Wpisy 1 408 397 – 1 408 496
22 lutego 2013 09:51 → 22 lutego 2013 10:49, 100 wpisów
Ulexxa.
Przykro mi ,ale o losie nieobecnych nie mogę decydować.Musi mieć
mozliwość obrony,lub rejterady.
Przykro mi ,ale o losie nieobecnych nie mogę decydować.Musi mieć
mozliwość obrony,lub rejterady.
Monet.To na dalsze granie.
no klon Robala albo i ze dwa - TS rozpracowany . Wyśpiewają o przekrętach,obserwacjach losowości i olewaniu klienta jak na spowiedzi.Nie ma to/tamto.
witam
Monet.
Może byłoby to dobre rozwiązanie.
Może byłoby to dobre rozwiązanie.
Emeriti..wiem wiem..przeciez chyba wyczolas mnie..ze jestem zartownisia..
Przemek.
Ile dzisiaj potrzebujesz?
Ile dzisiaj potrzebujesz?
Ulexxa.
Przecież ja też żartuję.
Przecież ja też żartuję.
Monet..aa tu masz racje....too dawac i to szybko Robaleczka..do"klonowiska"
Emeriti..wiem przeca....ii tak trzymajmy..posmiac sie to fajniuchowa sprawa..
tym bardziej ze szrzyzna i klopoty codzienne..to normalnosc....troszke "oderwiska"od tego..to jak balsam dla duszy..
PO cichu i w tajemnicy,trzeba to zrobić.Bo jest dużo chętnych.
Komitet kolejkowy się kłania.
Unhappy.Witaj
tak sie zastanawiam, co takiego ma w sobie robal, ze wszystkie nasze panie chca sie nim opiekowac
70zloty emerytko
Przemek.
To masz 70zł.Łap.
To masz 70zł.Łap.
przemek, nie lepiej rozdac pare ulotek i zarobic to 70 zl niz liczyc na hojnosc kogos, kto slynie z jej braku?
gdzie szukam liczby
Robal.
A myślałam,że będzie
A myślałam,że będzie
Lila
Unhepciu..tego paka..to moge "pozerec"..bo jeszcze nic nie jadlam..tylko kawencja zaliczona..
21 22 23 24 25 26 27 28 29
Lilus..eetam..daj spokoj..nie ma co se szarpac nerwow..sama nie wiem co myslec..ahjej..
Przemek..pisalam Tobie przyjdz..dostaniesz 100zeta..ii nie mecz na czacie..kurna nio..
jak gdzie zostane 100złoty
Trisetum
ciekawy artykul o puszkinie: http://www.polityka.pl/historia/1535421,1,smierc-puszkina.read
jakie dzis numery beda kto mi da ???odp
Unhepciu....aa ta ..too juz mnie ujales "dokumentalnie"..umiesz na grac?
Dzień Dobry
Dziś dzień przyjmowania interesantów i pracy do 18 więc będę pojawiać się i znikac bez ostrzeżenia
ulexxa
unhappy, przemek, emerytka, trisetum i każdy kogo wpis mi umknął
Dziś dzień przyjmowania interesantów i pracy do 18 więc będę pojawiać się i znikac bez ostrzeżenia
ulexxa
unhappy, przemek, emerytka, trisetum i każdy kogo wpis mi umknął
przemek, nikt z nas nie wie, jakie liczby zostana wylosowane... skad mamy wiedziec? niektorzy zgadna i trafia, wiekszosc nie... dlaczego myslisz, ze wiemy wiecej niz ty?
ulexxo, niestety nie... gram na fortepianie i uczylem sie gry na skrzypcach, ale z braku warunkow musialem te nauke przerwac... do czasu az ts sypnie groszem i kupie sobie dom
Medea
TS czeka na wpłaty.Trzeba spełnić obywatelski obowiązek.
Unhepciu..hmm tak sobie mysle ze aby grac na..nie potrzeba do tego domu....ale wogole za muzykalnosc..to
niewiem jakie mieć 12 13 14 15 16 17 24 /// czy 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Emeriti..nio niby ze tak..ale uwazaj na ten "lobowiazek"..coniecus..
na gitarze nigdy grac nie probowalem... przerwac musialem nauke gry na skrzypcach
ale jest cos, o czym malo kto wie, a co laczy oba te instrumenty (poza klasyfikacja formalna)... otoz niccolo paganini byl nie tylko wirtuozem skrzypiec, ale i... gitary... komponowal nawet utwory na ten instrument
ale jest cos, o czym malo kto wie, a co laczy oba te instrumenty (poza klasyfikacja formalna)... otoz niccolo paganini byl nie tylko wirtuozem skrzypiec, ale i... gitary... komponowal nawet utwory na ten instrument
hmm naprawde niewiem
jackwar
Nie w PCPR 8 jak kodeks nakazuje tj. 10-18, ale mam dodatkowe zlecenie rano tak więc w ostatecznym rozrachunku masz rację
Nie w PCPR 8 jak kodeks nakazuje tj. 10-18, ale mam dodatkowe zlecenie rano tak więc w ostatecznym rozrachunku masz rację
cześć wszystkim
medea
z wczorajszej rozpiski mini z 3 zakladów na 9 skreśleń wpadła 3
ulexxa
wiesiek, mnie się wygrane tak często zdarzają jak przegrane
jutro znów rozpiszę te same zakłady i zobaczymy...w sumie z 27 liczb można jeszcze coś skonstruować