkowe zlecenie rano tak więc w ostatecznym rozrachunku masz rację
cześć wszystkim
medea
z wczorajszej rozpiski mini z 3 zakladów na 9 skreśleń wpadła 3
ulexxa
wiesiek, mnie się wygrane tak często zdarzają jak przegrane
jutro znów rozpiszę te same zakłady i zobaczymy...w sumie z 27 liczb można jeszcze coś skonstruować
wiesiek jakie miałeś liczby?
sorry, nie bylo mnie przez chwile...
ulexxo, z klasyki? prosze bardzo... cos zywszego
https://www.youtube.com/watch?v=PLHj-eekdNU
ulexxo, z klasyki? prosze bardzo... cos zywszego
https://www.youtube.com/watch?v=PLHj-eekdNU
8 zakładów prostych
wiesiek a ty miałeś 2 systemy 6?
13 lutego sluchalem na zywo w wykonaniu Orchestre National du Capitole de Toulouse
koncowka jest bardzo fajna
koncowka jest bardzo fajna
ja z klasyki to Maurice Ravel ,bolero mnie rozwala nawet w aucie tego słucham
siemanko, jak tam wyslane juz sa kuponiki na 14? jakie są na dziś pewniaki?
mirnam61
około 50złoty juz potrzebuje
------
Dzień dobry.. .
...........................
Dzień dobry.. .
...........................
wiesiek jeśli mogę cos doradzić...za wysokie sa liczby, 6 nie opłaca się grać, jestem zdania, że najbardziej opłacalna jest 9...z tym, że zależy to od grubości portfela danej osoby
mirnam ja tez 3 w mini...
mrnam i nie bedzie
kruszyna
na 9 to mnie niestać
a co masz na mysli zawysokie liczby?
na 9 to mnie niestać
a co masz na mysli zawysokie liczby?
przemek żeby wygrać to trzeba zaryzykować i coś wysłać . Inaczej nie da rady
wiesiek77...a może zrób jak ja...3 zakłady na 9, i rozpisz na 10 zakładów lub mniej i na kilka losowań....jeśli chodzi o liczby " za wysokie" w sensie wydaje mi się, że bedzie teraz pierwsza 10 rządzić przez jakiś czas ewentualnie coś z 20 i dwie ostatnie...na 30 bym nie stawiałaale to tylko moje przemyslenia
niop to jakie bys dlamnie dał mirnam
Ulexxa.. .
-------------------
-------------------
kruszyna
sugerujesz żeby każdy zakład rozpisać na 10 3x10=30 tak
sugerujesz żeby każdy zakład rozpisać na 10 3x10=30 tak
żeby zminimalizować koszty sugeruje, zeby rozpisać wszystkie 3 zakłady na 10 i wysłać na kilka losowań..
Wczoraj w Tescie MM było... 6/20. Trzy liczby były podejrzane: 05, 08, 39.
----------------------------------
----------------------------------
30...będą słabo wchodzić, takie mam przeczucie...ich czas minął...przynajmniej na razie